Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta

30.05.13, 11:02
Witam, poszukuję dobrego dentysty w Pruszkowie bądź okolicach, zależy mi na tym, zeby był naprawdę dobry miał wyposażony gabinet. Kogo możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • wera_71 Re: Dobry dentysta 30.05.13, 11:05
      Jeśli szukasz usług na wysokim poziomie i gabinetu ze świetnym sprzętem to polecam klinike Dormed. Sama leczę się tam już długo i jestem zadowolona. Najnowszej klasy urządzenia, rentgeny 3D, pracownia protetyczna, wszystko czego trzeba!
      • sqh Re: Dobry dentysta 30.05.13, 11:22
        Ta klinika Dormed najwyraźniej cienko przędzie, skoro jej nie stać na reklamę w internecie, tylko musi się wysługiwać pacynkami...

rzesiasta 26.04.12, 14:53 Odpowiedz
        Ja polecam lekarzy z kliniki Dormed, kawałek pod Warszawą ale warto dojechać - świetny stosunek ceny do jakości. Zespół profesjonalistów, świetny sprzęt i kompleksowe usługi - mają własne laboratorium protetyczne, aparaturę do rentgena itp - wszystko, co może być potrzebne przy leczeniu zębów.

rzesiasta 30.04.12, 17:20 Odpowiedz
        Mam coś, co powinno Cię zainteresować - klinika Dormed pod Warszawą. Leczę się tam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Wszystko na miejscu, mają własną pracownię protetyczną, dzięki czemu ceny bardzo konkurencyjne i wszystko szybko i sprawnie. Świetna jakość usług i jak na ten poziom obsługi to ceny ogólnie dość rozsądne! Polecam serdecznie wszystkim!!!

rzesiasta 30.05.12, 15:35 Odpowiedz
        ja w Dormedzie chodziłam do ortodonty i bardzo polecam, nie pamiętam już nazwiska, ale jestem zadowolona! Zostałam szybko wyleczona, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego pacjenta. Generalnie bardzo polecam klinikę!

Ps.nie znam całego personelu, ale właściciele są przemili

wera_71 29.07.12, 20:59 Odpowiedz
        klinika Dormed pod Warszawa, okolice Pruszkowa, polecam doktor Uszynka, ja przede wszystkim robilam u niej zabiegi raczej estetyczne, ale precyzja i skrupulatnosc jaka sie wykazuje, godna podziwu. maja fachowców różnych specjalnosci, bo to duza klinika.

wera_71 25.07.12, 12:38 Odpowiedz
        mają na pewno świetnych stomatologów zajmujących się protetyka, to wiem, choć nie korzystałam, ale spotkałam się z dobrymi opiniami pacjentów po zabiegach i w trakcie leczenia. na pewno w swoje ofercie mają tez chirurgię. warto im zaufać

...i tak dalej, wystarczy zajrzeć w przeglądarkę. Czekamy na wypowiedzi następnych zachwyconych nicków.
        • follow Re: Dobry dentysta 30.05.13, 11:57
          Ooo, ten fragment wyjątkowo ładny: "i jak na ten poziom obsługi to ceny ogólnie dość rozsądne" - (czyt. jest u nas drogo jak cholera!)
          ;-)
          • vandikia Re: Dobry dentysta 30.05.13, 12:07
            ewidentnie reklama, ciekawe czemu bo ile razy tam jestem, to raczej jest komplet pacjentów, do mojego lekarza zwykle czekam kilka/kilkanaście dni na termin chociaż pracuje tam prawie codziennie i to wiele godzin
            ceny wysokie - ale nie tajne, bo weszłam na stronę kliniki i cennik jest umieszczony
            ze swojej strony polecam stomatologa Tomasza Sutkowskiego, przemiły, cierpliwy i spokojny lekarz
            • tramwppl Re: Dobry dentysta 30.05.13, 21:20
              ...bo lekarze siedzą w gabinecie i klepia reklamy na forach, a klienci czekają w poczekalni :)))))
              • algaria Re: Dobry dentysta 30.05.13, 21:44
                kiedyś było tam obłożenie - teraz cieniutko (widziałam grafik swojego lekarza a po za tym dawniej czekałam na wizytę tydz teraz mam wybór i dni i godzin)- fakt sprzęt mają jeden z najnowszych, ale ceny wysokie - nie narzekam bo sama ich wybrałam ale ostrzegam - mają komfort za który się słono płaci
        • juliakazub Re: Dobry dentysta 27.06.13, 10:45
          Polecam DeClinic na Mokotowie, protetyka bez wycisków, skanowanie zębów kamerą 3D i korona pocelanowa na jednej wizycie, bez żadnych tymczasówek, szybko i w super jakości za rozsądną cenę
          • czytelnikkk Re: Dobry dentysta 27.06.13, 15:33
            Zawsze myślałem że poleca się lekarza a nie gabinet i sprzęt, ale pewnie oczekiwania pacjentów sie zmieniły,
    • kkkkk74 Re: Dobry dentysta 02.07.13, 22:54
      A ja i tak polecam w Dormed-zie dr Kuszyńska - Luszyńska, to śwetny specjalsta w swoim fachu, chocaż niedawno zrobiła kurs z medycyny estetycznej i o te usługi Dormed poszerza swoja ofertę. Nie czuję się komforowo z tym,że stomatolog, ktòry leczy mnie od kilku lat nagle proponuje wstrzyknięcie botoksu. Ale to wciaż świetny stomatolog :-)
    • m1224 Re: Dobry dentysta 03.07.13, 18:12
      Ja polecam dr Jarosława Kaczyńskiego, który przyjmował jak ostatnio byłem w żółtych pawilonach przy wojska polskiego (classic dent, czy jakos tak).
      • martitka704 Re: Dobry dentysta 07.11.13, 15:16
        A ja polecam ''annamed'' na samym początku Stalowej. Chodzę do Pani dr Wróblewskiej, poleciła mi ją moja mama i musze przyznać,ze tak dokładnego stomatologa jeszcze nie spotkałam! Robi piękne plomby, które w ogóle nie odznaczają sie od zęba. Ja miałam małą dziurkę, ale moja mama miała leczonego zęba kanałowo i odbudowę zęba, bo jej sie wykruszył i nie widać,ze coś było robione.
    • arowana14 Re: Dobry dentysta 01.09.14, 09:54
      . Ja leczę się w Pruszkowie, kawałek od Warszawy w klinice Dental-Design Jaworska, tam mają w zasadzie wszystko. Sale są wyposażone w najnowszy sprzęt. I co ważne pracują tam nie tylko stomatolodzy, ale również jest chirurg. Ja leczę się u Pana dr. Marka Rybickiego. Wykonywał on u mnie zabieg implantologiczny (wszystko jest na miejscu), zabieg przebiegł bezproblemowo, później również zero powikłań po zabiegu. A z tego, co wyczytałam kiedyś na forach, to powikłania zdarzają się bardzo często. Tutaj jednak nie ma o tym mowy. Ja polecam, Wy możecie jednak tylko sami przekonać się czy warto.
      • michart Re: Dobry dentysta 04.09.14, 12:48
        arowana14 napisała:

> . Ja leczę się w Pruszkowie, kawałek od Warszawy w klinice Dental-Design Jawors
        > ka, tam mają w zasadzie wszystko.

To desperacja, czy głupota? Naprawdę myślicie, że te pisane łamaną polszczyzną peany na cześć firmy przysporzą wam klientów?

forum.gazeta.pl/forum/w,34515,142855374,143210898,Re_Polecany_ortodonta_Skuteczne_leczenie_Warszaw.html
        www.medsos.pl/p/Dentysta-warszawa-10471
        vitalia.pl/forum11,613041,0_Klinika-stomatologiczna-warszawa.html
    • temporalitas Re: Dobry dentysta 03.09.14, 08:53
      Sprawdziłam wielu/e jednak Dr Robert Roszkowski jest NAJgenialny!
      Vitamed
      Pruszków, Wojska Polskiego 62a

Bardzo polecam!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka