Dodaj do ulubionych

gdzie Jestes.....

17.06.04, 20:23

Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: gdzie Jestes..... 17.06.04, 20:25
      cos mi sie nacisnelo i uciekl mi poscik he he he
      a mialem sie zapytac gdzie Jestes Elpiku ,poszlas w ogrodku plewic???
      nie ma Ciebie to ja ide poplewic
      • elp1 jestem 17.06.04, 20:40
        wywalił mnie net i nie moglam sie zalogować buuuuuuuu :-(
        • aleks44 Re: jestem 17.06.04, 20:58
          to zle i dobrze.Zle bo to Ciebie to spotkalo,a dobrze bo ja w tym czasie
          poplewilem sobie przy balkonie ,moj ogrodek i zobaczylem ile tam roznosci
          rosnie hi hi trzy reklamowki trwaska i chwastow.Acha jeszcze opryskalem roze
          bo ja mszyce oblazly he he
          • ellenai Re: jestem 17.06.04, 21:10
            ale wy pracowici jestescie! ja co prawda tez mam urwanie glowy dzis! i biegam
            jak wariat,teraz kapke musze odsapnac przy kompie cmok
            • aleks44 Re: jestem 17.06.04, 21:16
              nie moglem sie na Ciebie doczekac,Elpik byl ale chyba mu net wcielo wiec my
              musimy sami poklikac
              • aleks44 Re: jestem 17.06.04, 22:25
                siedze sobie tu cichutko i czekam na Ciebie,nie ma nikogo co sie stalo,a tak
                ladnie szlo,chyba jakies czary
                • ellenai Re: jestem 17.06.04, 23:28
                  nie czary,tylko goscie do mnie przyszli !ale juz poszli cmok
                  • aleks44 Re: jestem 17.06.04, 23:45
                    przegonilas ??? he he jak nie proszeni to hehe zartowalem
                    • elp1 czasem i proszeni w kośc dac potrafią 17.06.04, 23:46
                      że tylko brać i gnać :-)
                      • aleks44 Re: czasem i proszeni w kośc dac potrafią 18.06.04, 00:02
                        dlaytego lepiej przed otwarciem drzwi zerknac ,przez wziernik kogo sie wpuszcza
                        he he
                        • ellenai Re: czasem i proszeni w kośc dac potrafią 18.06.04, 00:04
                          moi goscie akurat byli bardzo fajni ale czasem faktycznie trzeba sprawdzic kto
                          stoi pod drzwiami zeby sobie klopotow nie narobic heheh
                          • aleks44 Re: czasem i proszeni w kośc dac potrafią 18.06.04, 00:18
                            albo gnata w domu miec taka 45,dla wlasnego bezpieczenstwa
                            • ellenai Re: czasem i proszeni w kośc dac potrafią 18.06.04, 02:01
                              no to zupelnie jak tutaj,prawie wszyscy takie cos maja, ale moj nie ma! kurcze
                              ale sie udal!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka