elp1 29.09.04, 17:18 tym razem się nie spóźniłam a już myślałam, że znów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: hura!!!!! 29.09.04, 17:26 jestem ,jestem bardzo sie ciesze ze sie Odezwalas,skad Ty Masz dostep do bokserow ???? kiedy spotkalem pania ktora tez miala bokserke i tez pytala kiedy bedzie piesek,ale tez jej ospowiedzialem,jakie mam problemy,ona powiedzioala ze jak tylko przestanie pracowac to zaraz kupi boksera Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: hura!!!!! 29.09.04, 17:34 jakoś nie bardzo mnie interesowały tego typu różne okazje, ale jak ostatnio usłyszałam słowo "bokser" to od razu mi się Twoje zauroczenie bokserami przypomniało i to wszystko stąd i ten cały "dostęp" też. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hura!!!!! 29.09.04, 18:01 elpik jak dobrze ze jestes! jejku super cmok Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:06 wystraszyłam i uciekł z forum przed moim pokuszeniem ehehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:09 nie tylko mialem pilny telefon i przez pol godzinki rozmawialwm ,o bokserku tez Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:40 no prosze, to moze bokserka bedziesz miec?cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:48 Ellen nie ,teraz nie moge,pies to obowiazek,a ja mu teraz opieki nie bede mogl zapewnic,bo z praca jest roznie ,czesto przychodze pozniej,a takiemu maluchowi nie powiesz zeby grzecznie czekal.Pies ktorego mialem,byl tak nauczony ,ze wiedzial kiedy moze wyjsc ,a kiedy nie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:53 masz racje z tym ze pies potrzebuje opieki,nie moze byc tak samopas zostawiony! eh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:56 mam pewne doswiadczenie z psem,z psem w bloku wiec wiem jak moze byc,dlatego decyzja musi byc przemyslana,zeby nie bylo problemow Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 19:55 no wlasnie ,i takie to zycie,wszystkiego miec nie mozna cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 21:37 dokladnie ,mimo tego ze bardzo bym chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 21:51 moze jeszcze bedzie taka mozliwosc! Odpowiedz Link Zgłoś
marta_urszula ja mam boksera 29.09.04, 22:04 i bede miec zawsze! bo swietna to rasa. pozdrawiam po dlugiej przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai martusia! witaj u nas jest 29.09.04, 22:06 wariactwo teraz na forum,bo 10 000 dorota chce wykrecic! nie wystrasz sie ale my tu sie wyglupiamy! buziaki:)dzieki za ten wpis o klamaniu na trzydziestkach! ! Odpowiedz Link Zgłoś
marta_urszula Re: martusia! witaj u nas jest 29.09.04, 23:19 lucy droga, mnie sie czasem takie smutki przypominaja, ale jak masz wplyw na tewgo ojca to mu pokaz ten moj wpis :( dzieki ze napisalas. myslisz ze moge tutaj zalinkowac watek o naszej Malgosi? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai martusia,nie mam wplywu! 30.09.04, 01:12 niestety,bezsilnosc jest okropna! a link o Malgosi to bezwzglednie trzeba umieszczac gdzie sie da!ona musi zyc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ja mam boksera 29.09.04, 22:07 Podrawiam i ja ja juz nie mam bo musialem uspic,ale i tak uwazam ,ze to najwspanialsze psy,inne tez mi sie podobaja,ale bokser to wlasnie to Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 hura!!!!!!!!!!!!!! 05.10.04, 23:45 Aleks się obudził, wylazł z fotela i na forum sie przyturlał ehehehe Zajefajnie że się znalazł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hura!!!!!!!!!!!!!! 05.10.04, 23:54 juz jestem,ale musialem jeszcze synowi na chwilke kom udostepnic,a w miedzy czasie zrobilem sobie pysznej herbatki z cytrynka,ktora teraz popijam Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 i jak Ci smakuje bez cukru? 05.10.04, 23:58 a może jednak posłodziłeś? Pamiętam jak się zastanawiałeś nad smakiem takiej z cytryną i bez cukru. Teraz już wiesz i jak Ci smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 06.10.04, 00:06 ja ,ja ja chce herbatki z cytrynka Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 06.10.04, 00:08 sklamalem i nie bo uzywam slodzika,ktory ma zasapic cukier,ale tylko malenka tableteczke Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 06.10.04, 02:06 no prosze!e nie ma sobie co zalowac!cmok syp cukier! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 06.10.04, 08:58 nie slodze cukrem juz mi przeszlo,ale do herbaty z cytrynka,to wskazane Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 06.10.04, 16:04 ja herbaty tutaj nie pije,kawa tylko Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 09.10.04, 17:41 od czasu do czasu wskazane jest,uzywac oczywiscie w malych ilosciach,dzisiaj do kawy zajadam takie rogaliki ze serkiem posypane cukrem,a zjadlem ich kilka wiec norma cukru chyba kilkakrotnie zostala przekroczona Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: hura!!!!! 12.10.04, 22:40 nie spóźniłam się, a już myślałam, że tradycji zadość się stało i znów "zdążyłam" przyjść jak wszyscy wyszli. Witaj Aleks! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hura!!!!! 12.10.04, 22:43 przyszlas w sama pore,wlasnie ja tez zaczalem klikanie Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: hura!!!!! 12.10.04, 22:47 to się tym bardziej cieszę, bo myślałam, że może do wyjścia się zbierasz. Dobrze, że jeszcze masz czas, siłę i chęć do klikania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hura!!!!! 12.10.04, 22:48 z Toba zawsze he he ,ja siedzialem chyba godzinke temu ,ale nie bylo nikogo to poszedlem obiad gotowac na jutro Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: hura!!!!! 12.10.04, 22:54 nie mogłam wcześniej. A co do obiadu wieczorem na dzień następny to też tak czasem robię. Niezbyt często ale zdarza mi się Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hura!!!!! 12.10.04, 23:01 przypomnialem sobie ,ze kupilem taki kawalek ptaka,a wlasciwie udzca z indyka i zrobilem z tego gulasz,bedzie na dwa dni,a potem piatek,wiec bez mieska Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: hura!!!!! 13.10.04, 00:07 a ja nie wiem co mi się samej stało, jednak od pewnego czasu zauważyłam, że mięsne potrawy mi nie podchodzą i to w żadnej postaci. Możliwe, że wykorzystałam przypadający na jedną sztukę dwunożnego żywca rodzaju ludzkiego limit spożycia mięsa? I po co ja się nad tym zastanawiam? Czy to nie wszystko jedno z jakiego powodu nie mam apetytu na miesne potrawy? Chyba najważniejsze, że faktycznie nie mam i równie ważne, że pomimo mojej niechęci innym smakuje i chęci nie brak na kiełbaski, schabowe, gulasze, pieczenie, i inne mięsne rarytasy. Niech Wam smacznie będzie i na zdrowie wyjdzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hura!!!!! 13.10.04, 00:13 przyznam sie ,ze ja gotuje obiady miesne z powodu syna,ktory i tak nie zjada tego wszystkiego,ale czasem nachodzi mnie na łazanki z kapusta,czy miesem,ale tego znowy dzieci nie jedza,nie jemy ziemniakow,za to duzo ruzu,kaszy,troche mniej makaronow.Ale z tego bardzo sie tyje, wiec tez staram sie ograniczac. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hura!!!!! 13.10.04, 04:56 wy tu o miesie a ja jestem po zupie gulaszowej wlasnego wyrobu!mniam ,kocham miesko! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hura!!!!! 13.10.04, 08:35 ja tez,ale chyba troszke mi sie przejadlo,nie mam koncepcji na obiady,musze pomyslec o zmianie menu.Nastepnym wyzwaniem dla mnie bedzie robienie pasztetu,ale to dopiero w przyszlym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hura!!!!! 13.10.04, 16:02 oo ciekawe jak ci sie uda ten pasztet,bardzo lubie domowe pasztety! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hura!!!!! 13.10.04, 16:06 wlasnie wszyscy na niego czekaja,a ja sam nie wiem kiedy mam go zaczac robic,nie mam miejsca w zamrazarce,wiec chyba musze pierwsze zaczac od porzadkow Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: hura!!!!! 13.10.04, 16:08 no to teraz i ja czekam hehehe, ale u ciebie dobrobyt skoro miejsca nie ma w zamrazarce cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: hura!!!!! 13.10.04, 21:17 jestem ,jestem a gdzie Ty sie podziewasz ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nie widać mnie???????? 13.10.04, 21:30 o teraz to Cie zobaczylem,strasznie malymi literkami piszesz i to przez to nie widzialem he he Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a wirtualne "śliwki" na czole to nabijają Ci 13.10.04, 21:32 krasnale - tak? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a wirtualne "śliwki" na czole to nabijają Ci 13.10.04, 21:35 nie mam nic do krasnali,choc osobiscie nie lubialem ich,takich odrodowych,ale jak dostalem w prezencie,to mialem go komus dac,ale rozmyslilem sie bo przeciez prezentow sie nikomu nie powinno dawac i postawilem na dzialce kolo brzozki i jalowca,calkiem ladnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś