cortez 07.05.05, 02:34 Byla kiedys m.a.r.y.s.i.a,nieco pozniej pojawila sie Okowita a dzis pozostal tylko moderator.Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: Okowita 07.05.05, 04:40 A dokładniej .... to o co Ci chodzi ? Może o to, że znikł wątek z cytatem z f.Tarnów ?? No cóż, ja go nie usunełam. Ja oceniłam, że powinien pozostac..... ale ja jestem tylko pierwszą instancją. Widac sąd apelacyjny zadecydował inaczej.Ktoś wyciął. Nie mam na to wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita 07.05.05, 09:24 Zastanawiało mnie dlaczego po stronie moderatora nie widzę tego wątku (tak jak widzę inne, które usunął ktoś inny niż ja no i ja)........ No i proszę........jest : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=23547007&v=2&s=0 Sądzę iż dobrze wiesz, że regionalny moderator nie ma mocy przenoszenia wątków na oślą ławkę. Ale.......może chodzi Ci o coś zupełnie innego. Mów.. każdą słuszną krytykę przyjmę z pokorą. Mów bo nie ma nic gorszego w kontaktach międzyludzkich jak niedomówienia. Niedomówienia to najczestszą przyczyna konfliktów. Odpowiedz Link Zgłoś
cortez Re: Okowita 07.05.05, 13:52 Mylisz sie .Moja wypowiedz nie ma nic wspolnego z forum Tarnow.Pisza tam jak potrafia a to ze wycinaja watki albo zmuszaja do wycinania nie ma zadnego znaczenia bo wycinaja kiedy to co napisane zostalo przestudiowane a o to wlasnie chodzi.Mnie natomiast chodzi o to ze Okowita nie pisze,stracila wigor,poczucie humoru i apetyt na pisanie,skonczyly sie dialogi z Adasiem ,matczyne strofowanie Cuskiego czy Harnasi,a nawet sporadyczne ataki wscieklosci na wspomnienie slawetnej Handzii.Dzisiejsza Okowita stara sie kneblowac usta wypowiadajacym ,choc doskonale slyszy fruwajace za zakneblowanymi ustami "kurwy" i im podobne swojsko brzmiace epitety.To zycie ,tylko i samo zycie ale jak to w zyciu taka jest kolej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Okowita 07.05.05, 15:56 cortez napisał: >Dzisiejsza Okowita stara sie kneblowac usta wypowiadajacym ,choc doskonale slyszy fruwajace za zakneblowanymi ustami "kurwy" i im podobne swojsko brzmiace epitety. zaciekawiles mnie, cortez tym kneblowaniem ust w wykonaniu Okowity... Podaj moze jakis "kasek" tematyczny,smaczny a wyciety...Tez bede morde wtedy darl! :) To zycie ,tylko i samo zycie ale jak to w zyciu taka jest kolej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Okowita 07.05.05, 17:36 Może zajmijmy się Okowitą, tak jak ona cuskim, zamiast wmawiać jej, że się "wypaliła"... =] Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita 07.05.05, 17:42 inny.obserwator napisał: > Może zajmijmy się Okowitą, tak jak ona cuskim, zamiast wmawiać jej, że > się "wypaliła"... =] To znaczy jak ? Co mi chcesz zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita 07.05.05, 17:58 inny.obserwator napisał: > Nieważne, przecież wiesz... Ważne, ważne.....chcę wiedziec. Kurcze, na serio nie wiem. Co ja zrobilam Cuskiemu co Ty mi chcesz zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Okowita 07.05.05, 18:02 No Cuskiemu ciągle mówisz, co ma robić, żeby był fajny =] Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita 07.05.05, 18:06 Eeee to nic nie daje. On i tak mnie nie lubi. Ale.... cierpliwości. Na swoim forum jest grzeczny i miły. Może doczekamy, że i tutaj taki będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Re: Okowita 07.05.05, 18:17 0kowita napisała: "Eeee to nic nie daje. On i tak mnie nie lubi. Ale.... cierpliwości. Na swoim forum jest grzeczny i miły. Może doczekamy, że i tutaj taki będzie." Na swoim forum, jestem mily, bo ludzie, ktorzy tam przychodza sa mili. Tutaj nigdy taki nie bede, bo otoczenie NIE TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. Mysle, ze powinniscie sobie znalezc lepszy temat do dyskusji, a nie tylko Cuski to, Cuski tamto... kurcze jak na straganie ! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita 07.05.05, 17:40 cortez napisał: >.Mnie natomiast chodzi o to ze Okowita nie pisze,stracila > wigor,poczucie humoru i apetyt na pisanie,skonczyly sie dialogi z > Adasiem Ufff !!!!! Ufff jaka ulga !!!!!!!!!! Myślałam, że w czymś strasznie podpadłam a to nic takiego..... z tego się wybronię. - Wigoru (o ile w ogole go mialam), poczucia humoru (o ile w ogóle go miałam) i apetytu na pisanie nie straciłam. Nie dalej jak wczoraj tu, w wątku "dla Zuzanny" chlipałam, że tak mi brak rozmów o niczym. Rozmówki z Adasiem to nadal są dla mnie najmilszymi chwilami na forum.... choć ciężko mi w błyskotliwości mu dorównać.Co tam dorównać....choć trochę dogonić trudno. A kurwowac nie zabraniam i ust nie knebluję ......niektórym facetom soczyste słowo dodaje uroku. Byle nie do siebie, byle nie do siebie...... i tak tu pełno bluzgów jakie na innym forum nie wytrzymałyby pół godziny. No i proszę pamiętać, że nie tylko ja tu sprzątam. Już dwa wątki uciekły bez mojego udziału. PS. Ja jeszcze w związku z tym wątkiem co to przepadł chciałabym coś rzec. Czy nie powinniśmy tu zrobić jakiegoś święta ? Przecież po blisko czteroletnim istnieniu forum pierwszy raz wątek z Jasła trafił na oślą ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Okowita 07.05.05, 17:51 kuzwa a w tym watku co to go wywalili na osla lawke przeca bylo wszyskto ok! a ty 0kowita pisz! cortez masz cmoka u mnie za wywolanie 0kowity,:)fajnie,moze bedzie pisala wiecej:)cmok a swietowac trzeba na jasielskim forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita 07.05.05, 17:57 Było ok i chyba dlatego poszedł na oślą a nie do kasacji. Tak przypuszczam.... ktoś tam bluzga na f.Tarnów, oni go zaraz zgłaszają do adminow głównych a ci go szukają po nicku na innych forach. Tak podejrzewam a jak jest ...nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Okowita 07.05.05, 18:04 tez tak mysle ze juz nie sprawdzaja,tylko czaja po nicku,to tak glupio! eh,szkoda: Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita 07.05.05, 18:08 Nie ma czego żałowac. Będzie tu mniej gadania o f.Tarnów. Wojna międzyforumowa to nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Okowita 07.05.05, 19:48 tez prawda,wojna to nic dobrego!ale watku mi szkoda mimo wszystko heheh Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: Okowita 17.05.05, 19:32 0kowita napisała ......niektórym facetom soczyste słowo dodaje uroku Chyba tylko Miauczynskiemu, kiedy wysypuje platki kukurydziane na podlego... PS. Prosze wybaczyc uporczywe nawiazania do mojego "alter ego" ale jakis imperatyw nakazuje mi nieustanne lansowanie tego swira..A moze czas najwyzszy na zmiane imienia? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowita 18.05.05, 07:07 Po dwukroc się nie zgadzam !!! - Soczyste słowo dodaje uroku nie tylko Miałczyńskiemu !!! Weźmy np.tylko naszych forumowych facetów.....Soczyste słowo wplecione w zawiły wywód Jarmulki zawsze podnosiło (i to znacznie) mój zachwyt nad tekstem. Soczyste słowo wrzucone przez Panów G (jaka szkoda, że zamilkli...chlip,chlip) zawsze mnie baaaaaaaaaardzo bawiło. Tych w ktorych wykonaniu soczyste słowa to już nie to...... nie wymienię. - Imienia nie zmieniaj ! Kiedyś mi się nie podobało.... że za słodkie, że te moje "Adasiu" to brzmi jak zawodzenie ale przywykłam, zdanie zmieniłam, polubiłam Adasia. Teraz uważam, że Adas49 baaaaaaardzo do Ciebie pasuje........ to wypisz, wymaluj Twoja osobowośc..... tak sądzę. I choc nie lubie cyfr przy nickach to u Ciebie to 49 widzę jako przydługawy lok na oku ...... oczywiście perskim. Odpowiedz Link Zgłoś