Dodaj do ulubionych

nowe posty...

15.05.02, 01:19
karabiny maszynowe sa potrzebne na wojnie a nie na forum(czasami nie jest dobry
przerost formy nad trescia- chodzi mi o nowe posty).co o tym myslicie?...
Obserwuj wątek
    • jepat Re: nowe posty... 15.05.02, 02:17
      O`K zrozumiałem ,nie obrażam się o to że ty jesteś wielki erudyta i razi cię
      brak treści w moich postach,masz prawo wyrazić swoje zdanie tak jak i
      inni.Uważam że forum jest dla wszystkich nawet dla tych co nie dorastają ci
      intelektem jednak nie będe sie wpychał na siłe tam gdzie mnie nie chcą.zajrze
      tu za pare dni jak inni powiedzą ze im nie przeszkadzam to wróce a jak
      potwierdzą twoje zdanie to nie będe już więcej zagladał na forum jasło.jakby to
      miało być moje epitafium to chce powiedzieć że ja się bawiłem znakomicie ,jak
      kogos uraziłem to przepraszam
      • millenik1 Re: nowe posty... 15.05.02, 07:58
        nie nabijaj sie ze mnie...a jakbym kogos obrazil to przepraszam...
        • gadacz Re: nowe posty... 15.05.02, 08:32
          Jepat prosił o komentarz...
          Wydaje mi się że forum jest dla wszystkich. Jeśli wątek jest ciekawy to się
          obroni i bedzie miał dużo wpisów jeśli nie to po prostu można go nie komentować
          i sprawa załatwiona. Moim skromnym zdaniem lepiej że na forum się coś dzieje a
          komentowanie postów typu nie rób nic na siłe jest trochę nie fair. Jeśli Ci się
          coś Milenik nie podoba to nie komentuj wątku i sprawa z głowy...
          Bez urazy...
          • m.a.r.y.s.i.a Re: nowe posty... 15.05.02, 18:57
            gadacz napisał(a):

> Jepat prosił o komentarz...
            > Wydaje mi się że forum jest dla wszystkich. Jeśli wątek jest ciekawy to się
            > obroni i bedzie miał dużo wpisów jeśli nie to po prostu można go nie komentować
            >
            > i sprawa załatwiona. Moim skromnym zdaniem lepiej że na forum się coś dzieje a
            > komentowanie postów typu nie rób nic na siłe jest trochę nie fair. Jeśli Ci się
            >
            > coś Milenik nie podoba to nie komentuj wątku i sprawa z głowy...
            > Bez urazy...

Moje zdanie jest identyczne .Nic dodać, nic ująć.

• millenik1 Re: nowe posty... 15.05.02, 18:09
        Jepat faktycznie troche przesadzilem-przepraszam.po drugie forum nie jest
        niczyja wlasnoscia(szcz osob ktore bywaja tu nieczesto jak ja).tak wiec nie
        obrazaj sie ,wracaj szybko i nie zabawiaj zbyt dlugo na jakims innym forum...
        • georghe Re: nowe posty... 17.05.02, 13:23
          Trzeba przyznać, że JEPAT faktycznie robi niezłą "zadymę" na naszym forum - i
          chwała mu za to !! Czasem się zastanawiam skąd ten gość bierze tyle pomysłów na
          nowe wątki ?
          :))

Dawaj Jepat, wracaj do nas bo się zmączysz tą bezczynnością, a i ręka Cię już
          pewnie nieźle świerzbi !
          :)
    • shadok Re: nowe posty... 18.05.02, 14:58
      Przerabialiśmy już raz taką sytuację. Wtedy Marysi nie podobały się posty
      Małopolanina. I co się stało? Małopolanin zaprzestał pisywać i forum
      poduapadło. Teraz przeszkasza Jepat. Ludzie! Forum nie jest waszą własnością,
      więc się odpieprzcie od tych, którzy piszą coś nie po waszej myśli. Zwłaszcza,
      że sami nie wnosicie nic nowego. Spójrz Millenik na swoje teksty. Czy one są
      aż tak rewelacyjne?
      • jepat Re: nowe posty... 18.05.02, 15:32
        Myśle że milenik ma dobre posty ,każdy orze tak jak może i tak i ja :-))))
        • m.a.r.y.s.i.a Re: nowe posty... 18.05.02, 17:10
          jepat napisał(a):

> Myśle że milenik ma dobre posty ,każdy orze tak jak może i tak i ja :-))))
          Oczywiście!!!!!
          Krótkie ale dosadne ( o ile oczywiście wolno mi oceniać).

• millenik1 Re: nowe posty... 18.05.02, 15:53
        moze nie sa rewelacyjna...ale musicie przyznac ze od czasu do czasu(swiadomie
        czy nie) dobrze ze dochodzi do spiec.moze to prowadzic do ciekawych dyskusji...
        • jepat Re: nowe posty... 18.05.02, 16:20
          zgadzam się z milenikiem , i ja nie należe do ludzi którzy trzymają kciuk w
          nocniku
      • m.a.r.y.s.i.a Re: nowe posty...Do Shadoka 18.05.02, 17:08
        Zawsze Cię lubiłam Shadok a tu coś Ci się lapczy .Forum upadło ??????
        • shadok Re: nowe posty...Do Marysi 18.05.02, 17:42
          Nie upadło, tylko podupadło. To zasadnicza różnica. Przecież nie tak dawno
          praktycznie nic się tu nie działo. Pierwsze miesiące tego roku, to totalny
          zastój na forum. Dobrze, że pojawili się nowi ludzie, to coś się znowu ruszyło.
          • jepat Re: nowe posty...Do Marysi 18.05.02, 17:45
            Ludzie albo i nie....żyjemy w wielkiej galaktyce i jest jeszcze pare innych.
            `21&)$% ?/. -dobra nie chce mi się już do nich gadać :-))
          • millenik1 Re: nowe posty...Do Marysi 18.05.02, 20:11
            czuje Shadok ze jeszcze podzieja sie takie rzeczy ze HO,HO,HO(jak mowil dziadek
            mroz glaszczac po glowie sniezynke,a potem po innych okolicach jej chlodnego
            ciala-stary zboczeniec)......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka