10.01.06, 13:20
Czy ktos był ostatnio w hotelu la Perla w Hurghadzie? Interesuje mnie sam hotel i plaża. Z tego co wiem korzysta się z plaży Old Vic - bezpłatnej dla gości hotelu La Perla ale płatne są leżaki, parasole i materace na plaży. Czy to prawda? Bardzo proszę o pomoc! Dzięki Magda
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Re: La Perla 10.01.06, 17:35
      Dodałem link do starego wątku, jak również wyszukałem na innych forach
      informacje o tym hotelu.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=34725167
      • magda.e Re: La Perla 10.01.06, 18:15
        wszystko Ok, ale to są opinie sprzed roku, gdy jeszce funkcjonował hotel Old Vic a teraz już go nie ma, jest tam publiczna plaża. pytałam jak jest TERAZ???
        • koalabis Re: La Perla 10.01.06, 22:59
          W 2004 byliśmy w LaPerli i już wtedy oprócz plaży przy hotelu OldVic
          funkcjonowała inna plaża, na którą dojeżdżał hotelowy busik. Niestety z braku
          czasu nie odwiedziliśmy tej plaży (do tego ta przy OldVic była bardzo
          przyzwoita). Z tego co pamiętam to busik jeździł tam kilka razy w ciągu dnia i
          była darmowa, a przy OldVic trzeba było zapłacić gotówką, którą potem rezydent
          oddawał.
    • Gość: rezydentka Re: La Perla IP: 212.103.188.* 18.01.06, 11:09
      Hotel La Perla nadal korzysta z plazy hotelu Old Vic. Wejscie dla gosci hotelu
      jest bezplatne, tak samo jak lezaki i parasole. Odleglosc od hotelu La Perla do
      plazy okolo 3 minuty drogi, jak to sie mowi- jak rzut kamieniem :-)
      Standard hotelu La Perla - smialo mozna powiedziec, ze sa to dobre 3* i w
      porownaniu z innymi hotelami 3* hotel La Perla wypada dosc pozytywnie. Pokoje
      dosc duze, skromnie ale ladnie urzadzone. Na terenie hotelu jest basen i
      dyskoteka. No i plus, ze hotel polozony jest od centrum jakies 5 minut busikiem
      (przejazd maksymalnie 1 funta).

Pozdrawiam
      • magda.e Re: La Perla 18.01.06, 12:24
        dzięki "rezydentko"! w takim razie w call center Scan Holiday wprowadzają w błąd, bo informują, że plaża ofszem bezpłatna dla gości La Perla ale za leżaki i parasole trzeba płacić ok 2 Euro od leżaczka. przez tę ich informację zrezygnowaliśmy z La Perla i lecimy do droższego Sunrise Mirette. cóż szkoda, że nie napisałaś wcześniej. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka