Dodaj do ulubionych

Zdechl pies-

17.02.04, 16:28
zaloba w Palacu?
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Zdechl pies- 17.02.04, 20:19
      aaa to stad ten smrod ciagnie,wezcie toto zakopcie gdzie!
      • ouimet Re: Zdechl pies- 17.02.04, 22:56
        Elle!Ten smrod to od innej "padliny jedzie"...
        Prawdziwie zdechl pies rodzinny Prezydenta obecnego /i prawdopodobnie
        przyszlej Prezydent/

skoro swit przeczytalem artykul o zalobie po stracie psa,wiec podzielilem sie
        ta nowina.
        W koncu pies/tez/byl na utrzymaniu Narodu.
        • ellenai Re: Zdechl pies- 18.02.04, 01:17
          no to kurde faktycznie problem,jakis uprzywilejowany prezydencki burek
          padl,kuzwa:)a niech smierdzi co mi tam! cmok ouimecik,byle go kolo przysieka do
          rowu nie wyrzucili!
          • aleks44 Re: Zdechl pies- 18.02.04, 02:38
            a mnie tam psa szkoda ,co on winien ???
            • ellenai Re: Zdechl pies- 18.02.04, 02:40
              heheheh,no ale smierdziec to niezle musi skoro z gorlic cie tu przyciaglo!
              kurna:)obym sie nie narazila nikomu ta swawolona wypowiedzia!
              • aleks44 Re: Zdechl pies- 18.02.04, 02:54
                i tak lubie psy
                • ellenai Re: Zdechl pies- 18.02.04, 03:17
                  psia kosc a ja nie bardzo je lubie heheh
                • ouimet Re: Zdechl pies- 18.02.04, 03:26
                  ja tez lubie.Zreszta co jakis czas mam pod opieka taka "panienke"puszysta ,o
                  bialawej siersci-kiedy jej wlasciciele wyjezdzaja.
                  Sam temat napisalem po przeczytaniu info o tym,ze Palac pograzyl sie w
                  zalobie...Nikt nie mowi o tym ,co sie stalo...itd
                  Wiadomosc dla NARODU:Rodzina Prezydencka stracila psa! Zadziwia mnie ranga
                  wiadomosci .Na krajowa skale.Zapewne agencje zagraniczne tez o tym pisza,ale z
                  innym komentarzem ...
                  • ellenai Re: Zdechl pies- 18.02.04, 04:35
                    no wlasnie ouimet chodzi o range wydarzenia:(wrrrr hehe
                    • ouimet umarl /?/pies Prezydenta 22.02.04, 03:56
                      Busha.Klinika,eutanazja...
                      W Warszawie i tam...niezle "pieskie zycie "bylo.
                  • adas49 Re: Zdechl pies- Ouimet ... 03.03.04, 19:32
                    ouimet napisał:
                    > ja tez lubie.Zreszta co jakis czas mam pod opieka taka "panienke"puszysta ,o
                    > bialawej siersci-kiedy jej wlasciciele wyjezdzaja.

Juz wiem za co ci placa te 40$ na godzine....Za wyprowadzanie psow!!!
                    Wiedzialem, ze sa w Hameryce bogacze, ktorym sie nie chce lazic za swoim
                    kundlem z lopatka do psich kupek, ale nie sadzilem ze moj najlepszy forumowy
                    przyjaciel Ouimet ma tak pasjonujace zajecie!.Ponoc, zeby za pieniadze
                    wyprowadzac psy, to trzeba skonczyc specjalne kursa psychologii rozwoju psa.
                    Prawda to Ouimet?
                    • ouimet Re: Zdechl pies- Ouimet ... 03.03.04, 20:21
                      Tak-Adasiu.
                      • adas49 Re: Zdechl pies- pytanie do Ouimeta 03.03.04, 20:28
                        Moj pies od kilku dni chodzi jakis nieswoj...steka i kicha po kazdym posilku
                        wysokobialkowym. Czy powinienem udac sie do specjalisty czy tez moze sa jakies
                        domowe sposoby by go z tego wyprowadzic?
                        • ouimet Re: Zdechl pies- pytanie do Ouimeta 03.03.04, 20:38
                          Korzystajac z wiedzy nabytej: w kazdej sytuacji "innej", zakladam glodowke
                          i...zawsze pomaga-na wszystko!/psu tez/
                          • adas49 Zdechl pies - pytanie do Ouimeta.... 04.03.04, 16:41
                            Drogi ekspercie! Korzystajac z Twej wiedzy i doswiadczenia od wczoraj nie
                            karmie psa. Zauwazylem jednak, ze wplynelo to negatywnie na jego kontakty z
                            rowniesnikami. Boje sie, ze dlasza glodowka spowoduje, ze moj pies bedzie
                            zamknietym w sobie neurotykiem ...
                            • ouimet Re: Zdechl pies - pytanie do Ouimeta.... 04.03.04, 17:35
                              Tak,Adasiu.Takie objawy pojawiaja sie,kiedy glodzac pieska sam obzerasz sie
                              niemilosiernie/na oczach tegoz /Zaprzestan takowych praktyk,a ujrzysz wspaniale
                              efekty kuracji-dla psa w pierwszym rzedzie/!/ i dla siebie ...na wadze.
                              Z wyrazami itd. zawsze sluzacy/?-hm.../rada lymet
                            • 0kowita Re: Zdechl pies - pytanie do Ouimeta.... 04.03.04, 18:15
                              adas49 napisał:
                              . Boje sie, ze dlasza glodowka spowoduje, ze moj pies bedzie
                              > zamknietym w sobie neurotykiem ...

Ja już drugi tydzień jem tylko brokuły i marchewkę i nic takiego mi się nie
                              dzieje........ nie chudnę zresztą też.
                              • ouimet Re: Zdechl pies - pytanie do Ouimeta.... 04.03.04, 18:18
                                okowito-wygrzebyjesz spod sniegu,czy zakupujesz te...uzywki?
                                • 0kowita Re: Zdechl pies - pytanie do Ouimeta.... 04.03.04, 18:21
                                  Jakie używki ? Porządne marchewki z piwnicy.......hej.
                                  • ouimet Re: Zdechl pies - pytanie do Ouimeta.... 04.03.04, 18:27
                                    0kowita napisała:

> Jakie używki ? Porządne marchewki z piwnicy.......hej.
                                    eetam.Ekologiczne to te spod sniegu....naturalnie zmrozone,a nie ze straganu 3-
                                    4 razy odmrazane....
                                    • adas49 ekologiczny Ouimet 04.03.04, 18:30
                                      ouimet napisał:
                                      > eetam.Ekologiczne to te spod sniegu....naturalnie zmrozone,a nie ze straganu
                                      3-4 razy odmrazane....

Zakop sie Ouimecie sam pod sniegiem i jak Cie odhibernuja za pare lat to tez
                                      bedziesz ekologiczny...
                                      • ouimet Re: ekologiczny Ouimet 04.03.04, 18:55
                                        adas49 napisał:

> jak Cie odhibernuja za pare lat to tez
                                        > bedziesz ekologiczny...
                                        Adasiu!Czy Ty "przechodzisz" klimakterium",czy masz "okres"?Bywasz ostatnimi
                                        dniami ...wredny.Moze taki jestes zawsze,ale ja tu od niedawna....
                                    • 0kowita Re: Zdechl pies - pytanie do Ouimeta.... 04.03.04, 18:30
                                      Z PIWNICY !! Z mojej piwnicy.........żadne zamrażane.
                                      • ouimet Re: Zdechl pies - pytanie do Ouimeta.... 04.03.04, 19:01
                                        0kowita napisała:

> Z PIWNICY !! Z mojej piwnicy.........żadne zamrażane.
                                        To Ty masz takie...nisze piwniczne i chlodne miejsca?
                                        • 0kowita Re: Zdechl pies - pytanie do Ouimeta.... 04.03.04, 19:05
                                          ouimet napisał:

> To Ty masz takie...nisze piwniczne i chlodne miejsca?

Ja mam wszystko co potrzeba.
                                          • ouimet Re: Zdechl pies - pytanie do Ouimeta.... 04.03.04, 19:17
                                            0kowita napisała:
                                            >
                                            >
                                            > Ja mam wszystko co potrzeba.
                                            Super!Uf...ulzylo mi....
                                            ...a co z tym psem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka