kwika 19.05.14, 08:48 Jutro i pojutrze walne w PSM. Wybieracie się? Jest okazja, aby coś zmienić. Jak nie przyjdziecie, to pozostanie tylko krzyczenie i narzekanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zibi-pruszkow Re: Walne w PSM 19.05.14, 11:22 czy dobrze pamiętam: 20.05 o godz. 17 w SP2? może jakaś zbiórka 15 minut wcześniej przy wejściu? Odpowiedz Link Zgłoś
kwika Re: Walne w PSM 19.05.14, 11:27 Tak, dobrze pamiętasz. Możemy się spotkać. Zgłosiłem swoją kandytaturę do rady nadzorczej. Szanse na wybór oceniam minimalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: Walne w PSM 19.05.14, 15:42 jutro mam sprawę służbową pod Grójcem, postaram się wrócić na czas, na pewno na mój głos możesz liczyć, wierzę, że jeszcze kilka osób z forum się zjawi. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: Walne w PSM 20.05.14, 20:23 Przepraszam , dopiero wróciłem z pracy, jutro niestety nie będę w ogóle dyspozycyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
kwika Re: Walne w PSM 21.05.14, 08:23 Walne bez rewelacji. Wszytko przebiegało zgodnie z planem. Ani rewolucje, ani ewolucji nie widać. Na zebraniu było ok 140 osób. Przeważały osoby w wieku 50+. Szkoda, że młodszych to mało interesuje. Dzisiaj druga część zebrania w gimnazjum przy Hubala. Początek godz. 17.00. Ważne głosowania zaczynają się ok 40 min. po rozpoczęciu zebrania. Odpowiedz Link Zgłoś
kwika Re: Walne w PSM 23.05.14, 09:32 Walne, walne i po walnym. Oczywiście nic się nie zmieniło. Sprawozdania zatwierdzone przytłaczającą większością głosów, absolutoriom zarządowi udzielone prawie jednomyślnie. W składzie rady nadzorczej też nie powinno być rewolucji. Zatem żyjemy dalej i narzekamy na forum jak to z PSM jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś