ellenai ouimet,no sie wloczysz po nocach:?? 04.01.04, 22:44 w nocy to sie spi a nie wloczy po przysiekach i takich innych heheh cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 04.01.04, 23:30 a nosi mnie cos ostatnio!To mam isc,czy nie?Da sie "skrotami"? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 01:28 ja nie wiem czy sie da, ale jakby co to mnie wez ze soba:) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 16:52 ellenai napisała: > ja nie wiem czy sie da, ale jakby co to mnie wez ze soba:) Masz zalatwione!Nie lubie wloczyc sie samotnie.Chwilowo szukam mapki/wojskowej/bo tam sa prawdziwe sciezki... Piersioweczke mam przygotowana ... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 17:16 to straszne,bo ja mam takie mapki z tamtego rejonu ale w ojczyznie zostaly: ((((((no widzisz,a tak to byla by heca ,jeszcze piersowke masz, no to nie wiem jakbysmy czytali te mape,nawet do przysieku by sie dalo zbladzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 17:36 Ja tez za woda,ale co roku bywam w tamtych stronach.Ja sie organizuje do "opanowania" po raz kolejny Przysiek kJasla.Na samo wspomnienie "czacha paruje"... Czyli skrzyknijmy sie i ...tzw.szable w dlon! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 18:33 super oumet ale ja w najblizszym czasie nie jade do ojczyzny wrrrrrrrr,a w ogole co jest w tym przysieku ze tak cie tam ciagnie?jakas stronka www na ten temat,albo cos! ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 19:12 Mieszka tam malzenstwo,ktore nigdy mnie nie zawiodlo!!!!Bywalem w roznego rodzaju tarapatach,ale zawsze trwali przy mnie,aby nie tylko pomoc,ale i byc.Prawdziwi PRZYJACIELE. Zadne "$$$" nie wchodza w rachube... Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 19:36 ...z Krosna na Nowy Zmigród...potem do Folusza...skręcasz w prawo ...przez Dębowiec...kierujesz się na Nieglowice...dochodzisz na głwną drogę(prawie za Jasłem)...i w lewo ...i p glównej aż do Przysiek... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nie omijajcie... 05.01.04, 19:48 .... nie omijajcie Jasła !!!! Kapuśniak gotuję..... na wędzonych żeberkach..... Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: nie omijajcie... 05.01.04, 20:08 ...pewnie ktoś chciał ominąć Jasło...ale myśle że jak poczuje kapuśniak to poważnie sie zastanowi... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nie omijajcie... 05.01.04, 20:16 Mam nadzieję, że go kapuśniak zwabi. Omijać Jasło !!!!! Też coś !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Kogo te wędzone żeberka ? HMM> ..może Adaśa 05.01.04, 21:33 0kowita napisała: > .... nie omijajcie Jasła !!!! > Kapuśniak gotuję..... na wędzonych żeberkach..... POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Kogo te wędzone żeberka ? HMM> ..może Adaś 05.01.04, 21:41 Hmmm.... żeberka Adasia ??? ..... Pewnie bym z przjemnością wielką obgryzała Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Kogo te wędzone żeberka ? HMM> ..może Adaś 05.01.04, 23:24 s_z_a_k napisał: > 0kowita napisała: > > > .... nie omijajcie Jasła !!!! > > Kapuśniak gotuję..... na wędzonych żeberkach..... > POZ>SZAK Było w tytule i nic :(( Wrr przegrałem POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 21:06 Kochany!Co to "znaczy"-prawie za Jaslem? Dzieki za inne dane,ale cholera to wyglada na ok.50 km.Ja ewentualnie wezme zamiast "piersiowy" -"ucho",ale dokad dojdziemy wtedy...z Ellenai? Kiedys -dawno temu-chcialem walesac sie/bez skojarzen/z Okowita,ale...nie lubi faciow z brzuszkiem/ja jestem facio/.Brzuszek tez mam!He,he! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 21:11 Jaaaa nie chciałam ???? Nie komentuję. Pogadamy przy kapuśniaku...... "już dochodzi". Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 22:59 Kapusniak,jak i bigos -nie dochodzi!Trzeba wiele razy odgrzewac...Kiedy "sie przezre"jest super... Chyba ze,to "dochodzi" chodzi o przyjscie...Bez "cmok" jak to uczynia Ellenai Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 05.01.04, 23:43 ...nie żebym chciał sie wtrącać...ale jak zaczynacie robić kapuśniak...czy najpierw robicie rosól...czy od razu gotujecie...oba wychodzą dobrze...ale ..no właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai aj zazdroszcze takich znajomych 06.01.04, 02:29 fajnie znac jest takich wlasnie ludzi na tym swiecie:) a ze mnie cnotliwa bialoglowa,nie masz sie co bac, na manowce cie nie sprowadze, musimy jeno wziasc okowite ze soba, no bo wiesz ten kapusniak na zeberkach adasiowych,mniam,miam hehh Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: millennik bedziesz naszym przewodnikiem n/t 06.01.04, 04:34 ellenai-mialas isc z moja postura cielesna,a juz nagabujesz millenika... Okowita mi obmierzla i teraz Ty? Po cholere trzymam moje dziewictwo,skoro WSZYSTKIE patrza obok... A moze by tak...doglebnie i doslownie???? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ouimet,... 06.01.04, 05:32 millenika to sie wysle naprzod, cos ty taki niekumaty?okowita ci obmierzla powiadasz?to czymze bedziemy wiec pocieszac nasze zbolale ,bladzace miedzy krosnem a przysiekiem dusze?? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ouimet,... 06.01.04, 19:13 ellenai- idziemy do Przysiek, nie do Przysieku.Mamy blizej!Mam juz Metaxe,brandy Stock i Wyborowa.Wszystkiego po 1.14l.Na poczatek wystarczy...a pozniej moze Okowita?/nysle o stanie stalym,nie cieklym.../ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ouimet,... 06.01.04, 19:44 wiesz to ja tak od siebie dorzuce tequile,rozgrzeje nam obolale od marszu czlonki heheheh:)okowita to przedni trunek,nie da rady bez niej sie obejsc. Jak mowie millenika sie pusci przodem , on i tak juz urzeduje na Gorlicach i posadza mnie o mieszanie lyzka w akwarium! strach! Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: ouimet,... 06.01.04, 19:53 ...a co ja bym na tym przodzie robił...pewnie szukał drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ouimet,... 06.01.04, 20:23 Tak!Dostaniesz kompas i lornete.Bedziesz "szperaczem".My z tylu bedziemy taborem zaopatrzeniowym,do czasu oproznienia ostatniego antalka. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ouimet,no ale ja mysle.... 06.01.04, 20:51 ze milenikowi postawi sie jakiego brudzia zeby mu sie funkcja podobala:)hehehh, milennik bedziesz droge do przysieka przecieral!!!!! masz bardzo wiekopomne zadanie, na kartach historii bedziesz odnotowany! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re (( 06.01.04, 20:35 ouimet napisał: > Okowita mi obmierzla ..... i dodaj jeszcze : "bywaj stokrotko, z bożej łaski....itd..." Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai okowita:))hehe 06.01.04, 20:53 ani hybi i ja mu obmierzne heheh zobaczysz!!! heheheh a w ogole to ja go namawiam ze bez ciebie na przysiek to nie da rady isc,a on sie tak opiera! zgubne to moze dla niego byc! kobiecie sie nie odmawia przeciez! Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: okowita:))hehe 06.01.04, 21:02 ...nie lubię być funkcyjnym...pewnie odbije w swoją stronę...za brudzia dzieki (gulgulgul)...pzdw... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai funkcyjnym??????????????? 06.01.04, 21:42 milenik nie umniejszaj swej wiekopomnej roli!!!!!!!!!!!znizasz sie do poziomu plebsu! ehehe gulgul stukam sie z toba brudziem:) Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: funkcyjnym??????????????? 06.01.04, 21:52 ...dzieki...szkoda ze to brudzio przez ocean...ale na jednej kuli zyjemy... (ziemskiej)...poszukam jakiś skrótów... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: funkcyjnym??????????????? 06.01.04, 22:02 no takie zycie, wszyskiego miec nie mozna:)glob jest jeden jak slusznie zauwazyles, kto wie jak to jeszcze bedzie! stuk,puk i brudzio do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: funkcyjnym??????????????? 09.01.04, 18:00 Wracam jednak na "przetarty"szlak do Przysiek -przez Jaslo.A co sie bede wyglupial?/bardziej!/.Okowita obiecala przygarnac i przebaczyc niewiernosci....nazwijmy je:z minionej epoki. Wiec:Okowito! Czyn swoja powinnosc...!Przygarniaj mnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: funkcyjnym??????????????? 09.01.04, 18:22 Nigdy nie rozmawiam z osobami dla których jestem ...."bmierzła" (wbrew słownikom kojarzy mi sie to ze "śmierdząca").... dla Ciebie zrobiłam wyjątek......i niepotrzebnie (zbłaźniłam się i tyle...jak zwykle, zresztą). Gadaj z innymi........ i baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: funkcyjnym??????????????? 09.01.04, 19:08 ouimet, to jednak idziesz przez jaslo??no ale okowita z pewnoscia cie nie poczestuje zeberkiem na kapuscie,pomrzemy z glodu!!! teraz to nie wiem czy isc Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: funkcyjnym??????????????? 09.01.04, 19:16 nie martw sie.Pojdziemy do Ciebie.Troche dalej,ale i ...apetyt wzrosnie! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinszczurek1 Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 10.02.04, 19:11 No a czemu nie??????? to nie problem (chociaż) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: czy mozna dojsc z Krosna do Przysiek... 10.02.04, 21:00 o matko czyzby ktos ponowil wedrowke do przysieka?????????????ouimet!!!!!! co ty na to?????? Odpowiedz Link Zgłoś