gadacz 17.07.02, 09:21 Witam pięknie wszystkich forumowiczów po zasłużonym urlopie - ups jest trochę do poczytania - jak wakacyjne nastroje ? Ps. Georghe dzieki za wiruska - ten był wyjątkowo paskudny :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadacz Re: Łelkom 17.07.02, 13:44 Gamma bój się tego co Cię przestraszyć może - co to za ksywka ???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Łelkom 17.07.02, 14:36 inaczej układ tetrahydro-1,2-oksazolinowy (w analizowanym przypadku 2,3,3-trifenylo-4-nitro-5-chloro podstawiony) - wynalezek Rolfa Husgena. wlasnie sie z tym diabelstwem użeram .... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Łelkom 17.07.02, 14:51 taa... i wszystko jasne - da sie to wypić albo zjeść??? Ma się po tym jakieś fajne odlociki ??? Czy to aby jest legalne ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Łelkom 17.07.02, 15:49 odlociki ? jakies na pewno - to sa zwiazki biologicznie czynnym i w jakis sposób (zarazem z duza selektywnoscia) wiaza sie z pewnymi receptorami ukladu nerwowego. jakimi ? nie wiem - nie ma ochotników zeby sprawdzic. w kadym razie nie tak dawno podobne zwiazki przebadalismy na akademii medycznej i okazalo sie ze do KILKUNASTU razy zwiekszaja czynnosc receptorów sterujacych ukladem moczowym (przy dobrych lotach amator tego specyfiku moglby sie ty msposobem odwodnic na smierc...); inne maja dzialanie halucynogenne, inne zwiekszaja/zmniejszaja krzepliwosc krwi ...... niewiele o nich wiadomo, a o tych konkretnych prawie nic bo dotychczas nikt ich wczesniej nie otrzymał, a te ktore mamy jeszcze sa nieprzebadane (niektore sa znane ludzkosci - ale to fajnie zabrzmiało - dopiero od paru tygodni). w razie czego sluze wieksza dawka infornacji - ale to moze przez maila bo sie ludziska wk...wią i wysla nas do czubków za takie gadanie .... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Łelkom 18.07.02, 07:51 OK dzięki za wyczerpujące objśnienia - ale pracę masz fajną :) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Łelkom 17.07.02, 11:12 Witam, Witam !! No jak miło żeś tu wrócił :))))) Od razu humorek mi się poprawił ! Sms-a od Ciebie nie odczytałem bo był pusty, a za wirusa wielkie sorry, ale nie miałem wpływu na jego dalszy "kolportaż", po prostu ta franca rozsyłała się automatycznie do wszystkich adresów z poczty. Piszą o tym wirusie na pierwszej stronie w Onecie, jest dość złośliwy ale podobno nie groźny. Odezwij się do mnie na maila, bo mi YOUR adresik przepadł (wyciupałem wszystkich adresatów z outlooka coby nie kolportować zarazków.) POZDÓWKO ! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Łelkom 17.07.02, 13:46 Georghu pisz na adres gazety ma przekierowanie - mój adresik podstawowy leczą admini klnąc niejakiego Georgha :) Odpowiedz Link Zgłoś