Dodaj do ulubionych

jak się macie kochani?:)

06.08.04, 13:34
a od 6 na nóżkach byłam krew dać do badanka przychodzę a tu sami faceci już
po pobraniu i czekam na swoją kolej a tu łuuuuuuuuup facet upadł na
ziemie...zemdlał,zasłabł nie wiem byłam już w pokoju,ale co najgorsze
i "najśmiesznijsze" to była przychodnia a tu ani jednego lekarza nie było!!!
PARADOKS!!!!musiało pogotowie przyjechać także moi kochani jak mdleć to
wszędzie byle nie w przychodni!:)całuski dla wszystkich.
Obserwuj wątek
    • adam.67 a to przeżycie, byłaś dzielna !!! 06.08.04, 14:11
      masz sporo racji, wśród facetów to często spotykane (sic!!!). Ja natomiast
      jestem twardzielem ;-) uśmiecham się do pieleniarek, pokazuję najlepsze miejsca
      do wkłucia, i patrzę z (niemal) masochistyczną przyjemnością... kiedyś to pani
      mało nie odleciała, ręce jej drżały tak, że zacząłem się obawaiać, czy czasem
      nie po wódeczce :-) albo po jakiś prochach może? a może jak zobaczyła mnie to
      niemal zemdlała (=taki jestem piękny, do cudu, hej - a przy tym jaki skromny hi
      hi hi)

a z brakiem lekarza w przychodni to znasz powiedzenie" najciemniej pod
      latarnią, he he he
      • assasin76 Re: a to przeżycie, byłaś dzielna !!! 06.08.04, 15:50
        no tak pod latarnią naciemniej;)ale czemu pod tą:)hehe pozdróka Twardzielu:)
    • dorota_snooker bonjour ma chérie...... 06.08.04, 14:28

• assasin76 good morning:) 06.08.04, 15:51
        pozwolisz.że w tym języku?:)francuski to for me czarna magia:)pozdrówka
        Snookerko
        >
        • ellenai hehe as 06.08.04, 17:32
          niezla obserwacja z rana!zeby czlowiek zemdlal w przychodni i nie bylo tam
          lekarza zeby mu pomogl! niezle!jest jak adas mowi-najciemniej jest pod latarnia!
          cmok,fajnie as ze sie pojawilas,zastanawialam sie gdzie sie podziewalas
          ostatnio,cmoki!
          • assasin76 witaj ellenai;)ciasta już na pewno dawno zjedzone? 06.08.04, 21:17
            a ja tu przymieram:)heheeh cały czas jestem w sączu nauka:)dzien w dzien
            buziaczki
            KRÓLESTWO ZA MICHAŁKI!!!
            • ellenai a cos ty nieeeeeeeeeee zjedzone 06.08.04, 21:33
              kawal tortu siedzi w lodowce ! a gora tortowa jest zamrozona na pierwsza
              rocznice slubu,taka tu tradycja! ehhehe cmok!a ty biedna kujesz oooooj,nawet w
              weekend nie odpoczniesz?
              • assasin76 mniamuśki:)to do toru w lodówce:) 06.08.04, 23:01
                w weekend troszku odpocznę,ale wiesz co Ellenai jak się nie ma pracy to taki
                ang pomaga nie popaść w depresje :)))weekend mam nadzieje będzie dla Wszytsich
                nasz uroczy:)buziaczki
                p.s a jak się czuję nasza kochana mężatka?:)
                • aleks44 Re: mniamuśki:)to do toru w lodówce:) 06.08.04, 23:09
                  to przykre,ale glowa do gory,bedzie lepiej
                  • ellenai as masz kochana racje 07.08.04, 00:28
                    ciezko jest jak nie ma pracy! wiem to dobrze z czasow kiedy mieszkalam w
                    kraju,czlowiek potrzebuje zajecia bo innaczej zwariuje,a tobie moze ta nauka
                    zaprocentuje czyms korzystnym w przyszlosci!trzymam za ciebie kciuki!
                    a ja czuje sie dobrze, nie moge sie tylko doczekac az pojade do domu! heheheh
                    malenski stan jest fajny! ale to dopier dwa tygodnie minely,chociaz szczerze
                    mowiac to nie przewiduje wielkich problemow w przyszlosci cmok
                    • assasin76 to życzę przeudanego wypadziku do domu 07.08.04, 11:31
                      cmoki:)

KRÓLESTWO ZA MICHAŁKI!!!
                      • ellenai Re: to życzę przeudanego wypadziku do domu 08.08.04, 22:46
                        wlasnie wypadzikuje, super jest as cmok!
                  • assasin76 wiem aleks:)nie poddaje się:) 07.08.04, 11:29
                    to nie w mojej naurze:)dziękuje...
                    • ellenai Re: wiem aleks:)nie poddaje się:) 08.08.04, 22:47
                      ja tez, ja tez sie nie poddaje!
                      • aleks44 Re: wiem aleks:)nie poddaje się:) 09.08.04, 19:47
                        o tym ja wiem,Jestes twarda jak stal he he i potrafisz sobie w zyciu dac rade
                        • assasin76 skąd to wiesz?:)z przychodni?:)heheh 09.08.04, 20:14
                          pozdrowionka;)dla twardziela;)
                          • aleks44 Re: skąd to wiesz?:)z przychodni?:)heheh 09.08.04, 20:28
                            jak to skad ??? swoje lata sie ma hi hi
                            dzieki za pozdrowionka,wzajemnie. twardziel ,brzmi wspaniale,ale z ta noga w
                            opatrunku to lepiej sie nie pokazywac he he
                            • aleks44 Re: skąd to wiesz?:)z przychodni?:)heheh 09.08.04, 20:35
                              he he ten twardziel to nie byl do mnie przepraszam,nie doczytalem sie
                              jeszcze raz przepraszam
                              • assasin76 hehe sorry aleks to ja nie doczytalam 09.08.04, 22:51
                                i pomyliłam Cię z Adamem:)ale twardzielem też na pewno jesteś:)a co z nogą?
                                skręcona?
                                • aleks44 Re: hehe sorry aleks to ja nie doczytalam 10.08.04, 21:16
                                  Witaj,tak noga skrecona,najgorsze to jest to ,ze nie moge biegac,a tak dobrze
                                  sie zaczelo he he .Bede musial inaczej ,zabrac sie za siebie
                                  • ellenai Re: hehe sorry aleks to ja nie doczytalam 11.08.04, 05:55
                                    o mato aleks, najpierw as w na badania,teraz ty skrecona noga, uwazajcie na
                                    siebie!
                                    • assasin76 ellenai:)ja na badanka bo niestey jestem od 2 lat 11.08.04, 14:31
                                      alergiczką:((to zaczyna już być choroba cywilizacyjna:(Aleks okłady najlepsze!!!
                                      pomogą:)dla mnie trening bez kontuzji to nie trening:)pozdrówka:)
                                      • ellenai Re: ellenai:)ja na badanka bo niestey jestem od 2 11.08.04, 14:40
                                        ojej to ja nie zazdroszcze takich alergii gdzie musisz chodzic na badania!
                                        biedna!mnie tez cos takiego tepi ale jakos zyje cmok,~
                                        • aleks44 Re: ellenai:)ja na badanka bo niestey jestem od 2 11.08.04, 21:43
                                          alergikiem ,to ja nie jestem,ale z nogami to tez problemu nigdy nie mialem,wiec
                                          wszystko przedemna,moze alergia tez ,tylko na co ?????
                                          a oklady,to z czego hi hi ????
                                          • ellenai Re: ellenai:)ja na badanka bo niestey jestem od 2 11.08.04, 23:22
                                            ojej nie zakladaj ze cie alergia chwyci, buu cmok
                                          • assasin76 okłady z pokrzywy:) 12.08.04, 07:57
                                            mi kiedyś pomogły z uryny,ale nie polecam:)poza tym ocet i bandażem owinąc,,,i
                                            jeśli to skręcenie ruszać kostką ażeby się kości rozruszały:)ja po każdym
                                            kontuzjowanym treningu z bólem ćwiczyłam dalej:)i żyje...
                                            ale co to za życie...żartuje hehehehe:)pozdrowka
                                            • assasin76 a alergii nie życzę... 12.08.04, 08:00
                                              mam to najgorszą bo skórną wolałabym katar a tak robi mi się gorąco i mam
                                              wysypkę:((przez jakies 15 min wyglądam jak wąż:)teraz jest lepiej ale jakies 4
                                              mieś temu...koszmar!!pozdrowionka pora do lekarza się zwijać:)
                                              • ellenai Re: a alergii nie życzę... 12.08.04, 16:35
                                                ja wole katar jednak!bo tak jak ty masz ,alergia skorna to zadna przyjemnosc,
                                                moja znajoma ma alergie na jakis konserwant spozywczy i jak tylko cos zje z
                                                zawartoscia tego specyfiku to strasznie puchnie!wyglada okropnie,wiec wole
                                                katar!uwazajcie na siebie!
                                              • aleks44 Re: a alergii nie życzę... 15.08.04, 21:18
                                                zdrowie.onet.pl/1165935,2039,,dzial.html
                                            • aleks44 Re: okłady z pokrzywy:) 12.08.04, 21:52
                                              o pokrzywie nie slyszalem,ja uzywalem stluczonego na miazge liscia
                                              kapusty,musze przyznac ,ze noga zklesla i mniej boli ,potem posmarowalem zelem
                                              o nazwie Fastum i on zrobil najlepsza robote bol ustal i moge narmalnie
                                              chodzic.oczywiscie nie chce przesilac nogi,ale najwazniejsze ze jest lepiej.
                                              Dziekuje,za wszelkie wskazowki,oby mi juz nie byly potrzebne
                                              Tobie alergia tez przejdzie i bedzie OK. ale tez to musi troszke potrwac
                                              • assasin76 ehh chciałabym!!! 12.08.04, 22:51
                                                żeby moja alergia przeszła,ale raczej na 89,9%nie przejdzie,taki
                                                jej "urok"jasne można w penwym stopniu załagodzić jej skutki,ake tylko w
                                                pewnym,ale nie dam się albo ona labo ja;)dobrej nocki
                                              • ellenai kapusta jest nieoceniona 12.08.04, 22:51
                                                jezeli chodzi o takie"leczenie",ja kiedys tak ulzylam sobie przy zapaleniach
                                                zatok wlasnie przykladajac do bolacej glowy stluczone na miazge liscie
                                                kapusty.Pokrzywy tez sa dobre ale niestety u mnie,tutaj niedostepne!
    • magosiaa Re: jak się macie kochani?:) 12.08.04, 15:24
      Zapewniam cię, że katar nie jest lepszy. Wiem coś o tym niestety :(( Różne
      areozole, tabletki, a i tak jest marnie. Na pewno jednak coś dla nas
      wymyślą :)))
      Pozdrawiam wszystkich alergików i tych szczęśliwców bez, też.
      • ellenai Re: jak się macie kochani?:) 12.08.04, 16:39
        oj,mogliy wymyslec cos szybciej,zanim kukurydza tu zacznie kwitnac cmok heheh
        • assasin76 oj mogliby mogliby:) 12.08.04, 20:09
          ale bądźmy dobrej mysli:)alergicy wszystkich krajów łączmy się:)pozdrówka dla
          wszytskich:)
          • ellenai Re: oj mogliby mogliby:) 12.08.04, 22:44
            hehe laczmy sie we wspolnym kichaniu! ale ja dzis kicham!wrrrrrrrrrr
            • assasin76 na zdrówko 12.08.04, 22:54
              a za mną 1-sza (i u tej pani ostatnia:)wizyta ona przeprowadza wywiad co i jak
              a ja mówie co i jak a ona,ze skoro ja wiem co mnie uczula to co ona moze!!!!!
              LUDZIE ...myślałam,że zjade...szkoda słów!!!
              • ellenai Re: na zdrówko 15.08.04, 21:20
                hehe,niezle!to sie nazywa specjalista!musisz im powiedziec na co chorujesz i
                czym to leczyc wtedy cie wykuruja heheh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka