ellenai 16.03.06, 23:04 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3216067.html widac trzeba tak jesc! tak z tego artykulu mozna wywnioskowac! ja bardzo lubie warzywa i owoce!!!!!te czerwone grapefruity szczegolnie! ale moj maz niestety nie lubi!buu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 16.03.06, 23:16 grejpfruty czerwone to ja tez lubie,choc za czesto nie jem,ale jablek pochlaniam wielkie ilosci,duzo cebuli i czosnku.Szpinak tez lubie moze nawet jutro zrobie.Ogolnie lubie warzywa,surowe i gotowane Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 16.03.06, 23:17 szpinak uwielbiam!!!!!! a tak malo jem,nigdy nie pamietam zeby sobie szpinak przyszykowac! a cebula i czosnek dobra sprawa,w sam raz na wampiry i na randki sie nie wybieraj po cebuli i czosnku heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 16.03.06, 23:25 na randki sie nie wybieram,chyba ze wirualne ,a wiec czosnku czuc nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 16.03.06, 23:40 hehehehe rozumiem!jeszcze netem nie niesie zapacow hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 01:32 Warzywa dla zajaca,a zajac dla mnie,dwie pieczenie przy jednym ogniu,i miesko i warzywa,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 03:03 hehe no tak mozna i w ten sposob! heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 10:00 ellenai napisała: > hehehehe rozumiem!jeszcze netem nie niesie zapacow hehe Oj, juz chyba sa i takie mozliwosci hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 08:41 Otoz, musza byc dwa urzadzenia. Jedno u kogos, kto chce zapach przeslac, a drugi u tego, kto ma byc odbiorca. Po rozpoznaniu i wyslaniu zapachu, urzadzenie u odbiorcy przygotowywuje odpowiednia mieszanke (ma zestaw plynow zapachowych) a potem gotowy zapach jest uwalniany. Tanie to to chyba jednak nie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 09:10 to jakies nowinki techniczne hehe najlepiej nazrec sie czosnku i potem siedziec w domu przez caly dzien,oczywiscie nie otwierac okna,(co by przeciagow nie bylo),i zaprosic gosci. biada im !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 09:02 mówią, że kontrolowana głodówka jest zdrowsza od jedzenia, ja tak myślę, że nie wiem czy zdrowsza ale z pewnością tańsza i mniej pracochłonna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 16:22 ja sie z ta teoria zgodze ze lepiej niedojesc niz sie przejesc! kontrolowana glodowka dobrze czlowiekowi wychodzi na zdrowie!no i tansza i mniej pracochlonna tez faktycznie jest hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 19:15 glodowka,tez by mi sie przydala,odwieczny problem czyli obzerstwo = nadwaga,juz doczekac sie nie moge wiosenki,moze gdzies upchne te kalorie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 20:10 doczekasz sie i bedziesz na rowerze smigal ze hej,a obzerac to ja sie tez lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 22:22 wlasnie zjadlem jogurcik,a potem jakas rybke z puszki bo mi slodko w gebie sie zrobilo,a teraz ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 01:07 no widzisz super pomysl,moze i ja sie wybiore po jogurty! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 08:33 teraz pijac kawke zastanawiam sie co zrobic na obiad,zupe mam ,na drugie kotlety z biustu kurzego,do tego jeszcze kapusta kiszona ,to chyba tyle zdrowe ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 18:48 ja tez pije kawe rano! biust kurzy to chyba jutro u mnie bedzie,teraz marynuje steki na obiad!kapuste kiszona uwielbiam,tez mysle ze jest ok!ale moj maz takich dziwnych rzeczy nie lubi! hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 22:37 ciezko kogos przekanac do polubienia czegos czego sie nigdy w zyciu nie spozywalo.Ja dzisiaj obiadek mialem gotowy,ale nie sprobowalem go nawet,bo zadzwonil kolega i pojechalem do Wolowca,oczywiscie zabralem ze soba narty.Potem poszedlem w las,majac ze soba swoja piersioweczke,napelniona Zubroweczka,tam spotkalem mysliwych ?????,ktorzy mieli mala imprezke,w srodku lasu i robili sobie grila i poczestowali mnie jakims dobrym mieskiem i szlachetnym trunkiem ,ja oczywiscie wyjalem moja Zubroweczke i troche pogadalismy ,potem jadlem jeszcze rydze w marynacie i jakiejs pysznej zalewie,pomidorowej z cebula ??? nie wiem .Bardzo porzadni i goscinni ludzie !!!!,potem podziekowalem i poszedlem dalej bo mialem jeszcze dwie godzinki marszu przed soba.Wrocilem do kolegi ale mialem dosc!!!!! W domu zjadlem tylko jogurcik , herabatke i tak mam dzisiaj za duzo kalorii napchanych w siebie.i jak to jesc zdrowo ????? Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 07:45 co to znaczy jeść zdrowo?Z tego artykułu wynika że cywilizacja nas zabija! Chyba będę musiała ubrać jakąś skórę na siebie/bo plasticzki też nam szkodzą/ i iść wygrzebać jakieś korzonki.Latem będzie łatwiej,to się skubnie jakąś jagódkę i ubierć się też nie będzie musiało :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 09:09 nie chcial bym Cie w lesie spotkac,ubrana w skore i grzebiaca w korzeniach, fakt,ze to blizej natury,wiec moze i ja poszukam jakiejs skory,mam z barana hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 10:54 fakt kogoś takiego spotkać w lesie byłoby trochę dziwnie i jeszcze może z jakąś maczugą w dłoni<ale inaczej byś mówił gdybyś zobzczył jakieś młode dziewcze ubrane tylko w przepaskę CO?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 12:26 hihi usmiejesz sie !!!!,ale mialem podobne zdarzenie i nie potrafilem slowa z siebie wydusic i odpowiedziec na normalne dzien dobry glupio mi do dzis,a jak ona to odebrala ???? nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 13:44 odwaga poszła w las?I takie z was chłopy.Może oczekiwała czegoś więcej niż zwyczajowego dzień dobry?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 15:06 moze,ale i tak bym nie zapytal,bo doszedlem do siebie ,dopiero po kilku kilometrach.Dobrze sie smiac,ale jak przyjdzie co do czego nie zawsze jest sie takim odwaznym hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 23.03.06, 01:47 tez sobie niepotrzebnie pietra robicie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 22.03.06, 18:55 to fakt,milo kogos w gluszy lesnej spotkac,nie koniecznie ubranego w skore i przepasce na biodrach Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 22.03.06, 19:15 ale co się naoglądałeś to Twoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 22.03.06, 21:50 to fakt hehehe,wspomnienia pozostaja Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 23.03.06, 01:49 co wy na golasa po lasach chodzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 23.03.06, 10:22 bo to jest krzakoterapia,a na reumatyzm nie ma jak to gołym tyłkiem siąść w mrowisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 23.03.06, 17:59 co jak co ,ale siadac nie bede na mrowisku,mrowki sa pod ochrona !!!! Odpowiedz Link Zgłoś