justy3 11.09.11, 19:45 Szukam w necie informacji kto jest nowym dyrektorem szkoły i oto co znalazłam: www.spisszkol.eu/szkola/142761-szkola-podstawowa-nr-2/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: nowy dyrektor SZ.P. nr 2 11.09.11, 20:04 Haha, dobre! PS. Dyrektorem jest pani Beata Zawadka, wicedyrektorem pani Małgorzata Czyż. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: nowy dyrektor SZ.P. nr 2 12.09.11, 10:41 Zawsze wiedziałam, że Kornel Makuszyński była kobietą! Tak samo jak Kopernik. Na razie Sp.2. zaczęła od rebrandingu strony internetowej - dość powierzchownego - pozmieniały się tylko kolorki. Tzw. "content" pozostał bez zmian - informacje (nad wyraz skromne) z zeszłego roku. Aktualności żadnych. Nic się w szkole nie dzieje - najważniejsze, żeby opłacić Radę Rodziców ... Odpowiedz Link Zgłoś
xszlem Re: nowy dyrektor SZ.P. nr 2 12.09.11, 17:54 nie wiesz dziewczyno to nie pisz, jak na tak krótki okres czasu wydaje mi się że juz widać zmiany, szkoła jest po " lifcie" pewnie po takim na ile starczyło środków, za poprzedniego dyrektora zmian nie było widać. Rada Rodziców jes dobrowolna nie chcesz nie płacisz, strona internetowa z czasem też na pewno będzie uaktualniona daj kobiecie szansę - ile działa 3-4 mies. Łatwo jest stukać w klawiaturę nie pisząc nic kostruktywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: nowy dyrektor SZ.P. nr 2 13.09.11, 07:51 No niby łatwo w klawiaturę stukać ... bo przeczytałam sobie list dyrekcji do rodziców w którym wymienionych jest 20-30 przeróżnych sprawdzinow, konkursów, wydarzeń ... i się zastanawiam dlaczego mój syn - uczeń tej szkoły nigdy w żadnym z nich nie uczestniczył? Brak talentu? A nie - przez 3 dni malował pracę na konkurs "Twoje wymarzone wakacje" - a jak zaniósł do szkoły 3 dni przed terminem składania prac to się okazało że coś się komuś pomyliło i niestety termin minął 2 tygodnie wcześniej. To ja musiałam wysłuchiwać jęków i zawodzeń ... i po to właśnie są potrzebne na stronie internetowej "Aktualności". Bo wydaje się, że pewne wydarzenia są dla tych "wybranych" i "lepiej poinformowanych". Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: nowy dyrektor SZ.P. nr 2 12.09.11, 14:02 :-)))) Kto by pomyślał.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś