Dodaj do ulubionych

Co myslicie o Przeworsku? ;)

27.06.05, 16:29
Lubicie, gardzicie czy jestescie obojetni?

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23127
Obserwuj wątek
    • 0kowita Re: Co myslicie o Przeworsku? ;) 27.06.05, 18:38
      Nigdy nie byłam w Przeworsku i zupełnie nic o nim nie wiem ale.........
      .......ale Przeworsk nie jest mi obojętny.
      Nie jest mi obojetny gdyż z Przeworska pochodzi Ouimet....mój wspaniały
      wirtualny przyjaciel. Ouimet... forumowicz forum Jasło.

Przy okazji.... gratuluję podjęcia właściwej decyzji. Myslę, że Ty Iksie
      rozruszasz to forum bo poprzedni właściciel miał je (mówiąc bardzo delikatnie)
      głęboko w dupie.Bedę zagladac :)))
      • ouimet Okowitko milusinska 28.06.05, 03:16
        widzialas Przeworsk z satelity?Tearaz to ja przeworszczanin,bo granice
        przesuneli...Ale wcale nie musialas nadmieniac ze ja taki miastowy bylem kiedys...
        Cmok...bo rece mi opadaja.
        a Tobie 3xIksie+131-wytrwania zycze.
        no i zawsze usmiechu...
      • yapkovitz O dupie slow pare:) 29.06.05, 22:32
        Okowita, z ktorej strony nie staniesz dupa zawsze jest z tylu:)))) czy mialem
        forum Przeworska w życi, to inna inszosc:) uwazam ze nie mialem, ale to jest
        tylko moje subiektywne zdanie:)
        • ouimet Re: O dupie slow pare:) 30.06.05, 01:56
          yapkovitz napisał: z ktorej strony nie staniesz dupa zawsze jest z tylu:

?????
          kogo,czego i ...kiedy?

• 0kowita Re: O dupie Yapkowitza slow pare:) 30.06.05, 06:22
          No wybacz Yapkowitz....... zakładasz prywatne forum i osiem postów na początek
          a potem cały rok ani me ani be ani kukuryku (nawet na życzenia świąteczne nie
          odpowiadasz) to po jakiego grzyba je zakładałeś ?
          Na publicznym (lub cudzym prywatnym) to można sobie pisac lub nie w miarę
          ochoty ale na swoim własnym to należy tematy wymyślac i innym odpowiadac albo
          przed założeniem takiego forum dobrze się zastanowic .........tak uważam.
          • yapkovitz O dupie Okowity slow pare:) 30.06.05, 07:39
            Jezeli tak uwazasz, to wyrazaj sie w sposob kulturalny. Jezeli piszesz o kims
            obcym, o osobie ktorej nie znasz, to nie pisz w sposob chamski.
            • 0kowita Re: O dupie Okowity slow pare:) 30.06.05, 10:23
              Hmmmm....myslałam sobie, że pogadamy tu sobie o tym jak powinno się prowadzic
              własne, prywatne forum ale skoro w moim tekscie widzisz chamstwo to ja już
              zmykam, milknę i najmocniej przepraszam iż osmieliłam się......
              • yapkovitz Re: O dupie Okowity slow pare:) 30.06.05, 11:55
                Dziekuje:) mozemy rozmawiac o prowadzeniu prywatnego forum, ale nie siegajmy do
                zyci, bo akurat dla mnie jest to terra incognita:) poodbno w niej mozna znalesc
                sporo interesujacych rzeczy, ale znam to tylko z opowiesci i filmow. Mowmy o
                prowadzeniu prywatnego forum:)
                • 0kowita Re: O dupie Okowity slow pare:) 30.06.05, 13:48
                  No to .... mówmy. Ja swoje zdanie napisałam wyżej. Teraz Twoja kolej.
                  Oczywiscie.....mówmy w temacie prowadzenia prywatnego fora a temat dupy
                  proponuję pozostawic na jakiś bardzo zimny dzien.... może wtedy nas rozgrzeje.
                  • yapkovitz Re: O dupie Okowity slow pare:) 30.06.05, 14:15
                    Na forum Przeworska napisalem dlaczego nie prowadze tego forum. Natomiast w
                    kwestii prowadzenia prywatnego forum, to nie cierpie chamstwa, braku kultury i
                    szacunku dla innych wspolpiszacych.
                    • 0kowita Re: O dupie Okowity slow pare:) 30.06.05, 14:31
                      Napisałes dlaczego chcesz oddac. Pamietam też argumentację.... dlaczego
                      załozyłeś - bo takiego nie ma......nic tam przez prawie rok nie napisałeś.
                      To mi się nie podoba i dlatego tak dobitnie skomentowałam.

Widzisz... ja uważam, ze założenie prywatnego forum to tak jak zaproszenie
                      gości do domu. Każdego trzeba przyjąc, rozmową zabawic a intruzow, którzy nie
                      umieją się zachowac wyrzucic. Ty gości zaprosiłeś.... posadziłes ich przy stole
                      i pozostawiłes ich samych sobie. Dlatego zapytałam.... po jakiego grzyba ?
                      • yapkovitz Re: O dupie Okowity slow pare:) 30.06.05, 14:58
                        Napisalas
                        "Nigdy nie byłam w Przeworsku i zupełnie nic o nim nie wiem
                        ale................ale Przeworsk nie jest mi obojętny.
                        Nie jest mi obojetny gdyż z Przeworska pochodzi Ouimet....mój wspaniały
                        wirtualny przyjaciel. Ouimet... forumowicz forum Jasło.

Przy okazji.... gratuluję podjęcia właściwej decyzji. Myslę, że Ty Iksie
                        rozruszasz to forum bo poprzedni właściciel miał je (mówiąc bardzo delikatnie)
                        głęboko w dupie.Bedę zagladac :)))"
                        gdzie zadalas pytanie?????????
                        • 0kowita Re: O dupie Okowity slow pare:) 30.06.05, 15:02
                          Ktore pytanie ? chodzi Ci o to "po jakiego grzyba?"

tutaj :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=226&w=25728011&a=25847988
    • adas49 Re: Co myslicie o Yapkowitzu? ;) yapkowitz 30.06.05, 14:54
      yapkovitz napisał:
      > Jezeli tak uwazasz, to wyrazaj sie w sposob kulturalny. Jezeli piszesz o kims
      > obcym, o osobie ktorej nie znasz, to nie pisz w sposob chamski.

Nie sadzisz, ze cierpisz na jakas wielce zlosliwa forme nerwicy chamstwa? W
      kazdym widzisz chama, wszystkie wypowiedzi (oprocz Twoich i kolegi Twego po
      fachu Dareckiego) sa chamskie, zdaje sie , ze jakas nawalnica chamow wywala sie
      na Ciebie i atakuje Cie z kazdego kata...Daj znac, jak zona okaze sie chamem
      zdradzajac Cie z chamem ,Twoj spowiednik zada Ci chamska pokute a z kubeczka
      jogurtu wyskoczy na Ciebie chamski Acidophillus..
      • 0kowita Re: Co myslicie o Yapkowitzu? ;) yapkowitz 30.06.05, 15:03
        No własnie, mam watpliwośc.... czy mówienie innym, że są chamscy jest chamskie ?
        • yapkovitz Re: Co myslicie o Yapkowitzu? ;) yapkowitz 30.06.05, 15:16
          Przekazalem forum Przeworska xxx131, uwazam ze podjalem sluszna decyzje. Lecz
          czytam ze mialem to w d......., czy nie mozna bylo uzyc innego sformulowania. W
          jakim celu wulgaryzowac wypowiedzi? czy to cos wnosi? Tak wiele jest chamstwa
          wokolo Nas, dlaczego nie potrafimy rozmawiac bez przeklenstw, wyzwisk, dlaczego
          jestesmy tacy malutcy? dlaczego nie mamy klasy? Miejmy styl. Ale po co to i
          komu pisze, przeciez i tak zaraz zostane zmieszany z "blotem" i wysmiany.
          • 0kowita Re: Co myslicie o Yapkowitzu? ;) yapkowitz 30.06.05, 15:23
            Nie przejmuj się co do forum Przeworsk..... było - mineło, sprawa zamknięta.
            Nie ma co tematu ciagnąc.
            A jesli chodzi o wulgaryzmy.... no cóż, masz rację ale popatrz też na to co sam
            piszesz. Jakoś nie było mi wesoło czytac żem chamska.Chcesz innych pouczac co
            do slownictwa to sam bądź nieskazitelnie uprzejmy.
            To z mojej strony tyle.
            • lemek1 Re: Co myslicie o mnie? 30.06.05, 15:35
              jestem wugarnym chamem i dumny z tego
              haaa,top this!
              have good day

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka