Dodaj do ulubionych

kwitna juz wrzosy?

17.08.04, 17:46
w beskidzie na poloninach?chyba tak!aaaaaaaaaaaaj marze zeby polazic po
lakach miedzy wrzosami!
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: kwitna juz wrzosy? 17.08.04, 19:44
      nie wiem bo nigdzie sie nie ruszalem,ale jak pojade to Ci powiem i moze jakas
      fotke przesle.mam takie miejsce za Izbami w strone Mochnaczki,cale zbocze gory
      pokryte wrzosami,nie widzialem drugiego takiego miejsca.
      • ellenai Re: kwitna juz wrzosy? 17.08.04, 19:49
        nie znam tego miejsca kolo Mochnaczki,znam za to miejsce na nowicy!mozna bylo
        tam godzinami sie wloczyc na wrzosowisku!koniecznie gdzies sie wybierz i porob
        zdjecia! kocham te czesc roku,koniec sierpnia poczatek wrzesnia,kiedy juz czuc
        oddech jesieni,slonce mocno jeszcze swieci ale daje coraz mniej ciepla!cmok
        • aleks44 Re: kwitna juz wrzosy? 17.08.04, 19:56
          niestety,ale ja tego miejsca nie znam,musisz mi dac jakies namiary,moze sie
          wybiore,jak bede mial chwilke,tez lubie jesien,moze nie tak bardzo jak
          wiosne,ale teraz kolorow w lasach wiecej,tylko zeby tak jeszcze trafic na zlota
          polska jesien
          • ellenai Re: kwitna juz wrzosy? 17.08.04, 20:04
            a to ciezko wytlumaczyc! to jest na tych pustych lakach po przeciwnej stronie
            wsi,moj brat wie,bo tam ma kawal pola i to na dodatek ciagle nie skoszonego!
            buuu cmok
            • aleks44 Re: kwitna juz wrzosy? 17.08.04, 21:35
              czyli wyzej Twojego,rodzinnego domu tak ???,
              czy na przeciw
              • ellenai Re: kwitna juz wrzosy? 17.08.04, 21:53
                o to w nowicy jest!w odernem nie ma wrzosowisk!
                • aleks44 Re: kwitna juz wrzosy? 17.08.04, 21:55
                  acha,to juz wszystko wiem ,czyli nic zostane przy tym ktore widzialem na wlasne
                  oczy,czyli za Izbami
                  • ellenai Re: kwitna juz wrzosy? 17.08.04, 22:48
                    no tak to jest kurcze,ale chetnie poogladam wrzosowiska na zdjeciach!
    • dorota_snooker wrzosy 17.08.04, 23:05
      www.sianow.pl/kosowski/zdjecia_gminy/jesien/wrzosy.jpg
      Spacjalnie dla cibie posyłam ja !!!!!!!!!!!!!
      • ellenai Re: wrzosy 18.08.04, 00:34
        um dorotka jaki piekny widok,dziekuje,zupelnie jak z polonin nowickich! a moze
        nawet tam robione to zdjecie jest,buziaki,:
        • aleks44 Re: wrzosy 18.08.04, 17:37
          piekne,ale moje beda ladniejsze he he ,moze tam pojade zeby popatrzec
          • ellenai Re: wrzosy 18.08.04, 19:10
            heheh no to rob zdjecia tych wrzosow!
            • aleks44 Re: wrzosy 19.08.04, 17:44
              pewnie ze zrobie,warto bo nigdy w zyciu nie widzialem takiej ilosci
              • ellenai Re: wrzosy 19.08.04, 17:56
                zrob takie ladne zdjecie to sobie je wydrukuje,oprawie i powiesze na scianie!
                cmok
                • aleks44 Re: wrzosy 19.08.04, 18:00
                  Masz jak w banku he he jak tylko pojade i bedzie ladna pogoda
                  • ellenai Re: wrzosy 19.08.04, 18:28
                    fajnie aleks,super! bo ja wszystkie twoje zdjecia sobie drukuje i wkladam w
                    album!
                    • aleks44 Re: wrzosy 19.08.04, 19:06
                      ja Ci sie przyznam ,ze jeszcze zadnego nie drukaowalem,jakos zadne mi sie nie
                      podoba,wszystkie mam na plytkach i ogladam na kompie albo na dvd,wiekszy ekran
                      i lepiej widac
                      • ellenai Re: wrzosy 19.08.04, 21:24
                        no tak tez jest fajnie przegladac! ja lubie tez tradycjnie w albumie ogladac
                        cmok
                        • aleks44 Re: wrzosy 19.08.04, 21:30
                          mam duzo albumow,ale teraz robie malo zdjec zwyklym aparatem,wiec nie chce mi
                          sie nosic wszystkich tylko jeden.Mam starego Zenita lustrzanke,ale robi bardzo
                          dobre zdjecia,tylko jest strasznie ciezki,a Canon taki idiot-kamera tez ladnie
                          robi ale trzeba filmy kupowac hi hi ,dlatego wole tego ostatniego
                          • ellenai Re: wrzosy 19.08.04, 21:34
                            ooooooo zenity byly dobre,zawsze chcialam taki miec ,no ale teraz nadeszla
                            era cyfrowych i taki zachcialo mi sie,i go kupilam!
                            • aleks44 Re: wrzosy 19.08.04, 21:41
                              to wielka wygoda,ale troszke dla mnie za delikatny,a poza tym musze sie na nowo
                              uczyc robic zdiecia,jak bylem na rajdzie samochodowym to pstrkalem
                              troszke ,niestety nie wszystkie wyszly bo zle poustawialem ,dopiero potem sie
                              kapnalem,ale kilka fotek jest .
                              • ellenai Re: wrzosy 19.08.04, 21:49
                                ja lubie wszelakiego rodzaju sprzety fotograficzne,chociaz niestety kiepsko sie
                                zna nich znam !napewno trzeba sie niezle przestawic z cyfrowego na analogowy!
                                • aleks44 Re: wrzosy 19.08.04, 21:54
                                  jeszcze musze sie nauczyc robic filmiki ,bo wiem ze mozna i zrobilem taki
                                  malutki,ale mi sie zapomnialo jak to sie robi
                                  • ellenai Re: wrzosy 19.08.04, 21:57
                                    to chyba nie jest takie trudne,ja filmikow nie robilam jeszcze, a trzeba
                                    sprobowac!
                                    • aleks44 Re: wrzosy 19.08.04, 22:17
                                      takie trzy minutowe,jakosc nie najlepsza ,ale zawsze to filmik he he
                                      • ellenai Re: wrzosy 19.08.04, 22:20
                                        sprobuje koniecznie nakrecic,wiem ze jakos nie jest najlepsza ale frajda jest
                                        i tak!
                                        • aleks44 Re: wrzosy 19.08.04, 22:29
                                          hi hi ,no tak frajda jest oczywiscie przy ogladaniu
                                          • ellenai Re: wrzosy 20.08.04, 05:37
                                            ha napewno,alesmy sie rozwrzosili w tym watku! heehhe cmok
                                            • aleks44 Re: wrzosy 23.08.04, 18:11
                                              tak,kwitna,ale jak bylem tam wczoraj to troszke padalo ,przesle Ci zdjecie tych
                                              wrzosowisk,slabe ale cos widac
                                              • aleks44 Re: wrzosy 23.08.04, 18:32
                                                cos do d....,nie moge wyslac probowalem i caly czas wychodzi jakis blad,nigdy
                                                czegos takiego nie mialem ???????
                                                • ellenai Re: wrzosy 23.08.04, 19:13
                                                  a na jaka skrzynke probowales?rzuc zdjecia na yahoo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka