Dodaj do ulubionych

czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek...

04.01.04, 22:32
omijajac Jaslo?
Obserwuj wątek
    • ellenai ouimet,no sie wloczysz po nocach:?? 04.01.04, 22:44
      w nocy to sie spi a nie wloczy po przysiekach i takich innych heheh cmok
    • ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 04.01.04, 23:30
      a nosi mnie cos ostatnio!To mam isc,czy nie?Da sie "skrotami"?
      • ellenai Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 01:28
        ja nie wiem czy sie da, ale jakby co to mnie wez ze soba:)
        • ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 16:52
          ellenai napisała:

> ja nie wiem czy sie da, ale jakby co to mnie wez ze soba:)
          Masz zalatwione!Nie lubie wloczyc sie samotnie.Chwilowo szukam
          mapki/wojskowej/bo tam sa prawdziwe sciezki...
          Piersioweczke mam przygotowana ...
          • ellenai Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 17:16
            to straszne,bo ja mam takie mapki z tamtego rejonu ale w ojczyznie zostaly:
            ((((((no widzisz,a tak to byla by heca ,jeszcze piersowke masz, no to nie wiem
            jakbysmy czytali te mape,nawet do przysieku by sie dalo zbladzic:)
            • ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 17:36
              Ja tez za woda,ale co roku bywam w tamtych stronach.Ja sie organizuje
              do "opanowania" po raz kolejny Przysiek kJasla.Na samo wspomnienie "czacha
              paruje"...
              Czyli skrzyknijmy sie i ...tzw.szable w dlon!
              • ellenai Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 18:33
                super oumet ale ja w najblizszym czasie nie jade do ojczyzny wrrrrrrrr,a w
                ogole co jest w tym przysieku ze tak cie tam ciagnie?jakas stronka www na ten
                temat,albo cos! ?
                • ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 19:12
                  Mieszka tam malzenstwo,ktore nigdy mnie nie zawiodlo!!!!Bywalem w roznego
                  rodzaju tarapatach,ale zawsze trwali przy mnie,aby nie tylko pomoc,ale i
                  byc.Prawdziwi PRZYJACIELE.
                  Zadne "$$$" nie wchodza w rachube...
                  • milennik11 Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 19:36
                    ...z Krosna na Nowy Zmigród...potem do Folusza...skręcasz w prawo ...przez
                    Dębowiec...kierujesz się na Nieglowice...dochodzisz na głwną drogę(prawie za
                    Jasłem)...i w lewo ...i p glównej aż do Przysiek...
                    • 0kowita Re: nie omijajcie... 05.01.04, 19:48
                      .... nie omijajcie Jasła !!!!
                      Kapuśniak gotuję..... na wędzonych żeberkach.....
                      • milennik11 Re: nie omijajcie... 05.01.04, 20:08
                        ...pewnie ktoś chciał ominąć Jasło...ale myśle że jak poczuje kapuśniak to
                        poważnie sie zastanowi...
                        • 0kowita Re: nie omijajcie... 05.01.04, 20:16
                          Mam nadzieję, że go kapuśniak zwabi.
                          Omijać Jasło !!!!! Też coś !!!!!
                      • s_z_a_k Kogo te wędzone żeberka ? HMM> ..może Adaśa 05.01.04, 21:33
                        0kowita napisała:

> .... nie omijajcie Jasła !!!!
                        > Kapuśniak gotuję..... na wędzonych żeberkach.....
                        POZ>SZAK
                        • 0kowita Re: Kogo te wędzone żeberka ? HMM> ..może Adaś 05.01.04, 21:41
                          Hmmm.... żeberka Adasia ??? .....
                          Pewnie bym z przjemnością wielką obgryzała
                        • s_z_a_k Re: Kogo te wędzone żeberka ? HMM> ..może Adaś 05.01.04, 23:24
                          s_z_a_k napisał:

> 0kowita napisała:
                          >
                          > > .... nie omijajcie Jasła !!!!
                          > > Kapuśniak gotuję..... na wędzonych żeberkach.....
                          > POZ>SZAK
                          Było w tytule i nic :(( Wrr przegrałem
                          POZ>SZAK
                    • ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 21:06
                      Kochany!Co to "znaczy"-prawie za Jaslem?
                      Dzieki za inne dane,ale cholera to wyglada na ok.50 km.Ja ewentualnie wezme
                      zamiast "piersiowy" -"ucho",ale dokad dojdziemy wtedy...z Ellenai?
                      Kiedys -dawno temu-chcialem walesac sie/bez skojarzen/z Okowita,ale...nie lubi
                      faciow z brzuszkiem/ja jestem facio/.Brzuszek tez mam!He,he!
                      • 0kowita Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 21:11
                        Jaaaa nie chciałam ????
                        Nie komentuję. Pogadamy przy kapuśniaku...... "już dochodzi".
                        • ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 22:59
                          Kapusniak,jak i bigos -nie dochodzi!Trzeba wiele razy odgrzewac...Kiedy "sie
                          przezre"jest super...
                          Chyba ze,to "dochodzi" chodzi o przyjscie...Bez "cmok" jak to uczynia Ellenai
                          • milennik11 Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 23:43
                            ...nie żebym chciał sie wtrącać...ale jak zaczynacie robić kapuśniak...czy
                            najpierw robicie rosól...czy od razu gotujecie...oba wychodzą dobrze...ale ..no
                            właśnie...
                      • ellenai aj zazdroszcze takich znajomych 06.01.04, 02:29
                        fajnie znac jest takich wlasnie ludzi na tym swiecie:)
                        a ze mnie cnotliwa bialoglowa,nie masz sie co bac, na manowce cie nie
                        sprowadze, musimy jeno wziasc okowite ze soba, no bo wiesz ten kapusniak na
                        zeberkach adasiowych,mniam,miam hehh
                    • ellenai millennik bedziesz naszym przewodnikiem n/t 06.01.04, 02:55

• ouimet Re: millennik bedziesz naszym przewodnikiem n/t 06.01.04, 04:34
                        ellenai-mialas isc z moja postura cielesna,a juz nagabujesz millenika...
                        Okowita mi obmierzla i teraz Ty?
                        Po cholere trzymam moje dziewictwo,skoro WSZYSTKIE patrza obok...
                        A moze by tak...doglebnie i doslownie????
                        • ellenai ouimet,... 06.01.04, 05:32
                          millenika to sie wysle naprzod, cos ty taki niekumaty?okowita ci obmierzla
                          powiadasz?to czymze bedziemy wiec pocieszac nasze zbolale ,bladzace miedzy
                          krosnem a przysiekiem dusze??
                          • ouimet Re: ouimet,... 06.01.04, 19:13
                            ellenai- idziemy do Przysiek, nie do Przysieku.Mamy blizej!Mam juz
                            Metaxe,brandy Stock i Wyborowa.Wszystkiego po 1.14l.Na poczatek wystarczy...a
                            pozniej moze Okowita?/nysle o stanie stalym,nie cieklym.../
                            • ellenai Re: ouimet,... 06.01.04, 19:44
                              wiesz to ja tak od siebie dorzuce tequile,rozgrzeje nam obolale od marszu
                              czlonki heheheh:)okowita to przedni trunek,nie da rady bez niej sie obejsc. Jak
                              mowie millenika sie pusci przodem , on i tak juz urzeduje na Gorlicach i
                              posadza mnie o mieszanie lyzka w akwarium! strach!
                            • milennik11 Re: ouimet,... 06.01.04, 19:53
                              ...a co ja bym na tym przodzie robił...pewnie szukał drogi...
                              • ouimet Re: ouimet,... 06.01.04, 20:23
                                Tak!Dostaniesz kompas i lornete.Bedziesz "szperaczem".My z tylu bedziemy
                                taborem zaopatrzeniowym,do czasu oproznienia ostatniego antalka.
                                • ellenai Re: ouimet,no ale ja mysle.... 06.01.04, 20:51
                                  ze milenikowi postawi sie jakiego brudzia zeby mu sie funkcja podobala:)hehehh,
                                  milennik bedziesz droge do przysieka przecieral!!!!! masz bardzo wiekopomne
                                  zadanie, na kartach historii bedziesz odnotowany!
                        • 0kowita Re (( 06.01.04, 20:35
                          ouimet napisał:
                          > Okowita mi obmierzla

..... i dodaj jeszcze : "bywaj stokrotko, z bożej łaski....itd..."
                          • ellenai okowita:))hehe 06.01.04, 20:53
                            ani hybi i ja mu obmierzne heheh zobaczysz!!! heheheh a w ogole to ja go
                            namawiam ze bez ciebie na przysiek to nie da rady isc,a on sie tak opiera!
                            zgubne to moze dla niego byc! kobiecie sie nie odmawia przeciez!
                            • milennik11 Re: okowita:))hehe 06.01.04, 21:02
                              ...nie lubię być funkcyjnym...pewnie odbije w swoją stronę...za brudzia dzieki
                              (gulgulgul)...pzdw...
                              • ellenai funkcyjnym??????????????? 06.01.04, 21:42
                                milenik nie umniejszaj swej wiekopomnej roli!!!!!!!!!!!znizasz sie do poziomu
                                plebsu! ehehe gulgul stukam sie z toba brudziem:)
                                • milennik11 Re: funkcyjnym??????????????? 06.01.04, 21:52
                                  ...dzieki...szkoda ze to brudzio przez ocean...ale na jednej kuli zyjemy...
                                  (ziemskiej)...poszukam jakiś skrótów...
                                  • ellenai Re: funkcyjnym??????????????? 06.01.04, 22:02
                                    no takie zycie, wszyskiego miec nie mozna:)glob jest jeden jak slusznie
                                    zauwazyles, kto wie jak to jeszcze bedzie! stuk,puk i brudzio do gory!
                                    • ouimet Re: funkcyjnym??????????????? 09.01.04, 18:00
                                      Wracam jednak na "przetarty"szlak do Przysiek -przez Jaslo.A co sie bede
                                      wyglupial?/bardziej!/.Okowita obiecala przygarnac i przebaczyc
                                      niewiernosci....nazwijmy je:z minionej epoki.
                                      Wiec:Okowito! Czyn swoja powinnosc...!Przygarniaj mnie!!!!
                                      • 0kowita Re: funkcyjnym??????????????? 09.01.04, 18:22
                                        Nigdy nie rozmawiam z osobami dla których jestem ...."bmierzła" (wbrew
                                        słownikom kojarzy mi sie to ze "śmierdząca").... dla Ciebie zrobiłam
                                        wyjątek......i niepotrzebnie (zbłaźniłam się i tyle...jak zwykle, zresztą).

Gadaj z innymi........ i baw się dobrze.

• ellenai Re: funkcyjnym??????????????? 09.01.04, 19:08
                                        ouimet, to jednak idziesz przez jaslo??no ale okowita z pewnoscia cie nie
                                        poczestuje zeberkiem na kapuscie,pomrzemy z glodu!!! teraz to nie wiem czy isc
                                        • ouimet Re: funkcyjnym??????????????? 09.01.04, 19:16
                                          nie martw sie.Pojdziemy do Ciebie.Troche dalej,ale i ...apetyt wzrosnie!
                                          • ellenai no to czekam:)))n/t 09.01.04, 19:46

• ouimet Re: no to czekam:)))n/t 10.01.04, 23:15
                                              ja tez!
    • marcinszczurek1 Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 10.02.04, 19:11
      No a czemu nie???????
      to nie problem (chociaż)
      • ellenai Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 10.02.04, 21:00
        o matko czyzby ktos ponowil wedrowke do przysieka?????????????ouimet!!!!!! co
        ty na to??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka