antidotumm 11.04.06, 12:18 Kiedys pijalam. Gastrolozka mi odradzila, mowiac ze strasznie... podraznia jelita. I miala racje. Teraz odstawilam, i jak wypilam ze 2 razy od razu poczulam sie poskudnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antidotumm Re: Herbata mietowa 11.04.06, 14:54 Mnie tez sie tak wydawalo. Sprobuj odstawic (np. na 2 tygodnie) i potem znowu wypic. Odpowiedz Link
paszczak44 Re: Herbata mietowa 11.04.06, 15:51 Miętową piję żadko, ale nawet jak wypiję po długim czasie niepicia to nic złego się ze mną nie dzieje. Myślę, ze to kwestia osbnicza. Odpowiedz Link
nkow Re: Herbata mietowa 19.04.06, 09:37 ja tez piję mietową i nie wydaje mi się, żeby mi jakoś specjalnie szkodziła. Ale może warto spróbować czegoś innego. w końcu i tak nie jestem specjalnie do niej przywiązana... jakie herbaty polecacie? Odpowiedz Link
kaja3004 Re: Herbata mietowa 19.04.06, 11:24 Miętową piję rzadko. Za to bardziej pomaga mi herbata rumiankowa i koperkowa. Czasem popijam też rozpuszczalne herbatki ziołowe mojego synka (Bobovita, Hipp). Są smaczne, lekko słodkie i pomagaja na lekkie dolegliwości żołądkowo- jelitowe. Odpowiedz Link
tomiis Re: Herbata mietowa 19.04.06, 18:42 Mi herbata miętowa nie szkodzi-kiedyś nawet pomagała na silne bóle brzucha szczególnie na studiach, ale teraz nie wywiera na mnie już tak pozytywnych reakcji-chyba organizm się przyzwyczaił do mięty i dlatego od 2 lat tylko pije herbate zieloną. Smak ma przyjemny no i nie szkodzi. Czytałem tez że na silne bóle dobrze jest pic dziurawca,jeszcze go nie próbowałem bo jakis silnych bóli brzucha nie mam, u mnie wystepuje raczej średni ból brzucha 24/h, 7/7 itd. Odpowiedz Link