ellenai 08.07.04, 08:31 wrrrrrrrrr,dopada mnie czasem,nie czesto(tak jak np.0kowite)i strasznie mnie to meczy,wierce sie i wierce w tym wyrze i zasnac nie moge! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nozesz!!!!!!!!wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: bezsennosc! 08.07.04, 13:09 no,widzisz to dlatego ,ze nie Masz jeszcze meza,jak bedzisz spala razem z Nim to pewnie na sen cos razem wymyslicie hi hi ,wiem z wlasnego doswiadczenia ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: bezsennosc! 08.07.04, 16:02 ......eeeeeeee maz sie bedzie rozpychal na wyrze i czlowiek sie nie wyspi! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: bezsennosc! 08.07.04, 23:23 Ellenku,zeby tylko chcial sie rozpychac he he he,pamietaj zajmij sobie lepsze miejsce, jak sie spi od sciany to bezpieczniej hi hi Okowitko bardzo to zagmatwalas,ale jak mialem male dzieci to jak plakaly to tak sie zrywalem ,ze zona zaraz sie budzila i biegla do nich,ale i tak nie bylo tak zle he he a tak na serio ,to sie starzejemy,przynajmniej ja tak to czuje Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: bezsenność bezsenności nie równą jest 08.07.04, 15:54 Gdy dorośniemy, gdy dojrzejemy...... nie możemy spać dlatego, że jesteśmy sami. Bo chcemy być z kimś. Potem nie możemy spać bo .... partner nie pozwala. Potem nie możemy spać bo..... mamy małe dzieci, które nie rozróżniają nocy od dnia. A potem..... Potem nie śpimy dlatego, że jesteśmy samotni ......i to już jest stan permanentny (ładne słowo, co nie ?) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: bezsenność bezsenności nie równą jest 08.07.04, 16:01 .........do twojej madrej listy doloze jeszcze ,ze nie spimy,bo za glosno,ciemnoe,jasno,cos uwiera i boli!ciekawe czy sie mozna wyspac w wieku doroslym?sadzac po mnie to chyba nie jest mozliwe! Odpowiedz Link Zgłoś