optymista222 13.12.06, 10:29 Dzień doberek!Pozdrawiam miłą koleżankę co nigdy nie zapomniała o forum Słupskim.Tak z ciekawości po paru latach tu spojrzałem i patrze,starzy znajomi cały czas rozmawiają.Miło tak poczytać i powspominać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marywita Re: Witaj Okowitko! 14.12.06, 07:23 Dzień doberek :)))) Ja już nie Okowita ale Marywita.... czasem coś trzeba w sobie zmienić a jak nic zmienić nie można to choć forumowe imię. Optymista ? Optymista ? hmmm ...nic mi to nie mówi. Czyżby Cejli ?? To Ty ????????????? :)) A na forum Słupskie już od dawna nie zaglądam. Był czas, że i tu i tam zrobiło się niemiło. Zuzanna przestała pisać.... no i tak to właśnie (( Chyba te czasy gdy na foruum Słupskim urządzaliśmy balangi na których ja obficie okowitą polewałam minęły bezpowrotnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Witaj Okowitko! 14.12.06, 22:14 o czy to faktycznie cejli! a to milo jest ze ktos z slupska o nas pamieta! ja tez na slupsk nie zagladam odkad zuzanna nie pisze:(kwasno tam sie zrobilo,niefajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Witaj Okowitko! 17.12.06, 13:36 Mnie się Elle wydaje, że Cejli no bo jaki facet pisał wtedy z nami ze Słupska ? Był jeszcze Andy ale do niego jakoś mi ten tekst nie pasuje....hmmm. Ale widać, że to pewnie tylko był Cejliego duch bo już przepadł. Odpowiedz Link Zgłoś
optymista222 Marywitko,Elenai pozdrawiam. 18.12.06, 20:26 Dzień dobry!!!Cóż moge powiedzieć,miło czytać wasze posty.Podobno duchy istnieją.Także wiecie,nigdy nie wiadomo kiedy taki się pojawi.Postaram sie często odwiedzać to forum.Elenai jak tam Twoje małżeństwo się układa?Mam nadzieje,że jesteś szczęśliwa za tą wielka wodą.Okowitka-Marywitka też nie próżnuje widze i stara się rozruszać to forum.Człowiek wraca do starych przyzwyczajeń.Pozdrawiam dwie kobiety,wytrwałe i pełne pochlebnych opini o każdym,no i pełnych cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Marywitko,Elenai pozdrawiam. 31.12.06, 11:34 Nie jest to taka całkiem prawda.... nie mam pochlebnych opinii o wszystkich a nawet powiedziałbym, że z latami to staję się coraz bardziej złośliwa i coraz więcej osób mnie wkurwia (za przeproszeniem). Cieszę się, że żyjesz Cejli. Fajne to były czasy gdy biegalismy między Jasłem a Słupskiem i bawilismy się jak dzieci.... żal, że mineły :(((.... ech Bądź szczęśliwy w Nowym Roku Cejli. Bądź optymistą :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Marywitko,Elenai pozdrawiam. 06.01.07, 11:25 witajcie kochani miło was poczytać tak, faktycznie było kiedys bardzo wesoło, ale maruderzy wolą inne tematy, a wszystkich wesołków wygryźli :), bo w pewnym momencie odechciało mi polemiki złosliwej i dokuczliwej na moim forum, zawsze wpadałam tu i u siebie by się posmiać :) z życzliwymi ludźmi...smutków, goryczy i złosliwości jest dość w realu by bawić się jeszcze w to na forach czasami wpadam i odnajduje znajomych i zaszwe Was miło wpsominam ale ogranicza mnie tez brak czasu trzymajcie sie dzielnie wszyscy w 2007 roczku Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Marywitko,Elenai pozdrawiam. 06.01.07, 16:25 Zuzanko ajlawiuję Cię i cmokam ....tak jak to drzewiej bywało. To dobrze, że nie masz czasu. To znaczy, że żyjesz... Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Zuzanko 06.01.07, 16:37 Przeczytałam na forum Słupsk, że z wiosną czekają nas radosne przygody... tak wróżysz. Wierzę w Twoje zdolności wizjonerskie i ... czekam na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zuzanko 14.01.07, 11:40 tak moja kochana wierzę w światło słoneczne, w ciepełko, w śpiew ptaków... zimę przechodzę jak grypę - ciągle śpiąca, leniwa i chora na coś tam... wiosna dodaje mi skrzydeł, sił i radości i wierzę, że zadziała tak na was wszystkich i tego z całego serca wam życzę ajlawuije cie cudowna marywitko Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Zuzanko 14.01.07, 14:15 Zuzanko, obiecywałaś radosne przygody i tego się trzymajmy. Nie tak mi radosnych przygód trzeba jak nadzieji na nie.... Ostatnio całkiem skapcaniałam (co by to znaczyć nie miało). A odnośnie wizjonerstwa..... może kto z szanownych czytaczy tego forum umie sny tłumczyć ? bo śniło mi się pewnej nocy, że przyszło do mnie paru pięknie wystrojonych wojskowych i mówią, że ja mam być następcą Fidela Castro. hmmm....dziwny to sen był. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Zuzanko 14.01.07, 16:25 marywita napisała: śniło mi się pewnej nocy, że przyszło do mnie paru pięknie wystrojonych wojskowych i mówią, że ja mam być następcą Fidela Castro. > hmmm....dziwny to sen był. poprosze o jeden wiecej detal.Czy masz klaki takie jak on?To info bardzo pomoze mi w szukaniu rozwiazania. :) mysle jednak,ze pierwszoplanowi beda owi przystojniacy.Fidel tlem? Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Zuzanko 14.01.07, 17:53 Kłaki ???? Ja nie mam żadnych kłaków....wrrrr Mam przecudną fryzurę i żaden mój włos nie jest podobny do żadnego kłaka Fidela. A wojskowi faktycznie byli dorodni. A mundury i ordery ich jak z armii czerwonej Ps.powinnam zmienić nick na Fidelina ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Zuzanko 14.01.07, 20:46 marywita napisała: > Mam przecudną fryzurę nie watpie,ale pytalem o "zarost na twarzyczce"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Zuzanko 15.01.07, 06:14 WRRRRRRRRR !!!!!!!!!!! Niech mi kto trzyma ręce bo mam wielką ochotę rażącego naruszenia netykiety dokonać..... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet marywito 15.01.07, 15:29 no dobrze ,juz dobrze.Ja tylko chcialem poszerzyc zakres swojej wiedzy,aby rozwiklac zagadkowy sen. Teraz musze sie zastanowic i...zobaczymy co mi wyjdzie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: marywito 15.01.07, 19:28 Uffff... jak miło, że nie zapytałeś o wielkość nosa i wory pod oczami ;) Nic to. Myśl, myśl....bo wiedzieć bym chciała a w żadnym z senników nie znalazłam hasła "generałów radzieckich nakazujących zastąpienie Fidela Castro widzieć". Odpowiedz Link Zgłoś