m.a.r.y.s.i.a 25.11.01, 16:30 Zdaje się, że my tylko obydwoje tu tkwimy. No jeszcze jest kóniu /tylko go nie spłosz/.Ja zaglądam tu co dzień ale powstrzymuję się od pisania bo nie chcę przesadzać i tak jest mnie tu za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gracja Re: Do Shadoka IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 17:29 srtu tu tu kilo dru tu Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Do Shadoka 25.11.01, 20:51 Chyba masz rację. Systematycznie tylko my tu jesteśmy. "Jaślanin" i "ann" wpadają od czasu do czasu. Ale może znajdziemy jakichś chętnych forowiczów. Przecież mamy znajomych. Od jutra zaczyma kampanię na rzecz tego forum. Może uda się zwołać kilka osób. A co do kónia, to ten gość nie da się tak łatwo wypłoszyć. Twarda z niego sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: Do Shadoka 26.11.01, 11:46 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Zdaje się, że my tylko obydwoje tu tkwimy. No jeszcze jest kóniu /tylko go nie > spłosz/.Ja zaglądam tu co dzień ale powstrzymuję się od pisania bo nie chcę > przesadzać i tak jest mnie tu za dużo. każde forum ma swojego lidera, niekoronowanym królem jasielskiego jesteś właśnie ty, więc pisz jak najwięcej i nie przejmuj się. podobnie jak w innych miastach, ludzi zagląda tu zapewne więcej. nie mając jednak nic do powiedzenia milczą lub wypisują banialuki nie związane zupełnie z tematem, albo rzucają mięchem ,na tyle ich stać. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Shadoka 29.11.01, 18:47 Ale problem w tym ,że na lidera ani się nie nadaję ani być nim nie chcę.Raczej widzę dla siebie rolę kogoś kto innym przytakuje lub się nie zgadza - ale nie jest tzw duszą towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Shadoka 13.12.01, 19:29 Wysłałeś meila do admina i co teraz Cię nie ma .A teraz trzeba robić ruch. Chyba nie chcesz abyśmy zostali tu we dwoje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: Do marysia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.12.01, 20:15 Powiedz dlaczego literki w Twoim imieniu sa oddzielone kropkami? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do marysia 15.12.01, 12:42 Gość portalu: Aa napisał(a): > Powiedz dlaczego literki w Twoim imieniu sa oddzielone kropkami? Czekałam na to pytanie.Głupio to wygląda , co ? Ale inne kombinacje imienia Marysia /jakie mi przyszły do głowy / były już zajęte.Strasznie dużo Maryś na forum gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: Do marysia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.12.01, 19:44 Jesli moge zaporoponowac troche egzotyczne Marysa ale pisane duza litera bo male litery zubozaja osobowosc wlasciciela imienia.Takie jest moje odczucie,rzecz gustu oczywiscie.Na zachodzie imie Maria nalezy do bardzo wykwintnych ale wymawiane jak "meryja". Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Do marysia 15.12.01, 20:44 Dobra propozycja, ale chcąc się zalogować ze swojego adresu mailowego musimy pisać nicki z małej litery. Tak to jest urządzone. Odpowiedz Link Zgłoś