adam.67 18.01.05, 10:41 i dogrzewam się w pracy, bo zimno! pożyczyłem opiekacz od sekretarki, i podgrzewam się. Niestety zaraz będę musiał go oddać, bo dziewczynie też marzną paluszki. A Wam nie zimno, Ludkowie? Nie ma jak w domu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: włączyłem "grilla" 18.01.05, 12:23 Wiesz Adamie ,nie oddawaj !!!!! ktos kiedys powiedzial,ze jak jest zimno ,wzrasta wydajnosc pracy,wiec zastanow sie hehe,a drugi wariant to ze jak bedzie zimno to skruszeje Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 no nie za bardzo 18.01.05, 12:42 musiałem oddać (tym razem), ale jak się przyzwyczai, że oddaję, to może kiedyś uda się nie oddać ;-) A z tą wydajnością pracy, to bym był ostrożny, bo idąc tym tropem dojdziemy do wniosku, że największą wydajność to mają Eskimosi, a syberyjskie gułagi mogłyby być wzorcem dla naszych "kapitallistów"... Natomiast wariant drugi (skruszeje) to mi się nawet podoba, he he, taka krioterapia - samo zdrowie, i uroda = uciecha dla oczu (wszak jesteśmy wzrokowcami, nie, Aleksie?) Nieco szowinistycznie pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no nie za bardzo 18.01.05, 16:36 u mnie wreszcie sie robi troszke cieplej! Odpowiedz Link Zgłoś