elp1 26.03.04, 23:57 ło! ale mi sie udało, a o mało co, byłoby mi się przegapiło :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Re: 2100 29.03.04, 08:54 No to gratulacje :)))) Jak widać - żyję. Ale ledwie, ledwie... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: 2100 30.03.04, 07:41 > oj adas co z toba ze cie tu nie ma? ano, tak mnie pochłonęło to nowe mieszkanie, że naprawdę brakuje czasu na życie, w tym także na forum. Ale już widać efekty i to cieszy. Popełnię plagiat z pewnego ambitnego filmu polskiego i napiszę: "my tu, bulwa, jeszcze wrócimy" ;-) Cieszę się widząc Was w dobrej formie. Pozdrowienia z Krakowa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 2100 30.03.04, 20:52 bulwa wracaj,bo jam ci tu osamotniona sadecka dusza! fajnie ze u ciebie mieszkanko sie przysposabia w dobrym tempie,ja przelozylam przenosiny swoich pieleszy na lipiec! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: 2100 01.04.04, 08:10 ech, te powroty... bardzo bym chciał bywać tu jak najczęściej, nie zawsze jednak się to udaje. Ale postaram się ulżyć Ci w Twej samotności, duszyczko sądecka. Tempo rzeczywiście ostatnio się zwiększyło, ale i tak do świąt nie uda mi się sfinalizować. W lipcu pasowałoby gdzieś pojechać, przynajmniej na kilka dni, bo już fizycznie nie nadążam w robocie (ostatni dłuższy urlop półtora roku temu...). Pozdrowienia A. > bulwa wracaj,bo jam ci tu osamotniona sadecka dusza! fajnie ze u ciebie > mieszkanko sie przysposabia w dobrym tempie,ja przelozylam przenosiny swoich > pieleszy na lipiec! Odpowiedz Link Zgłoś