ellenai 20.10.04, 19:05 jessssssssssssst, taki piekny numer wykrecic za miedza! na czesc 0kowity!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: 25 000 20.10.04, 19:10 25001 od Okowity dla Ouimeta....... ot tak bez uzasadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25 000 20.10.04, 19:18 Chciałabym aby się wzruszył. Ja się baaaaaaaardzo wzruszyłam gdy dedykował mi 2222 post.... .... aż do dzis z sentymentem wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25 000 20.10.04, 19:46 ....i tak pieknie wtedy napisał, tylko jedno słowo. On umie jednym słowem zupełnie babę osłabić...... dobra, dobra już nic nie gadam w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: 25 000 20.10.04, 21:36 >....babę osłabić...... Okowitko kobiete,kobiete,tak ladniej brzmi przepraszam ,ze sie wtracilem Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 25 000 20.10.04, 21:40 Wiesz co Aleks ? Ja bym wolała aby on jeno Okowitę osłabiał a nie wsie baby czy kobiety (tu już nazewnictwo nieistotne)...........hłehłe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Rany Boskie !!!!!! 21.10.04, 17:41 Elle, Aleks..... Wy mi z taką powagą tego nie życzcie !!!!!!!! Jeszcze mi się to przeniesie na realne życie i co ja biedna kobieta wtedy pocznę. Olaboga !!!!!! Ja tylko tak wirtualnie..... To tylko wirtualne namietności (zresztą nie tylko do tego w/w.....hłehłe). Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re:....to nie takie straszne,przywykniesz 21.10.04, 18:26 wirtualnie czy nie,kto z nas to wie,nikt nie wie co mu w gwiazdach napisane i co mu w glowie siedzi hi hi ,kazdemu nalezy sie chwila ,a Ty z tego co widze, Jestes tego warta Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re:....to nie takie straszne,przywykniesz 21.10.04, 18:42 Eeeeeech Aleks, jak mi pięknie napisałeś...... wzruszyłam się. Chętnie bym i Tobie wirtualną namiętność wyznała ale nie mogę,,,Tyś za blisko. Ouimet za oceanem to mu mogę bezpiecznie pisać wyznania ale kurcze... ..do Gorlic za blisko.......za blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re:....to nie takie straszne,przywykniesz 21.10.04, 19:05 >do Gorlic za blisko.......za blisko. Przyznaje ,Masz racje,to tylko 15 min he he he Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re:....to nie takie straszne,przywykniesz 21.10.04, 19:12 No właśnie !!!! Co by to było ..... rodzina by mnie zwolniła ze stanowiska matki i małżonki w trybie natychmiastowym.....olaboga !!!!! Lepiej będzie jak ja te swoje wirtualne namiętności skieruję za ocean......... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re:....to nie takie straszne,przywykniesz 21.10.04, 20:29 to bardzo rozsadne z Twojej strony,lepiej dmuchac na zimne he he dobrze ze wszystkich wymienilas,mialem pewne watpliwosci ,teraz widze ze wszystko jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re.....na serio Aleks teraz piszę 22.10.04, 07:17 Nie wierz w to co ja tu piszę. Ja na forum życiorysu swojego nie opowiadam. Bredzę co mi tam do głowy przyjdzie (bredzę coraz bardziej)....... a Ty jak widzę myślisz, że te moje dyrdymały to szczera prawda. Nie wierz nigdy Okowicie...... to nie takie straszne, przywykniesz (hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re.....na serio Aleks teraz piszę 22.10.04, 17:12 no tak,sprawdzilo sie "nigdy nie wierz kobiecie, dobra rade ci dam,bo przepadniesz z kretesem.......",a ja uwierzylem i teraz sie ze mnie smieje takie jest zycie ,okrutne dla latwowiernych i naiwnych jak ja buuuuuuu ide do barku,naleje sobie kieliszeczek Okowity,ta bedzie prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Re.....na serio Aleks teraz piszę 22.10.04, 21:30 Możesz wierzyć kobiecie, możesz wierzyć i mnie gdybym czasem coś napisała na priv ale tu nie......tutaj to brednie. Pozdrówka........hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re.....na serio Aleks teraz piszę 22.10.04, 21:58 czy WY kobiety Wszystkie takie jestescie ???? bo mi rece opadaja,na wlasne oczy czytam to co napisalas i mam w to nie wierzyc ????? ktos powiedzial,ze slowo pisane... i co teraz ??? w co tu wierzyc i komu ??? czy Ty na pewno jestes kobieta ??? hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Re.....na serio Aleks teraz piszę 22.10.04, 22:08 Jestem kobieta choć wiele razy tutaj w to wątpiono ale..... jestem kobieta. Na forum piszę to co mi fantazja w danym momencie do głowy przyniesie. Nie widzę powodu by tu opowiadać kim naprawdę jestem. Raz zawodzę nad samotnością raz narzekam na partnera...... może kiedyś tu napiszę, że mam już siedemnastego męża..... może. Czasem są poważne tematy .... wtedy piszę swoje prawdziwe zdanie. Ale poważnych tematów tutaj mało więc przeważnie tak sobie tylko bredzę......ot tak, dla zabicia czasu. A że na brak czasu nie narzekam to tych moich dyrdymałów tu dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: czy ktos powie prawde he he he 22.10.04, 22:04 czy WY kobiety Wszystkie takie jestescie ???? bo mi rece opadaja,na wlasne oczy czytam to co napisalas i mam w to nie wierzyc ????? ktos powiedzial,ze slowo pisane... i co teraz ??? w co tu wierzyc i komu ??? czy Ty na pewno jestes kobieta ??? hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re.....na serio Aleks teraz piszę 23.10.04, 09:08 ciekaw jestem ,bo cos mi zle wysyla moje odpowiedzi,jak tu pisac z Okowitka,jak nie wiem czy wyslalem czy nie,ale to i tak nie jst takie wazne. Najwazniejsze zeby sie dobrze bawic Milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś