georghe 14.01.02, 09:52 W sobotę skoki, mam 5-metrową flagę, ale brak kuncepcji na hasełko... Co by tu napisać Adasiowi ??? Pomóżcie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadok Re: POMÓŻCIE !!! 14.01.02, 17:51 Tylko nie "Karpaty". Jeszcze sobie pomyśli, że chodzi o klub z krosna. Lepiej krótko: Jasło z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 15.01.02, 09:07 OJOJOJJJ... TYLKO NIE KARPATY !! Jak bym potem kumplom w oczy spojrzał ? Chłopaki dawajcie jeszcze, może coś wymyślicie, czas nagli. W najgorszym wypadku napiszemy: ADAM MAŁYSZ - to na białym tle, a na dole na czerwonym JASŁO. Wolałbym jednak napisać coś "z jajem" Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 20:41 Czy masz jakiś oryginalny pomysł na hasło. Bo ja niestety nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 20:49 Teraz to już ma dwie flagi. Jedna ma ok. 3m, druga jakieś 5m. Na pierwszej napiszemy coś w stylu : ADAM NR 1 NA ŚWIECIE i JASŁO, a na drugiej Bóg raczy wiedzieć co.... Jesli będziesz oglądał skoki, patrz gdzie się będą świciły czerwone flary bo właśnie takie dzisiaj kupiłem. Mam nadzieję, że nam ich nie zabiorą przy wejściu. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 20:51 Widzę, że nabijasz posty w Słupsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 20:52 A tak bardziej serio: jedziesz z kumplami autem? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:00 To jest taki wyjazd zorganizowany. Z Jasła do Krynicy jedziemy swoim samochodem, a tam przesiadamy się w autobus (oczywiscie wynajęty) i jedziemy "góralską" ekipą - przez Słowację - do Zakopca. Wyjazd w sobotę o 8.00 rano z Krynicy, w Zakopanem mamy być na 17.00 wieczorem (po drodze Strebskie Pleso i "atrakcje" Słowackie) nocleg, i niedzielny konkurs !! W sobotę niestety będziemy "oglądać" Adasia tylko w radio. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:16 W niedzielę, ale nie wyobrażam sobie wyjazdu z Zakopanego. Słynna Zakopianka, wprawdzie tylko do Nowego Targu, ale jednak... W domciu pewnie będę ok. północy (wariant optymistyczny) w dodatku w stanie wskazującym - no bo jakże to inaczej z góralami wracać.... a w ponidziałek do pracy... Oj marnie sie widzę... Prześlę Ci zdjęcia jeśli mi coś wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:19 Dzięki. To lepiej do Nowego Targu pojedźcie przez Białkę Tatrzańską, a nie Zakopiankę, no i dalej na Sącz. Co o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:25 W sumie kierowca powinien to wiedzieć lepiej. Myślę jednak, że takich spryciaży od "Białki" będzie więcej więc pewnie na jedno wyjdzie. A tak nawiasem mówią przez Białkę można poruszać się samochodem ? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:26 Jasne, jest tam przecież masa wyciągów. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:27 Tfu, tfu.... nie samochodem tylko autobusem. Chodzi mi o masę pojazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:31 Jeżdża też tam kursowe PKS-y. A i przyjeżdżają też turystyczne z narciarzami. Także myślę, że nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:33 Wiesz, w sumie to może i dobrze że będziemy się tak wlec.... będzie okazja świętować VICTORIĘ Adasia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:34 Miejmy nadzieję. I łudzę się, że Polacy nie zrobią bydła w Zakopcu :( Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:35 Autobus bez najmniejszego problemu przejedzie przez Białkę. Mam też propozycję hasła: "Adaś gazu!" lub "Leć nasz orle!". Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:37 Tylko to pierwsze hasło może skojarzyć się georghe'owi z sąsiadką z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:43 O jasny gwint, Małopolanin mało nie spadłem z siedzenia !!! SUPER !!! hihihihihihihihihiiii........ Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:44 "Adaś gazu" podoba mi się ! Może coś z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:46 Albo dwuznaczne : "Pomyślnych wiatrów". Co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:48 Podoba mi się to z pomyślnymi wiatrami :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:52 Owszem, tylko że o "pomyślnych wiatrach" będziemy wiedzieli tylko my i sąsiadka.... hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:57 Widząc to hasło na ekranie TV od razu będę wiedział gdzie stoi ekipa z Jasła. I nie żałujcie gardeł! Doping ma być ogłuszający! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 22:00 I BĘDZIE !!!! Shadok, patrz na czerwone flary, tylko że z tego co zdążyłem przeczytać w internecie flar będzie mnóstwo ! Ma być CZERWONO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 16.01.02, 21:45 A wiecie, że nazwe miasta należy pisać na białym tle, a na czerwonym hasło ? Dzisiaj sie dowiedziałem i nie wiem dlaczego akurat tak. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 17.01.02, 19:35 O ! Naprawdę dobre. Szkoda Moswin, że dopiero teraz to napisałeś... deko późno. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: POMÓŻCIE !!! 17.01.02, 19:38 Wnioskuję, że macie już wszystko przygotowane. Jakie hasło wybraliście? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 17.01.02, 21:10 Na jednej z flag kumpel ma napisać: ADAM GAZU ! JASŁO. Druga zostanie czysta, po prostu biało czerwona. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 17.01.02, 21:11 A właśnie !! Kto wymyslił "Adam gazu"? Ty czy Małopolanin ? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: POMÓŻCIE !!! 17.01.02, 21:14 Adam gazu wymyślił Shadok. Ja natomiast pomyślnych wiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: POMÓŻCIE !!! 17.01.02, 21:31 No tak te wiatry były piekielnym hasłem :-)) jak sobie przypomnę to jeszcze sie śmieję. Odpowiedz Link Zgłoś