hepik1 18.04.05, 09:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=22839277 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Donos na Okowitę 18.04.05, 10:37 No cóż...... narodził się nam na forum pan Cuski, któren głebokie uczucia do mnie żywi i zadbać chce bym popularna była. A wątek Twój ? ...daleko, oj daleko. Parę razy w górę go kopałam aleś o Jaśle zapomniał to i kopać przestałam. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Donos na Okowitę 18.04.05, 14:45 Zylismy sobie jak u Pana Boga za piecem gadajac blogo o naszych ulubionych "kupkach i zupkach" az tu nastala era wojowniczego Harnasiego i jego WIELKIEGO krewniaka Cuskiego, ktorzy dbaja o to, by nam umilic nieco zywota .... Tak wiec zostancie z Bogiem Jaslanie...i modlic sie za Was nie zamierzam! Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Jesli nie umiesz ... 18.04.05, 14:51 Ja nigdy nie rzucam slow na wiatr ! Jesli nie umiesz trzymac reki na watkach i postach to nie bierz sie za moderacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Jesli nie umiesz ... 18.04.05, 22:58 To się dziwię Okowita .Masz krateczkę i na dole usuń( ja od dzisiaj tez na RSl;)) A tu klienci ,jak pobieżnie przejrzałem pisza posty ,które z Jasłem nic wspólnego nie maja.Czyli spoko mialabys błogosławieństwo ADM GW:)To juz przerabialismy jakis czas temu z Notgeldem. Pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Jesli nie umiesz ... 19.04.05, 07:03 Bez przesady Hepiku. Gdybym usuneła wszystko to co nie dotyczy Jasła to niewiele by tutaj zostało..... oj, niewiele.Wątki o Jaśle jakoś nie cieszą się popularnością. Czasem ktoś takowy wątek założy ale.......nikt tematu nie podejmuje. Dziwne to jest bo co chwilę ktoś się tematów miejskich domaga.... dziwne to dziwne. Zresztą.......ja uważam, że na forum miejskim to powinno się gadać nie tylko o sprawach miasta ale o wszystkim.... od spraw świata do pierół włącznie. Wycinam tylko bluzgi i to (że się tak wyrażę) okresowo. Parę dni nic nie wyciełam tylko grzecznie prosiłam ale widzę, że znów się jakieś "tumany", "barany" pokazały.......hmm niedobrze. Pewnie będę znów musiała pozamiatać. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita drobne wyjaśnienie 25.04.05, 13:51 Początkowo zarzucano mi, że za wiele usuwam .... teraz było kilka głosów mówiących iż usuwam za mało.... Tak więc chciałam wyjaśnić... moderator nie ma obowiązku czytać wszystkich postów. Moderator nie jest jedyną osobą sprzątającą forum. Dokładniej napisano to tutaj : forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476439.html Każdy forumowicz jeśli widzi post naruszający obowiązujące tu zasady może go zgłosić do adminów zawodowych. Nie zwalajcie wszystkiego na mnie. Nie siedzę przed komputerem 24 godz. na dobę. Zaglądam tu codziennie ale...nie co godzinę. Ponadto ... mogę wyjechać na parę dni, mogę (nie jestem młoda) lec w szpitalu miejskim lub na cmentarzu w Kaczorowach......... Dlatego jeśli komuś coś się nie podoba, uważa iż powinnam tu siedzieć dzień i noc i kasować wg jego upodobania to z przykrością informuję iż tak nie będzie. Pod adresem forum.abuse@gazeta.pl są osoby, które czyszczą forum sprawnie bo to ich praca.........i tam zgłaszajcie to co Waszym zdaniem powinnam wykasować a tego nie zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita wulgaryzmy na forum 25.04.05, 14:02 Jak widzę ....... nie wszyscy zrozumieli więc raz jeszcze : "Ja kurwa pierdolę, znowu leje " - przechodzi. "Pierdolę cie skurwysynu" - nie przechodzi. To chyba proste ???? Kiedyś było inaczej.Sama tu przeklinałam, sama nazwałam kogoś skurwysynem, sama uwielbiałam przaśne teksty Jarmulki, Swetnicka czy odzywki Georgha. Tak było ale od kiedy wrócił Harnasi i urodził się nam Cuski wszyscy musimy się ograniczyć w wulgaryzmach .........jeżeli nie chcemy by to forum zmieniło się w jedno bluzgawisko. Póki mam tę "władzę" tak będzie... Na koniec....... do wszystkich piszacych tu facetów. Kurde, przestańcie jazgotać. Uśmiechnijcie się !!!!!!!!!!!!! plfoto.com/zdjecie.php?picture=627872 Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: NIC sie nie zmieni 25.04.05, 14:55 Popatrz sie na siebie czlowieku ! Przypomnij sobie wszystkie te osoby, ktore nazwales skurwysynami i ktore porzucily to forum, a potem bierz sie za ocene mnie i Harnasiego. Piszesz: "(...) jeżeli nie chcemy by to forum zmieniło się w jedno bluzgawisko." To forum bylo i caly czas jest jednym wielkim bluzgawiskiem i poki mamy takiego moderatora jak ty NIC sie nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: NIC sie nie zmieni 25.04.05, 15:18 cuski napisał: > Popatrz sie na siebie czlowieku ! Przypomnij sobie wszystkie te osoby, ktore > nazwales skurwysynami i ktore porzucily to forum, a potem bierz sie za ocene > mnie i Harnasiego. > Akurat ta osoba, którą kiedyś w złości nazwałam skurwysynem nie opuściła forum. Jest tu cały czas..... i mimo wszystko... > Piszesz: "(...) jeżeli nie chcemy by to forum zmieniło się w jedno > bluzgawisko." To forum bylo i caly czas jest jednym wielkim bluzgawiskiem i > poki mamy takiego moderatora jak ty NIC sie nie zmieni. > To co mi doradzasz ? Co zrobić aby bluzgawiskiem nie było ?? Moderator ma więcej wycinać, nic nie wycinać........co robić ??? Poradź !!!!!!!! Ma nie być moderatora ? Nie było moderatora to pisałeś tu wszystkie wulgarne słowa jakie polski język zna....wymyślałeś wszystkim (orócz oczywiście Harnasi). Cóż więc zrobić byś przestał jazgotać a rozmawiał jak zwykli ludzie ?? Przecież widzisz, że nikt Cię nie wyrzuca, nie blokuje Ci nicków okaż i Ty trochę dobrej woli........ Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: NIC sie nie zmieni 25.04.05, 15:31 0kowita napisała: > Akurat ta osoba, którą kiedyś w złości nazwałam skurwysynem nie opuściła forum. Nie wiem o kogo jeszcze chodzi, ale mnie swego czasu też tak podobnie nazwałaś : [ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 15:50 inny.obserwator napisał: > 0kowita napisała: > > > Akurat ta osoba, którą kiedyś w złości nazwałam skurwysynem nie opuściła > forum. > > Nie wiem o kogo jeszcze chodzi, ale mnie swego czasu też tak podobnie nazwałaś > : > [ To nie było o Tobie. Ciebie nazwałam (dwa lata temu) "obesranym gówniarzem" ale potem polubiłam Cię i to bardzo. Kiedyś to pisałam..... forum jak życie jest - kłócimy się ale jeśli mamy ciut rozumu wybaczamy sobie... Przecież czasem wymyślamy naszym dzieciom, naszym rodzicom i to wcale nie dlatego ,że ich nienawidzimy..... ot, mamy inne zdanie, zły dzień lub uczucie krzywdy z jakiegoś powodu....... Masz jeszcze do mnie żal za tamto ?? Jeśli tak to raz jeszcze przepraszam ale........... Ale......... Jako moderator nie pradziłbyś sobie ze mną, z Adasiem, z Jarmulką........ o Cuskim/Harnasi nie wspomnę bo to istne kuriozum..... Cieszą mnie wszystkie Twoje wpisy na forum. Cieszą mnie bo widzę, że jesteś kimś bardzo zrównoważonym i....... cieszy mnie to, że lubisz to miasto - nasze miasto. Cieszę się,że wciąż tu jesteś. Bądź, trwaj....... kiedyś wyjdziemy na prostą. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 15:52 0kowita napisała: > Jako moderator nie pradziłbyś sobie ze mną, z Adasiem, z Jarmulką........ ha ha ha ha!!!Alem sie usmial! Znaczy to ze Ty sobie ze mna i Jarmulka radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 16:00 > > ha ha ha ha!!!Alem sie usmial! Znaczy to ze Ty sobie ze mna i Jarmulka radzisz? Chyba jakieś wiatry od Sachary zawiały i zmętliły nam umysły....... Kiedyś rozumieliśmy się w jednym słowie a teraz......... Mam tłumaczyć na czym polega moje "radzenie się " z Tobą i Jarmulką czy pozostawimy to w sferze domysłów ????? Sądzę, że Ty tak jak i ja wiemy o co "biega'....po cóż to wywlekać. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 17:50 0kowita napisała: > Masz jeszcze do mnie żal za tamto ?? Nie =] > Cieszą mnie wszystkie Twoje wpisy na forum. Cieszą mnie bo widzę, że jesteś > kimś bardzo zrównoważonym i....... cieszy mnie to, że lubisz to miasto - > nasze miasto. Jakbym był pokemonową 14-latką, to napisałbym "bueh" =] Ale... hmm... napiszę inaczej: chyba aż tak się nie zmieniłaś :> jak to zrównoważonym? I jeszcze jedno pytanie, ale to do wszystkich. Dawniej nie czytałem forum dokładnie. Był kiedyś na forum taki wątek, w którym Okowita napisała ile ma lat? Albo czy był taki, w którym forumowicze się domyślali? :> Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 17:57 inny.obserwator napisał: Był kiedyś na forum taki wątek, w którym Okowita napisała ile ma > lat? Albo czy był taki, w którym forumowicze się domyślali? :> Po pierwsze to sie domyslam, ile Okowita ma lat a po drugie - wiem ile ma lat. Ale jestem dzentelmenem jakich malo w dzisiejszych czasach i nie zdradze wieku nawet tak niedyskretnych kobiet jak Okowita. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 18:00 adas49 napisał: > > Po pierwsze to sie domyslam, ile Okowita ma lat a po drugie - wiem ile ma lat. > Ale jestem dzentelmenem jakich malo w dzisiejszych czasach i nie zdradze wieku > nawet tak niedyskretnych kobiet jak Okowita. > No i zawsze musisz się popisywać ? Oj, Adasiu..... głowa mnie boli przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 18:32 Ale bliżej jej do 30, czy 50? :> Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 18:47 inny.obserwator napisał: > Ale bliżej jej do 30, czy 50? :> Łoranyboskie... coś tak ciekawy ?? kobiety o wiek się nie pyta......... Ale powiem Ci tak gdybym ja zaszła w ciąże za pierwszym razem....... a potem moja córka zrobiła to samo........ miałabym już wnuki będące Twoimi rówieśnikami Zmienia to coś.......... ? Zmienia to nasze rozmowy na forum ?? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:07 Okowita! Jest dobre piwo na rynku - imbirowe z cynamonem. A Redds-a pijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:09 Ja pijam redsa ;D Wolisz malinowego, czy jabłkowego? :> Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:11 inny.obserwator napisał: > Wolisz malinowego, czy jabłkowego? :> Jablkowego. Ale czasami robie tak: pol szklanki piwa (normalnego), pol szklanki soku jablkowego. Tez dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:09 0kowita napisała: > Ale powiem Ci tak gdybym ja zaszła w ciąże za pierwszym razem....... > a potem moja córka zrobiła to samo........ miałabym już wnuki będące Twoimi > rówieśnikami 19 - pierwszy raz Okowity 17 - pierwszy raz jej córki 1,5 - łączny czas obydwu ciąży (Okowity i Jej córki) 18 - wiek równieśników innego.obs., czyli wiek wnuków Okowity 19 + 17 + 1,5 + 18 = 55,5 lat Wiek Okowity ~ 55 lat =] Ja matury z matmy nie zdaję, więc nie wiem =] Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:13 ..a teraz zalozmy, ze Okowita jest Cyganka: 13 lat - pierwszy raz Okowity 12 lat - jej corki 18 lat - wiek Obserwatora Okowita= ok 44 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:14 Okowita nie mieszka w cygańskiej dzielnicy, więc odpada =] Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:17 Ale nie powiedziala, ze "pierwszy raz" to to samo co stosunek plciowy. Moze miala na mysli pierwsza miesiaczke? Wtedy wygladaloby to tak: Okowita: 13 lat, jej corka 11 lat Okowita ma 42 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:25 Nie... raczej się tak nie mówi na pierwszą miesiączkę... Zresztą nawet jeśli, to uważasz, że teraz dziewczynki mają już w wieku 11 lat? Chyba nie. 13 =] Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:29 inny.obserwator napisał:> Zresztą nawet jeśli, to uważasz, że teraz dziewczynki mają już w wieku 11 lat? > Chyba nie. 13 =] Chlopie, w jakim Ty swiecie zyjesz? Teraz 9-10 latka majaca okres to juz norma! Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:31 Taaak? A znajdziesz potwierdzenie w necie? =] Moje koleżanki miały mniej-więcej w 6 klasie podstawówki =] A nie gdy nie umiały jeszcze pisać :> Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:44 inny.obserwator napisał: > Taaak? A znajdziesz potwierdzenie w necie? =] Net kolego to nie alfons i omega! Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 19:51 A ja znalazłem taki cytat: "Wiek dojrzewania płciowego jest inny dla każdej dziewczyny i zależy nie tylko od klimatu, ale i od uwarunkowań społecznoekonomicznych. Na ogół pierwsza miesiączka występuje między 12 a 14 rokiem życia (...)". www.ginekologia.spsk1.pl/dojrzew.php Ale szczerze mówiąc to nie rozumiem o co idzie z tymi uwarunkowaniami społecznoekonomicznymi =] Odpowiedz Link Zgłoś
kropunia Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 25.04.05, 21:05 nie ma jak meskie rozmowy :] faceci zawsze sie fascynuja kobieca comiesieczna dolegliwoscia:) zwlaszcza ci mlodzi....... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 26.04.05, 05:21 kropunia napisała: > nie ma jak meskie rozmowy :] faceci zawsze sie fascynuja kobieca comiesieczna d > olegliwoscia:) zwlaszcza ci mlodzi....... Świetna rozmówka....poprawiła mi humor na dzień dzisiejszy. Wrzucę ją w "ulubione". Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 26.04.05, 06:00 Raz jeszcze to przeczytałam i wiecie co ? Coś mi się przypomniało (z długiego żywota mego..dawno temu to było). Kiedyś otoczyły mnie cyganki i gadały do mnie po swojemu. Widząc, że nie kumam co mówią powiedziały (już po polsku) ..."My myślały, że ty nasza. Wyglądasz jak nasza." Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 26.04.05, 07:53 Śmieją się z nas, Adasiu... =] Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: NIC sie nie zmieni do Obserwatora 26.04.05, 08:16 inny.obserwator napisał: > Śmieją się z nas, Adasiu... =] Wiesz ile razy mnie tu wyśmiano... i to złośliwie a wciąż tu jestem.... To, że ja Wam trochę poprzysrywam to tylko z miłości......... PS. A co to "miłość" jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: NIC sie nie zmieni 25.04.05, 20:15 Szkoda, ze osoby, ktore opuscily to forum nie moga wypowiedziec sie na temat "skurwysynowania" w wydaniu obecnego moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: NIC sie nie zmieni 25.04.05, 20:13 Dobra wole okazuje ludziom, a nie PARAPETOM ! Odpowiedz Link Zgłoś