utopia7 29.11.04, 05:57 Dziewczyny,ktora niema zatrudnienia a potrafi szybko pisac. Nie jest to praca,lecz zajecie na 2-3 tyg,czyli dorywcze prosze pisac na email randolf@septenarium.org Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elp1 znalazłeś? 29.11.04, 17:05 jeżeli nie, daj znać. Znam Kogoś Kto nie tylko szybko pisze, ale także bez błędów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: znalazłeś? 30.11.04, 17:00 Nie jeszcze nic nie znalazlem Problem jest jeden.Osoba musi nadazyc pisac za wolnym dyktowaniem i dobrze znac MS Word.Jest to wiec zajecie-praca na ten okres z zakwaterowaniem.A wiekszosc o ile nie 90% na forach maja juz jakas prace lub sie ucza,czyli nie maja luki czasowej na wyjazd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Szukam z N.Sacza- szybko piszacej na komp 30.11.04, 21:07 A Ja szukam: Młodej (miedzy 19 a 21 lat), atrakcyjnej kobiety, łatwo nawiązującej kontakty, do pracy w młodym zespole;)... Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. Po prostu od razu po przeczytaniu Twojego posta przyszły mi do głowy ogłoszenia właśnie tego typu z gazet:) Jakkolwiek, naturalnie nie twierdzę, że Twoje ogłoszenie jest właśnie jednym z takich, "TEGO TYPU". Mimo to, przekażę Twoje ogłoszenie znajomej, bezrobotnej protokolantce, może się skusi. Odpowiedz Link Zgłoś
utopia7 Re: Szukam z N.Sacza- szybko piszacej na komp 04.12.04, 01:06 To jest ostatnia rzecz ktorej bym sie dziwil. Dlaczego taka tresc?.Musze napisac prace z dziedziny piramidologii i kilka artykulow.Dlaczego dziewczyne (czyli mloda) Z doswiadczenia.Starsza kobieta wie,ze wszystko wie,wiec zamiast dyktowac musisz godzine tlumaczyc i nie tylko rece,ale wszystko ci opadnie.Mloda ma to do siebie,ze pisze co dyktujesz najwyzej zada ci jakies pytanie-masz problem z glowy. A ze skojazenia sa takie? A jakie moga byc jak na 80 90% ogloszen niewyzytym pacjentom o nic innego nie chodzi,tylko o .... tez. Moje ogloszenie na szczescie nie ma zadnego podtekstu. Zanim zacznie u mnie pracowac moze przyjechac ojciec,dziadek i cala rodzine zobaczyc ze to dziewcze po prostu ma pisac i w dodatku moze odpoczac i troche zarobic Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś