Dodaj do ulubionych

uffff nie moge sie juz

18.03.05, 21:01
doczekac weekendu,ten tydzien byl wyjatkowo upierdliwy dla mnie!!!!!
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 18.03.05, 23:18
      to tak jak dla mnie,juz dzisiaj mialem dosc,szkoda ze w poniedzialek na
      rano,mialbym jeszcze wiecej wolnego,ale i tak sie ciesze
      • ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 00:02
        a mowie ci aleks,szlag mnie trafia ale co poradze! nic,jeszcze pol godziny i
        jade do domu! wreszcie!
        • dunajec1 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 00:10
          Jedz powoli, bo jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy.
          • ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 00:14
            masz swieta racje dunajcec!!!!!!!!!!! bede o tym pamietac!
            • dunajec1 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 00:24
              Wlasnie ,ale pamietaj na dlugo ,nie tylko pare chwil,hehe
              • ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 04:09

pamietam dunajcze,nigdy nie jezdze szybko,jak tu juz mieszkam 5 lat w
                sumie,nigdy mnie policja nie zatrzymala,bo nie bylo do tego powodu

nowe alternatywne forum GORLICE!!
                Nowy Sacz
                prawo jest jak plot-zmija zawsze sie przesliznie a bydlo stoi i czeka-
                powtorzone za delfin
                • aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 10:40
                  ja jak sobie tak pomyslalem ,to zaraz sie do mie przyczepili hehe
                  • ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 18:33
                    ja caly czas tak mysle i sie nie czepiaja,ja im nie daje powodow do czepiania
                    sie !
                    • aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 18:59
                      porzadny kierowca z Ciebie,u mnie to roznie bywa
                      • dunajec1 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 19:04
                        Tutaj to juz musisz cos rzeczywiscie przeskrobac zeby zatrzymali,inaczej to nie.
                        • aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 19:12
                          u nas roznie z tym bywa hehe,kiedys jachalem ,pogoda byla taka sobie ,lato po
                          poludniu,troszke popadalo,czesc samochodow na sw.mijania ,czesc bez swiatel,a
                          ja na sw.dziennych.Zatrzymali i udzielili upomnienia ze na zlych swiatlach
                          jechalem.Wiec w tym szoku i wielkim zdziwieniu pojechalem dalej bez swiatel i w
                          tedy bylo calkiem dobrze hehe
                          • dunajec1 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 19:40
                            Tez mialem raz przygode z policja,jadac natrafilem na punkt kontroli{bardzo
                            rzadko to sie zdarza},gdybym wiedzial ze to kontrol wjechalbym w jakas posesje
                            i by bylo ok ,ale nie ,zatrzymali,a ja cholera dokumentow nie mam przy
                            sobie,ale posprawdzal na koputerze {maja w samochodzie}i przynosi mandat,a ja
                            mu mowie ze sie nie zgadzam z tym,on mi na to ,ze podpisz tutaj i odeslij to z
                            powrotem,spotkamy sie w sadzie.Odeslalem,po paru tygodniach wezwanie do sadu
                            dostalem,trzeba isc,poszedlem no i sedziemu tlumacze ze zapomnialem, i dlaczego
                            zapomnialem,i takie inne bajery,w kazdym razie nie placilem mandatu .
                            Kosztowalo mnie tylko to ze w pracy musialem wziasc wolne.Ale i tak bylem do
                            przodu.
                            • aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 19:50
                              to miales szczescie,ja uwazam ,ze powinni byc,ale nie upierdliwi,bo tam gdzie
                              powinni byc to ich nie ma ,a jak czlowiek jedzie spokojnie przepisowo,to zaraz
                              sie ktoremus to wyda podejrzane,nie mowie tego o wszystkich strozach
                              porzadku,ale czasami tacy nadgorliwcy sie zdarzaja
                              • ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 19:59
                                u,to mnie sie punkt kontolny nigdy nie trafil! nigdy mnie nie zatrzymali,w
                                polsce uwazam to czepiaja sie pierdolow,rzeczy ktore sobie mozna spokojnie
                                odpuscic!
                                • aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 20:47
                                  dokladnie Masz racje ,ja tez tak uwazam
                                  • ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 21:18
                                    cmok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka