Dodaj do ulubionych

głośna praca jelit

11.05.12, 14:19
Jak już pisałam w poprzednim wątku mam problemy z moim brzuchem. najgorsze jest straszne głośne burczenie, chlupotanie i przelewanie.Wiecie może czym jest spowodowane. Burczy mi nawet tuż po zjedzeniu posiłku, więc to nie z głodu. Mam też problemy z gazami i wzdęciami. Możecie polecić jakiś lek, dietę, lub coś co może mi pomóc? Proszę o odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • iwi9 Re: głośna praca jelit 03.02.13, 23:47
      Pewnie masz pasożyty. Miałam ten sam problem i u mnie głównym problemem okazały się pasożyty włosogłówki i grzyby candida (byłam na badaniu metodą Volla w Krakowie). Po badaniu chodziłam tam na trerapię biorezonansem, dodatkowo stosowałam dietę bezglutenową i bez mleka i moje dolegliwości minęły:) Polecam ich stronę internetową: mcpz.pl
    • mrukmrukmruk Re: głośna praca jelit 18.02.13, 13:16
      Leków nie będę polecać, bo lekarzem nie jestem, a poza tym nie jestem zwolennikiem brania chemicznych środków. Jeśli lekarz Ci coś zapisze to ok, ale samemu nie ma co. Mogę Ci natomiast polecić drlucas.com.pl/pl/p/Novipaye/74 Novipaye - preparat na bazie papai, bardzo pomaga uregulować pracę jelit, pozbyć się wzdęć, zaparć, biegunek i ogólnego złego samopoczucia z powodu burczenia i bulgotania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka