Dodaj do ulubionych

trzeba jesc zdrowo!

16.03.06, 23:04
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3216067.html
widac trzeba tak jesc! tak z tego artykulu mozna wywnioskowac! ja bardzo
lubie warzywa i owoce!!!!!te czerwone grapefruity szczegolnie! ale moj maz
niestety nie lubi!buu
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 16.03.06, 23:16
      grejpfruty czerwone to ja tez lubie,choc za czesto nie jem,ale jablek
      pochlaniam wielkie ilosci,duzo cebuli i czosnku.Szpinak tez lubie moze nawet
      jutro zrobie.Ogolnie lubie warzywa,surowe i gotowane
      • ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 16.03.06, 23:17
        szpinak uwielbiam!!!!!! a tak malo jem,nigdy nie pamietam zeby sobie szpinak
        przyszykowac!
        a cebula i czosnek dobra sprawa,w sam raz na wampiry i na randki sie nie
        wybieraj po cebuli i czosnku heheh
        • aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 16.03.06, 23:25
          na randki sie nie wybieram,chyba ze wirualne ,a wiec czosnku czuc nie bedzie
          • ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 16.03.06, 23:40
            hehehehe rozumiem!jeszcze netem nie niesie zapacow hehe
            • dunajec1 Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 01:32
              Warzywa dla zajaca,a zajac dla mnie,dwie pieczenie przy jednym ogniu,i miesko i
              warzywa,hehe.
              • ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 03:03
                hehe no tak mozna i w ten sposob! heheheheh
            • majak_m Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 10:00
              ellenai napisała:

> hehehehe rozumiem!jeszcze netem nie niesie zapacow hehe

Oj, juz chyba sa i takie mozliwosci hehehe.
              • ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 16:21
                hmmmmmmmm,czyzby?a jak hehehe
                • majak_m Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 08:41
                  Otoz, musza byc dwa urzadzenia. Jedno u kogos, kto chce zapach przeslac, a drugi
                  u tego, kto ma byc odbiorca. Po rozpoznaniu i wyslaniu zapachu, urzadzenie u
                  odbiorcy przygotowywuje odpowiednia mieszanke (ma zestaw plynow zapachowych) a
                  potem gotowy zapach jest uwalniany. Tanie to to chyba jednak nie jest ;)
                  • aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 09:10
                    to jakies nowinki techniczne hehe
                    najlepiej nazrec sie czosnku i potem siedziec w domu przez caly
                    dzien,oczywiscie nie otwierac okna,(co by przeciagow nie bylo),i zaprosic gosci.
                    biada im !!!!!!!!
                    • ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 23.03.06, 01:48
                      a fuj czosnek dobry na wampiry
    • elp1 Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 09:02
      mówią, że kontrolowana głodówka jest zdrowsza od jedzenia, ja tak myślę, że nie
      wiem czy zdrowsza ale z pewnością tańsza i mniej pracochłonna ;-)
      • ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 16:22
        ja sie z ta teoria zgodze ze lepiej niedojesc niz sie przejesc! kontrolowana
        glodowka dobrze czlowiekowi wychodzi na zdrowie!no i tansza i mniej
        pracochlonna tez faktycznie jest hehe
        • aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 19:15
          glodowka,tez by mi sie przydala,odwieczny problem czyli obzerstwo = nadwaga,juz
          doczekac sie nie moge wiosenki,moze gdzies upchne te kalorie
          • ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 20:10
            doczekasz sie i bedziesz na rowerze smigal ze hej,a obzerac to ja sie tez
            lubie!
            • aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 17.03.06, 22:22
              wlasnie zjadlem jogurcik,a potem jakas rybke z puszki bo mi slodko w gebie sie
              zrobilo,a teraz ide spac.
              • ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 01:07
                no widzisz super pomysl,moze i ja sie wybiore po jogurty!
                • aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 08:33
                  teraz pijac kawke zastanawiam sie co zrobic na obiad,zupe mam ,na drugie
                  kotlety z biustu kurzego,do tego jeszcze kapusta kiszona ,to chyba tyle
                  zdrowe ????
                  • ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 18:48
                    ja tez pije kawe rano! biust kurzy to chyba jutro u mnie bedzie,teraz marynuje
                    steki na obiad!kapuste kiszona uwielbiam,tez mysle ze jest ok!ale moj maz
                    takich dziwnych rzeczy nie lubi! hehehhehe
                    • aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 18.03.06, 22:37
                      ciezko kogos przekanac do polubienia czegos czego sie nigdy w zyciu nie
                      spozywalo.Ja dzisiaj obiadek mialem gotowy,ale nie sprobowalem go nawet,bo
                      zadzwonil kolega i pojechalem do Wolowca,oczywiscie zabralem ze soba
                      narty.Potem poszedlem w las,majac ze soba swoja piersioweczke,napelniona
                      Zubroweczka,tam spotkalem mysliwych ?????,ktorzy mieli mala imprezke,w srodku
                      lasu i robili sobie grila i poczestowali mnie jakims dobrym mieskiem i
                      szlachetnym trunkiem ,ja oczywiscie wyjalem moja Zubroweczke i troche
                      pogadalismy ,potem jadlem jeszcze rydze w marynacie i jakiejs pysznej
                      zalewie,pomidorowej z cebula ??? nie wiem .Bardzo porzadni i goscinni
                      ludzie !!!!,potem podziekowalem i poszedlem dalej bo mialem jeszcze dwie
                      godzinki marszu przed soba.Wrocilem do kolegi ale mialem dosc!!!!!
                      W domu zjadlem tylko jogurcik , herabatke i tak mam dzisiaj za duzo kalorii
                      napchanych w siebie.i jak to jesc zdrowo ?????
                      • aktsieta Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 07:45
                        co to znaczy jeść zdrowo?Z tego artykułu wynika że cywilizacja nas zabija!
                        Chyba będę musiała ubrać jakąś skórę na siebie/bo plasticzki też nam szkodzą/ i iść wygrzebać jakieś korzonki.Latem będzie łatwiej,to się skubnie jakąś jagódkę i ubierć się też nie będzie musiało :)
                        • aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 09:09
                          nie chcial bym Cie w lesie spotkac,ubrana w skore i grzebiaca w korzeniach,
                          fakt,ze to blizej natury,wiec moze i ja poszukam jakiejs skory,mam z barana hehe
                          • aktsieta Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 10:54
                            fakt kogoś takiego spotkać w lesie byłoby trochę dziwnie i jeszcze może z jakąś maczugą w dłoni<ale inaczej byś mówił gdybyś zobzczył jakieś młode dziewcze ubrane tylko w przepaskę CO?:)
                            • aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 12:26
                              hihi usmiejesz sie !!!!,ale mialem podobne zdarzenie i nie potrafilem slowa z
                              siebie wydusic i odpowiedziec na normalne dzien dobry
                              glupio mi do dzis,a jak ona to odebrala ???? nie wiem
                              • aktsieta Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 13:44
                                odwaga poszła w las?I takie z was chłopy.Może oczekiwała czegoś więcej niż zwyczajowego dzień dobry?:)
                                • aleks44 Re: trzeba jesc zdrowo! 22.03.06, 15:06
                                  moze,ale i tak bym nie zapytal,bo doszedlem do siebie ,dopiero po kilku
                                  kilometrach.Dobrze sie smiac,ale jak przyjdzie co do czego nie zawsze jest sie
                                  takim odwaznym hehe
                                  • ellenai Re: trzeba jesc zdrowo! 23.03.06, 01:47
                                    tez sobie niepotrzebnie pietra robicie hehe
                      • ellenai no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 22.03.06, 18:05

• aleks44 Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 22.03.06, 18:55
                          to fakt,milo kogos w gluszy lesnej spotkac,nie koniecznie ubranego w skore i
                          przepasce na biodrach
                          • aktsieta Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 22.03.06, 19:15
                            ale co się naoglądałeś to Twoje:)
                            • aleks44 Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 22.03.06, 21:50
                              to fakt hehehe,wspomnienia pozostaja
                              • ellenai Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 23.03.06, 01:49
                                co wy na golasa po lasach chodzicie???
                                • aktsieta Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 23.03.06, 10:22
                                  bo to jest krzakoterapia,a na reumatyzm nie ma jak to gołym tyłkiem siąść w mrowisko:)
                                  • aleks44 Re: no prosze jak fajnie czas spedziles! n/t 23.03.06, 17:59
                                    co jak co ,ale siadac nie bede na mrowisku,mrowki sa pod ochrona !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka