17.07.02, 09:21
Witam pięknie wszystkich forumowiczów po zasłużonym urlopie - ups jest
trochę do poczytania - jak wakacyjne nastroje ?
Ps. Georghe dzieki za wiruska - ten był wyjątkowo paskudny :))
Obserwuj wątek
    • isoxazolidine Re: Łelkom 17.07.02, 09:49
      łelkom
      • gadacz Re: Łelkom 17.07.02, 13:44
        Gamma bój się tego co Cię przestraszyć może - co to za ksywka ???? :))
        • isoxazolidine Re: Łelkom 17.07.02, 14:36
          inaczej układ tetrahydro-1,2-oksazolinowy (w analizowanym przypadku 2,3,3-trifenylo-4-nitro-5-chloro podstawiony)
          - wynalezek Rolfa Husgena. wlasnie sie z tym diabelstwem użeram ....
          • gadacz Re: Łelkom 17.07.02, 14:51
            taa... i wszystko jasne - da sie to wypić albo zjeść??? Ma się po tym jakieś
            fajne odlociki ??? Czy to aby jest legalne ? :)
            • isoxazolidine Re: Łelkom 17.07.02, 15:49
              odlociki ?
              jakies na pewno - to sa zwiazki biologicznie czynnym i w jakis sposób (zarazem z duza selektywnoscia) wiaza sie z
              pewnymi receptorami ukladu nerwowego. jakimi ? nie wiem - nie ma ochotników zeby sprawdzic. w kadym razie nie
              tak dawno podobne zwiazki przebadalismy na akademii medycznej i okazalo sie ze do KILKUNASTU razy zwiekszaja
              czynnosc receptorów sterujacych ukladem moczowym (przy dobrych lotach amator tego specyfiku moglby sie ty
              msposobem odwodnic na smierc...); inne maja dzialanie halucynogenne, inne zwiekszaja/zmniejszaja krzepliwosc
              krwi ......

niewiele o nich wiadomo, a o tych konkretnych prawie nic bo dotychczas nikt ich wczesniej nie otrzymał, a te ktore
              mamy jeszcze sa nieprzebadane (niektore sa znane ludzkosci - ale to fajnie zabrzmiało - dopiero od paru tygodni).

w razie czego sluze wieksza dawka infornacji - ale to moze przez maila bo sie ludziska wk...wią i wysla nas do
              czubków za takie gadanie ....
              • gadacz Re: Łelkom 18.07.02, 07:51
                OK dzięki za wyczerpujące objśnienia - ale pracę masz fajną :)
    • georghe Re: Łelkom 17.07.02, 11:12
      Witam, Witam !! No jak miło żeś tu wrócił :))))) Od razu humorek mi się
      poprawił !
      Sms-a od Ciebie nie odczytałem bo był pusty, a za wirusa wielkie sorry, ale nie
      miałem wpływu na jego dalszy "kolportaż", po prostu ta franca rozsyłała się
      automatycznie do wszystkich adresów z poczty. Piszą o tym wirusie na pierwszej
      stronie w Onecie, jest dość złośliwy ale podobno nie groźny.
      Odezwij się do mnie na maila, bo mi YOUR adresik przepadł (wyciupałem
      wszystkich adresatów z outlooka coby nie kolportować zarazków.)
      POZDÓWKO !

• gadacz Re: Łelkom 17.07.02, 13:46
        Georghu pisz na adres gazety ma przekierowanie - mój adresik podstawowy leczą
        admini klnąc niejakiego Georgha :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka