nutka.pl Re: Otwieram otwarcie rozwinięcia 08.07.09, 08:31 ten ptaszek przypomina mi "spiew ptaka" de'melo a jego "minute madrosci" czytales? o "minute glupoty" zahaczyles? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ________________Cepie PO-rzuć cep i PO tory ratuj! 08.07.09, 08:39 woznyj.republika.pl/mapaniedokladne.html 817 Leszno Grzybowo-Leszno Linia nieprzejezdna 1998-01-01 _________________________________zasfaltowany przejazd na trasie 774 Marciszów Górny-Kruzyn Zamknięcie dla ruchu pasażerskiego i towarowego 2001-01-01 ________podobno na posterunkach siedzą 387 Wschowa-Lipinka Głogowska Linia nieprzejezdna 2002-01-01 _______________zaasf. przej. obok stacji Łysiny 371 Konotop-Otyń Zamknięcie dla ruchu towarowego 1997-01-01 ______________naruszenie konstrukcji mostu w itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: _____________Cepie PO-rzuć cep i PO tory r 08.07.09, 09:05 jesli on agent jakiegos lobby z poza PO+ to bedzie udawal,ze nie wie...PO-co PO-lsce tory kolejowe sa potrzebne...poki co Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Otwieram otwarcie rozwinięcia 08.07.09, 09:02 Nie, ale dzięki za wskazówkę. O minutę głupoty oczywiście zahaczyłem - Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Otwieram otwarcie rozwinięcia 08.07.09, 09:07 glupota nie ma wzgledu na...rase,narodowosc,plec,wiek... madrosc tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Otwieram otwarcie rozwinięcia 08.07.09, 09:11 nutka.pl napisała: > glupota nie ma wzgledu na...rase,narodowosc,plec,wiek... > madrosc tak samo Zapomniałaś - jakby - o religii. Czy to pominięcie to tzw. Freudian slip? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Otwieram otwarcie rozwinięcia 08.07.09, 09:14 cepekolodziej napisał: > nutka.pl napisała: > > > glupota nie ma wzgledu na...rase,narodowosc,plec,wiek... > > madrosc tak samo > > Zapomniałaś - jakby - o religii. Czy to pominięcie to tzw. Freudian > slip? NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Otwieram otwarcie rozwinięcia 08.07.09, 11:38 nutka.pl napisała: > > Zapomniałaś - jakby - o religii. Czy to pominięcie to tzw. > Freudian > > slip? > > NIE!!! Udowodnij, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: Otwieram otwarcie rozwinięcia 08.07.09, 11:46 cepekolodziej napisał: > Udowodnij, że nie > > nie musze tego udowadniac i nie dlatego,ze nie chce slowa i tak bylyby tutaj...niedowodowe a poza tymi najwazniejsze... a po coz mi to udowadniac? przejrzyj moje wszystkie wpisy na wszystkich forach pod wszystkimi postaciami...i sobie sam odpowiedz ile w moich wypowiedziach jest to co cie teraz tak intryguje Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Otwieram otwarcie rozwinięcia 08.07.09, 12:06 A mnie wcale nie to intryguje co wg ciebie mnie intryguje, jeśli już -- - to tylko założenie, że powinienem udowadniać, że mnie to nie intryguje. I stąd moje pytanie o Freudian slip. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: Otwieram otwarcie rozwinięcia 08.07.09, 19:43 cepekolodziej napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś