01.08.11, 19:30
Przyszliśmy pod Mc DONALD NA ULICE Kosciuszki zgodnie z ulotką o godz 17 30 zobaczyliśmy tylko Dorożkę odjeżdzającą i kurz za nią w kierunku Bolesława Prusa zgodnie z ulotką udaliśmy się zaraz do parku kOSCIUSZKI róg kOSCIUSZKI i Szopena była za 15 minut 18 i czekaliśmy NA kapele która miała o godzinie 18 spiewać piosenki powstańcze i koupacyjne czekaliśmy do godziny 18 15 nikt się nie pojawil dzieci byly zawiedzione a było sporo osób które odeszly z kwitkiem zlekcewazono nas i oszukano byłiśmy z 4 dzieci które nie mogly siędoczekać na kapele po co TELEWIZJA KABLOWA I \i gazety pruszkowskie oszukują jesteśmy zawiedzeni a szczególnie dzieciaki których była spora grupka.
Obserwuj wątek
    • alabama8 Re: oszukani 02.08.11, 10:23
      Mistrzostwo świata - podziwiam - 9 linijek tekstu i tylko dwa znaki interpunkcyjne (nie wiem czy to "\" się liczy) ale kropka na końcu wywodu naprawdę wspaniała. Aż błyszczy.
      • anna-w Re: oszukani 02.08.11, 13:10
        Zgadza się ale tak mnie wkurzyli ze w nerwach pisałam i nie sprawdziłam tekstu i poszło sama byłam zła, przepraszam normalnie nie robię takich błędów.
        • nogidopasa Re: oszukani 02.08.11, 15:00
          Na Drzymały,koło Urzędu Komunikacji była i dorożka i kapela.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka