29.09.04, 17:18
tym razem się nie spóźniłam a już myślałam, że znów
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: hura!!!!! 29.09.04, 17:26
      jestem ,jestem bardzo sie ciesze ze sie Odezwalas,skad Ty Masz dostep do
      bokserow ???? kiedy spotkalem pania ktora tez miala bokserke i tez pytala kiedy
      bedzie piesek,ale tez jej ospowiedzialem,jakie mam problemy,ona powiedzioala ze
      jak tylko przestanie pracowac to zaraz kupi boksera
      • elp1 Re: hura!!!!! 29.09.04, 17:34
        jakoś nie bardzo mnie interesowały tego typu różne okazje, ale jak ostatnio
        usłyszałam słowo "bokser" to od razu mi się Twoje zauroczenie bokserami
        przypomniało i to wszystko stąd i ten cały "dostęp" też.
        • ellenai Re: hura!!!!! 29.09.04, 18:01
          elpik jak dobrze ze jestes! jejku super cmok
          • elp1 nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:06
            wystraszyłam i uciekł z forum przed moim pokuszeniem ehehehe :-)
            • aleks44 Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:09
              nie tylko mialem pilny telefon i przez pol godzinki rozmawialwm ,o bokserku tez
              • ellenai Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:40
                no prosze, to moze bokserka bedziesz miec?cmok
                • aleks44 Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:48
                  Ellen nie ,teraz nie moge,pies to obowiazek,a ja mu teraz opieki nie bede mogl
                  zapewnic,bo z praca jest roznie ,czesto przychodze pozniej,a takiemu maluchowi
                  nie powiesz zeby grzecznie czekal.Pies ktorego mialem,byl tak nauczony ,ze
                  wiedzial kiedy moze wyjsc ,a kiedy nie
                  • ellenai Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:53
                    masz racje z tym ze pies potrzebuje opieki,nie moze byc tak samopas zostawiony!
                    eh
                    • aleks44 Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 18:56
                      mam pewne doswiadczenie z psem,z psem w bloku wiec wiem jak moze byc,dlatego
                      decyzja musi byc przemyslana,zeby nie bylo problemow
                      • ellenai Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 19:55
                        no wlasnie ,i takie to zycie,wszystkiego miec nie mozna cmok!
                        • aleks44 Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 21:37
                          dokladnie ,mimo tego ze bardzo bym chcial.
                          • ellenai Re: nie wiem czy dobrze, bo Aleksa chyba bokserką 29.09.04, 21:51
                            moze jeszcze bedzie taka mozliwosc!
                            • marta_urszula ja mam boksera 29.09.04, 22:04
                              i bede miec zawsze! bo swietna to rasa.
                              pozdrawiam po dlugiej przerwie.
                              • ellenai martusia! witaj u nas jest 29.09.04, 22:06
                                wariactwo teraz na forum,bo 10 000 dorota chce wykrecic! nie wystrasz sie ale
                                my tu sie wyglupiamy! buziaki:)dzieki za ten wpis o klamaniu na
                                trzydziestkach! !
                                • marta_urszula Re: martusia! witaj u nas jest 29.09.04, 23:19
                                  lucy droga,
                                  mnie sie czasem takie smutki przypominaja, ale jak masz wplyw na tewgo ojca to
                                  mu pokaz ten moj wpis :(

dzieki ze napisalas.
                                  myslisz ze moge tutaj zalinkowac watek o naszej Malgosi?
                                  • ellenai martusia,nie mam wplywu! 30.09.04, 01:12
                                    niestety,bezsilnosc jest okropna! a link o Malgosi to bezwzglednie trzeba
                                    umieszczac gdzie sie da!ona musi zyc!!!!!
                              • aleks44 Re: ja mam boksera 29.09.04, 22:07
                                Podrawiam i ja

ja juz nie mam bo musialem uspic,ale i tak uwazam ,ze to najwspanialsze
                                psy,inne tez mi sie podobaja,ale bokser to wlasnie to
    • elp1 hura!!!!!!!!!!!!!! 05.10.04, 23:45
      Aleks się obudził, wylazł z fotela i na forum sie przyturlał ehehehe
      Zajefajnie że się znalazł :-)
      • aleks44 Re: hura!!!!!!!!!!!!!! 05.10.04, 23:54
        juz jestem,ale musialem jeszcze synowi na chwilke kom udostepnic,a w miedzy
        czasie zrobilem sobie pysznej herbatki z cytrynka,ktora teraz popijam
        • elp1 i jak Ci smakuje bez cukru? 05.10.04, 23:58
          a może jednak posłodziłeś?
          Pamiętam jak się zastanawiałeś nad smakiem takiej z cytryną i bez cukru.
          Teraz już wiesz i jak Ci smakuje?
          • ellenai Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 06.10.04, 00:06
            ja ,ja ja chce herbatki z cytrynka
          • aleks44 Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 06.10.04, 00:08
            sklamalem i nie
            bo uzywam slodzika,ktory ma zasapic cukier,ale tylko malenka tableteczke
            • ellenai Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 06.10.04, 02:06
              no prosze!e nie ma sobie co zalowac!cmok syp cukier!
              • aleks44 Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 06.10.04, 08:58
                nie slodze cukrem juz mi przeszlo,ale do herbaty z cytrynka,to wskazane
                • ellenai Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 06.10.04, 16:04
                  ja herbaty tutaj nie pije,kawa tylko
                  • aleks44 Re: i jak Ci smakuje bez cukru? 09.10.04, 17:41
                    od czasu do czasu wskazane jest,uzywac oczywiscie w malych ilosciach,dzisiaj do
                    kawy zajadam takie rogaliki ze serkiem posypane cukrem,a zjadlem ich kilka wiec
                    norma cukru chyba kilkakrotnie zostala przekroczona
    • elp1 Re: hura!!!!! 12.10.04, 22:40
      nie spóźniłam się, a już myślałam, że tradycji zadość się stało
      i znów "zdążyłam" przyjść jak wszyscy wyszli.

Witaj Aleks!
      • aleks44 Re: hura!!!!! 12.10.04, 22:43
        przyszlas w sama pore,wlasnie ja tez zaczalem klikanie
        • elp1 Re: hura!!!!! 12.10.04, 22:47
          to się tym bardziej cieszę, bo myślałam, że może do wyjścia się zbierasz.
          Dobrze, że jeszcze masz czas, siłę i chęć do klikania ;-)
          • aleks44 Re: hura!!!!! 12.10.04, 22:48
            z Toba zawsze he he ,ja siedzialem chyba godzinke temu ,ale nie bylo nikogo to
            poszedlem obiad gotowac na jutro
            • elp1 Re: hura!!!!! 12.10.04, 22:54
              nie mogłam wcześniej. A co do obiadu wieczorem na dzień następny to też tak
              czasem robię. Niezbyt często ale zdarza mi się
              • aleks44 Re: hura!!!!! 12.10.04, 23:01
                przypomnialem sobie ,ze kupilem taki kawalek ptaka,a wlasciwie udzca z indyka i
                zrobilem z tego gulasz,bedzie na dwa dni,a potem piatek,wiec bez mieska
                • elp1 Re: hura!!!!! 13.10.04, 00:07
                  a ja nie wiem co mi się samej stało, jednak od pewnego czasu zauważyłam, że
                  mięsne potrawy mi nie podchodzą i to w żadnej postaci.
                  Możliwe, że wykorzystałam przypadający na jedną sztukę dwunożnego żywca rodzaju
                  ludzkiego limit spożycia mięsa?
                  I po co ja się nad tym zastanawiam?
                  Czy to nie wszystko jedno z jakiego powodu nie mam apetytu na miesne potrawy?
                  Chyba najważniejsze, że faktycznie nie mam i równie ważne, że pomimo mojej
                  niechęci innym smakuje i chęci nie brak na kiełbaski, schabowe, gulasze,
                  pieczenie, i inne mięsne rarytasy.
                  Niech Wam smacznie będzie i na zdrowie wyjdzie ;-)
                  • aleks44 Re: hura!!!!! 13.10.04, 00:13
                    przyznam sie ,ze ja gotuje obiady miesne z powodu syna,ktory i tak nie zjada
                    tego wszystkiego,ale czasem nachodzi mnie na łazanki z kapusta,czy miesem,ale
                    tego znowy dzieci nie jedza,nie jemy ziemniakow,za to duzo ruzu,kaszy,troche
                    mniej makaronow.Ale z tego bardzo sie tyje, wiec tez staram sie ograniczac.
                    • ellenai Re: hura!!!!! 13.10.04, 04:56
                      wy tu o miesie a ja jestem po zupie gulaszowej wlasnego wyrobu!mniam ,kocham
                      miesko!
                      • aleks44 Re: hura!!!!! 13.10.04, 08:35
                        ja tez,ale chyba troszke mi sie przejadlo,nie mam koncepcji na obiady,musze
                        pomyslec o zmianie menu.Nastepnym wyzwaniem dla mnie bedzie robienie
                        pasztetu,ale to dopiero w przyszlym tygodniu
                        • ellenai Re: hura!!!!! 13.10.04, 16:02
                          oo ciekawe jak ci sie uda ten pasztet,bardzo lubie domowe pasztety!
                          • aleks44 Re: hura!!!!! 13.10.04, 16:06
                            wlasnie wszyscy na niego czekaja,a ja sam nie wiem kiedy mam go zaczac
                            robic,nie mam miejsca w zamrazarce,wiec chyba musze pierwsze zaczac od
                            porzadkow
                            • ellenai Re: hura!!!!! 13.10.04, 16:08
                              no to teraz i ja czekam hehehe, ale u ciebie dobrobyt skoro miejsca nie ma w
                              zamrazarce cmok
    • elp1 Re: hura!!!!! 13.10.04, 20:43
      Ellenai jest! Witaj Ellenai :-)
    • elp1 Re: hura!!!!! 13.10.04, 20:56
      fajnie że się zjawiłeś :-)
      • aleks44 Re: hura!!!!! 13.10.04, 21:17
        jestem ,jestem a gdzie Ty sie podziewasz ???????
        • elp1 nie widać mnie???????? 13.10.04, 21:24
          czary, czy omamy jakieś?
          • aleks44 Re: nie widać mnie???????? 13.10.04, 21:30
            o teraz to Cie zobaczylem,strasznie malymi literkami piszesz i to przez to nie
            widzialem he he
            • elp1 a wirtualne "śliwki" na czole to nabijają Ci 13.10.04, 21:32
              krasnale - tak?
              • aleks44 Re: a wirtualne "śliwki" na czole to nabijają Ci 13.10.04, 21:35
                nie mam nic do krasnali,choc osobiscie nie lubialem ich,takich odrodowych,ale
                jak dostalem w prezencie,to mialem go komus dac,ale rozmyslilem sie bo przeciez
                prezentow sie nikomu nie powinno dawac i postawilem na dzialce kolo brzozki i
                jalowca,calkiem ladnie wyglada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka