sam76 15.02.05, 14:23 Zaistniał pomysł stworzenia towarzyskich spotkań dla graczy SCRABBLE. Być może jakiś Klub Scrabble. Osoby, którym temat scrabble nie jest obcy proszonę są o zabranie głosu w tym wątku na formu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monhen Re: Kto w Jaśle gra w SCRABBLE :) 15.02.05, 14:27 ja gram. w Scrabble. ale nie w Jasle, uh Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.merkun_pieta Re: Kto w Jaśle gra w SCRABBLE :) 15.02.05, 15:00 My gramy z mężusiem w Jaśle, ale Klub? Hmmm, może i dobry pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
sam76 Re: Kto w Jaśle gra w SCRABBLE :) 15.02.05, 15:30 www.gardenclub.pl prowadzę ten klub w Warszawie. Pochodzę z JASŁA. Tak jak wspomniałem jest pomysł uruchomienia spotkań towarzysko turniejowych w Jaśle. :) Sprawdzam czy będą chętni aby zaglądnąć i pograć w Scrabble. Wkrótce pojawi się w Tygodniku "Nowe Podkarpacie" kącik SCRABBLOWY. Tam też podane zostaną informacje o próbach zawiązania takiego klubiku w Jaśle. pozdraiwam i chętnie wysłucham pomysłów, kiedy miałyby się odbywac spotkania i o jakiej porze :). Jeżeli znajdzie się grupa chętnych osób ja resztę zorganizuję. Zestawy do gier, programy do organizowania mini turniejów a może jeszcze w 2005 roku Mistrzostwa Podkarpacia w Scrabble :). Odpowiedz Link Zgłoś
dorina5 Re: Kto w Jaśle gra w SCRABBLE :) 24.02.05, 12:54 Ja gram w skrable w Jaśle i taki klubik by mi pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
mis.73 scrabble 23.08.13, 17:51 hej!Czy spotkania grających w scrabble udalo się zorganizowac w Jaśle? A może nadal się odbywają? Odpowiedz Link Zgłoś