ellenai 18.03.05, 21:01 doczekac weekendu,ten tydzien byl wyjatkowo upierdliwy dla mnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 18.03.05, 23:18 to tak jak dla mnie,juz dzisiaj mialem dosc,szkoda ze w poniedzialek na rano,mialbym jeszcze wiecej wolnego,ale i tak sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 00:02 a mowie ci aleks,szlag mnie trafia ale co poradze! nic,jeszcze pol godziny i jade do domu! wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 00:10 Jedz powoli, bo jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 00:14 masz swieta racje dunajcec!!!!!!!!!!! bede o tym pamietac! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 00:24 Wlasnie ,ale pamietaj na dlugo ,nie tylko pare chwil,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 04:09 pamietam dunajcze,nigdy nie jezdze szybko,jak tu juz mieszkam 5 lat w sumie,nigdy mnie policja nie zatrzymala,bo nie bylo do tego powodu nowe alternatywne forum GORLICE!! Nowy Sacz prawo jest jak plot-zmija zawsze sie przesliznie a bydlo stoi i czeka- powtorzone za delfin Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 10:40 ja jak sobie tak pomyslalem ,to zaraz sie do mie przyczepili hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 18:33 ja caly czas tak mysle i sie nie czepiaja,ja im nie daje powodow do czepiania sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 18:59 porzadny kierowca z Ciebie,u mnie to roznie bywa Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 19:04 Tutaj to juz musisz cos rzeczywiscie przeskrobac zeby zatrzymali,inaczej to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 19:12 u nas roznie z tym bywa hehe,kiedys jachalem ,pogoda byla taka sobie ,lato po poludniu,troszke popadalo,czesc samochodow na sw.mijania ,czesc bez swiatel,a ja na sw.dziennych.Zatrzymali i udzielili upomnienia ze na zlych swiatlach jechalem.Wiec w tym szoku i wielkim zdziwieniu pojechalem dalej bez swiatel i w tedy bylo calkiem dobrze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 19:40 Tez mialem raz przygode z policja,jadac natrafilem na punkt kontroli{bardzo rzadko to sie zdarza},gdybym wiedzial ze to kontrol wjechalbym w jakas posesje i by bylo ok ,ale nie ,zatrzymali,a ja cholera dokumentow nie mam przy sobie,ale posprawdzal na koputerze {maja w samochodzie}i przynosi mandat,a ja mu mowie ze sie nie zgadzam z tym,on mi na to ,ze podpisz tutaj i odeslij to z powrotem,spotkamy sie w sadzie.Odeslalem,po paru tygodniach wezwanie do sadu dostalem,trzeba isc,poszedlem no i sedziemu tlumacze ze zapomnialem, i dlaczego zapomnialem,i takie inne bajery,w kazdym razie nie placilem mandatu . Kosztowalo mnie tylko to ze w pracy musialem wziasc wolne.Ale i tak bylem do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 19:50 to miales szczescie,ja uwazam ,ze powinni byc,ale nie upierdliwi,bo tam gdzie powinni byc to ich nie ma ,a jak czlowiek jedzie spokojnie przepisowo,to zaraz sie ktoremus to wyda podejrzane,nie mowie tego o wszystkich strozach porzadku,ale czasami tacy nadgorliwcy sie zdarzaja Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 19:59 u,to mnie sie punkt kontolny nigdy nie trafil! nigdy mnie nie zatrzymali,w polsce uwazam to czepiaja sie pierdolow,rzeczy ktore sobie mozna spokojnie odpuscic! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: uffff nie moge sie juz 19.03.05, 20:47 dokladnie Masz racje ,ja tez tak uwazam Odpowiedz Link Zgłoś