ellenai 30.04.04, 06:16 ja jak ten maniak,MUSZE wybic setke!strach cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpetrus Re: 2200 30.04.04, 08:10 Nie przejmuj sie, ja tez musze walna setke od czasu do czasu ;-) Pozdrawiam slonecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Byle tylko z umiarem 30.04.04, 09:45 jak to głosi stare harcerskie przysłowie: Jedna bania i do spania. Tak wogóle to a propos "setki", to znowu odgrzeję stary tekst: "Wódka to twój wróg, więc lej go w mordę" I tak włączyłem się do wątku. Dziś czuję się tak dziwnie, że z przyjemnością zrobiłbym to samo co Ty od czasu do czasu... Taki dzień, psiakrew. Ogólne pozdrooffka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Byle tylko z umiarem 30.04.04, 16:27 heheh na bolaca glowe trzeba czasem cos znalesc, no i prawda jest adas jak mowisz,ze wroga trzeba lac w morde heeh:) alpetrus pozdrawiam slonecznie i brzekam sie z toba szklanka! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 2222 się trafiło 02.05.04, 18:45 elp ,jestesssssssssssssss!tak dawno ciebie tutaj nie bylo,co slychac? Odpowiedz Link Zgłoś