georghe 20.11.04, 21:10 Widzieliście ten film ? Zwrócićie uwagę na rejestracje samochodów, a może kto poznał kościół w którym rozpoczyna się akcja filmu... :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetnick Re: "Wesele" 22.11.04, 14:34 Napisz coś więcej, dużo słyszałem a tym filmie ale nie wiem gdzie go u nas obejrzeć - VHS, DVD nie daj Boze kino "Syrena" ? Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: "Wesele" 22.11.04, 15:34 A ja oglądałem tylko fotki na onecie i kościoła nie poznaję. Już bardziej ten piętrowy pociąg :). Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: "Wesele" 23.11.04, 08:19 O filmie pisał nie będę, poczytajcie może tu: serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,,,,27886798,P_FILMY2.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15&w=16653436 W tej chwili wyświetlany jest w Heliosie w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" 14.12.04, 17:10 Ja w sprawie rzeczonego filmu. Sledze z zapalem repertuar jasielskiego kina (musze sie pochwalic ze jak dotad z bogatej ofert programowej wybralem jedna pozycje ktora nawet uswietnilem obecnoscia), ale trace nadzieje na doczekanie sie "Wesela".Czy sa jeszcze jakies nadzieje na projekcje czy tez moze pozostaje mi juz tylko rzewny lament wraz z Tymonem w rytm kolysanki "Bialy Mis"? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnick Re: "Wesele" 15.12.04, 08:03 To ja w sprawie Tymona Adasiu. Mam całego. Od pierwszego do 21 kawałka. Jest znakomity, świetny i prawie tak dobry jak Kury, a w niektóych momentach nawet i lepszy(np. "D.O.B" czy "lubie"). Jak film będzie równie dobry to szturmuje jasielskie kino po raz pierwszy od czasu genialnego "Lonney Tunes znowu w akcji". Jak wrócisz z suchego przestwór oceanu to daj znać - może już wróciłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" 15.12.04, 19:16 sweetnick napisał: > To ja w sprawie Tymona Tez mam Tymona w ilosci 21 kawalkow (3x7). Mnie osobiscie rozczula piosenka spiewana kombatanckim glosem o specyficznym traktowaniu orla bialego (eufemizm na potrzeby forum). A do Jasla przyjade jak w repertuarze kina "Syrena" beda gosicic pozycje typu: "Dwie osierocone wampirzyce", "Emmanuelle i ostatni kanibale", "Hollywodzkie dziwki uzbrojone w pily lancuchowe" albo "Sadystyczny baron von Klaus" Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" 15.12.04, 19:24 sweetnick napisał: >(np. "D.O.B" ) Acha...teraz zalapalem, ze to tez o orle bialym. Ostatnio kojarze nieszczegolnie szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: "Wesele" 15.12.04, 21:35 A cóż by się mogło bardziej facetom podobać jak nie piosenka z wyrazem zaczynającym się na "d" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" 16.12.04, 20:10 0kowita napisała: > A cóż by się mogło bardziej facetom podobać jak nie piosenka z wyrazem > zaczynającym się na "d" ??? Traktujesz mezczyzn z gory, jak niedorozwiniete , myslace tylko "o jednym" stworzenia.To bardzo zle podejscie Okowito.Zapewniam Cie, ze wiekszosc mezczyzn jest znacznie inteligentniejsza niz Ci sie wydaje. Zreszta widac to nawet po wpisach na tym forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: "Wesele" 17.12.04, 06:35 Hmmmmm ...... o ile się na tym znam (?) to chyba jest tak, że im osobnik posiada wyższą inteligencję tym to "myślenie o jednym" bardziej jest bogate w fantazje rozmaite.. Dlatego też przypuszczam, że wszyscy inteligentni mężczyźni tego forum "myślenie o jednym" mają tak barwne iż tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" 17.12.04, 17:21 0kowita napisała: > Hmmmmm ...... o ile się na tym znam (?) to chyba jest tak, że im osobnik > posiada wyższą inteligencję tym to "myślenie o jednym" bardziej jest bogate > w fantazje rozmaite.. Co za ciekawa teoria....Jakies szczegoly? Sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: "Wesele" 17.12.04, 18:50 Sugestia ?? Ależ proszę bardzo ! Oto ostry i niezwykle inspirujący do fantazji erotycznych tekst o tym jak należy zrobić laskę. www.beka.pl/txt_jak_zrobic_laske.php Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" 17.12.04, 20:28 0kowita napisała: > Sugestia ?? > Ależ proszę bardzo ! Oto ostry i niezwykle inspirujący do fantazji erotycznych > tekst o tym jak należy zrobić laskę. > > www.beka.pl/txt_jak_zrobic_laske.php Wybacz droga Okowito, ale tekst powyzszy jest mniej wiecej na poziomie (intelektulanym) rubryki z dzialu porad erotycznych czasopisma dla dojrzewajacych nastolatkow typu "Bravo". Ewentualnie z "Cosmopolitana". Ostry to on tez nie jest, raczej....nudny. Adas juz dawno temu wyrosl z tego typu lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: "Wesele" 17.12.04, 20:32 hmmmm. wobec tego przykro mi, że nie zadowoliłam Adasia i że nasze odczucie ostrości tekstów erotycznych jest tak odmienne. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: "Wesele" 15.12.04, 21:07 ...ciesze sie ze zauwazyles ten film...:)... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" - c.d 19.01.05, 21:18 georghe napisał: > Widzieliście ten film ? Veni, vidi - w kinie "Syrena".Laury i zachwyty sluszne. Z buraczano-zytnim pozdrowieniem Adas49 >a może kto poznał kościół w którym > rozpoczyna się akcja filmu... > :)) Niestety, nie...Czy mozesz zatem uchylic rabka tejemnicy? Wiem tylko, ze rezyser tego obrazu pochodzi z Korczyny. No i Wojnara odstrzelony palec zostal gdzies na glebie w Bajdach.A to juz brzmi milo znajomo. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: "Wesele" - c.d 20.01.05, 13:13 O ile dobrze kojarzę, a jestem niemal pewien że tak, to jest to kościół w Bieżdziedzy. Zapamiętałem go ponieważ miałem kiedyś okazję być tam na ślubie koleżki, któremu miejscowa panna w oko "wpadła".... Słynna parafia, w której legendarny ksiądz Karabin popłoch i wielką czołobitność względem swojej osoby tubylcom zaszczepiał. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" - c.d 20.01.05, 15:54 georghe napisał: > Słynna parafia, w której legendarny ksiądz Karabin popłoch i wielką > czołobitność względem swojej osoby tubylcom zaszczepiał. Nic dodac, nic ujac. Niestety: juz w czasie przeszlym... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnick Re: "Wesele" - c.d 21.01.05, 08:39 Powalony tajemniczą chorobą (lekarz li krzyknął tylko EBOLA ! i w popłochu wyskoczył przez okno) nie miałem dość siły i okazji by dojść do naszego przybytku kultury. Zapytam wprost - choć wiem, że to nieładnie - ma ktoś może go na płycie lub zna jakieś przyzwoite miejsce, z którego można by go bylo ściągnąć ? (np. jakiś pewny namiar ED2K ?) Pliz. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" - c.d 24.01.05, 16:55 sweetnick napisał: Zapytam wprost - choć wiem, że to nieładnie - ma ktoś może g > o > na płycie lub zna jakieś przyzwoite miejsce, z którego można by go bylo ściągną > ć > ? (np. jakiś pewny namiar ED2K ?) Pliz. Poki nie bedzie premiery DVD, to sa male szanse aby trafil "pod strzechy" w formie o jaka sie dopytujesz. Co prawda sa w sieci inne filmy noszace tytul "wesele" ale raczej sa to zapisy nocy poslubniej, i to w wersji "hard"... A kino "Syrena" w trakcie wyswietlania "Wesela" swiecilo pustkami - gora pietnascie osob na sali, a bylo to w piatek wieczorem. Dziwie sie, ze ten przybytek jeszcze dycha. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: "Wesele" - c.d 25.01.05, 09:43 Ja też się dziwię. Albo prowadzi je jakiś wariat, albo pasjonat, albo to jest "pralnia". A do naszego kina nie pójdę na pewno dopóki nie zmienią foteli i nagłośnienia. Ostanim razem byłem w Syrenie na "Pasji" i po seansie tak postanowiłem. Wolę jechać do Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" - c.d 11.03.05, 17:56 sweetnick napisał: Zapytam wprost - choć wiem, że to nieładnie - ma ktoś może go na płycie lub zna jakieś przyzwoite miejsce, z którego można by go bylo ściągnąć (np. jakiś pewny namiar ED2K ?) Pliz. Juz jest. www.pol-osiol.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: "Wesele" - c.d 12.03.05, 08:06 ...albo tu: www.osloskop.net/r/11752.html Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: "Wesele" - c.d 12.03.05, 10:55 No to teraz ciemnej kobiecie wytłumacz jak to ściągnąć. Filmu nie widziałam a chciałabym coś kumać jak coniektórzy będą się tutaj cytatami z tegoż filmu porozumiewać. Wystarczy, że nie kumam cytatów z Gombrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita hura, hura, hura !!!! 12.03.05, 21:37 Poczytałam sobie forum internet i już umiem !!!! Już mi ściąga !!!! He,he ....jakie to fajne. Odpowiedz Link Zgłoś