harnasi 24.11.04, 10:11 mam sprawdzone informacje ze burmistrz sprowadzi ta firmę do Jasła wiosna 2005 roku wiec jednak będzie TESCO w Jaśle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: TESCO w Jaśle 24.11.04, 14:38 harnasi napisał: > mam sprawdzone informacje ze burmistrz sprowadzi ta firmę do Jasła wiosna > 2005 roku wiec jednak będzie TESCO w Jaśle A niech sobie będzie byle z dala od ulicy Śniadeckich i stadionu Czarnych. Moja noga i tak w tym badziewnym sklepie nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: TESCO w Jaśle 25.11.04, 00:00 Ale jeśli nie tam (bo tam wcześniej planowali), to gdzie teraz chcą go postawić? Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: TESCO w Jaśle 25.11.04, 12:43 Będziecie jeść przeterminowaną spożywkę, będziecie patrzeć jak w sklepie zoologicznym(który napewno będzie)cierpią i umierają zwierzęta, będziecie pić syfiastą przeterminowaną wodę,ludzie harujący za grosze po 18 godzin dziennie, a i tak będziecie tam chodzić i będziecie składać oferty pracy.. Nie musicie nic kupować, a ciekawość was zaniesie...miłego oglądania, obyście się nie przerazili. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: TESCO w Jaśle 25.11.04, 15:58 bmwariat napisał: > Będziecie jeść przeterminowaną spożywkę, będziecie patrzeć jak w sklepie > zoologicznym(który napewno będzie)cierpią i umierają zwierzęta, będziecie pić > syfiastą przeterminowaną wodę,ludzie harujący za grosze po 18 godzin dziennie, > a i tak będziecie tam chodzić i będziecie składać oferty pracy.. Nie musicie > nic kupować, a ciekawość was zaniesie...miłego oglądania, obyście się nie > przerazili. Bmwariat, my tutaj wiemy co to Tesco, nie musisz nam wyjaśniać. Wyobraź sobie.....czasem wyjeżdżamy z naszego miasteczka . Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: TESCO w Jaśle 30.11.04, 12:14 ja nie twierdze że nie wiecie...mówie tylko jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: TESCO w Jaśle 25.11.04, 15:54 georghe napisał: >> A niech sobie będzie byle z dala od ulicy Śniadeckich i stadionu Czarnych. > Moja noga i tak w tym badziewnym sklepie nie postanie. Jak sobie Tesco tak umyśliło, że chce mieć obiekt tu i tu to mieć będzie..... tak było w każdym mieście. A my ? A my możemy sobie pogadać, popisać...lub ewentualnie pogwizdać. Tyle naszego. I tak nikt nie wysłucha. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: TESCO w Jaśle 26.11.04, 21:10 Pszczółki donoszą, że Rada sprzeciwiła się fanaberiom Burmistrza dotyczącym powstania Tesco w Jaśle. BRAWO ! Odpowiedz Link Zgłoś