Gość: 79 IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:09 Jeszcze wiosna na dobre się nie zaczęla, a już takie upały. Proszę o sposoby stawiania czoła wiosennym upałom. Zaraz się ukiszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vwdoka Re: sposoby na upał 06.05.02, 14:03 Basen, zimne piwo i trochę cienia... Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: sposoby na upał IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:41 Piwo w upał działa na mnie jak młot, cienia mam jak na lekarstwo, a basen ... to już lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: sposoby na upał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 20:36 do basenu dołożył bym kaczkę i ładną pielęgniarkę na nocnym dyżurze ( i tym razem bez kroplówki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: sposoby na upał IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:50 Dwie pielęgniarki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 10.05.02, 00:35 Jakie sposoby na upal? Czy jak jestes syty, potrzebujesz lekarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: sposoby na upał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 20:58 Gość portalu: kuki napisał(a): > Jakie sposoby na upal? > Czy jak jestes syty, potrzebujesz lekarstwa? a JAK CHORY , JEDZENIA? NO WŁASNIE TYLKO CO TO ZNACZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:17 Skoro piwo działa na Ciebie ,jak młot to moze by tak siakiś kompresik,klapeczki, otwarte wrota do lodówki i powinno Ci się polepszyc.Co do pielegniarek to mam pewne obiekcje chyba ,że nabawiłeś się z tego gorąca udaru??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:20 A jak klapki to bez skarpetek na nogach!To odwieczny problem Polaków- białe skarpetki w sandałach lub klapkach.Polonia z Australii nazywa takie zjawisko "PZP",czyli"prosto z Polski".Stanowczo odradzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 10.05.02, 21:24 Gość portalu: bla..bla napisał(a): > A jak klapki to bez skarpetek na nogach!To odwieczny problem Polaków- białe > skarpetki w sandałach lub klapkach.Polonia z Australii nazywa takie > zjawisko "PZP",czyli"prosto z Polski".Stanowczo odradzam... No tak. NIgdy inne obuwie o tej porze. Swoja droga widzialem kiedys na plazy kolesia w glanach. Bylo lato. Az takie idealy? Nawet nie chcialem sobie wyobrazic, jak sie jego stopy czuja. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:26 ...moze były ortopedyczne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 10.05.02, 21:34 Gość portalu: bla..bla napisał(a): > ...moze były ortopedyczne??? glany? - jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:37 niekoniecznie glany,ale np.wkładki.Do klapek sobie nie wsadzisz wkładek nie narażajac się na pośmiewisko.Honor zachowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:34 albo dawno nie obcinał pazurków u nóg i wolał się tym nie chwalić... albo miał po prostu taki styl-glany i slipki-raj dla oczu wszystkich pań na plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 10.05.02, 21:39 z perspektywy goscia w klapkach wygladal dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 17:41 To Ty jakis dziwny jesteś -w klapkach na plażę???Co Ty sie na modzie nie znasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 13.05.02, 04:16 jeszcze zakladam takie...na ramiona zeby nie utonac. Rekawki? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 15:59 ...pływaczki:-))))))))))...Dobre-chociaż nie powinnam się śmiać ,bo dawno temu też takie nosiłam-pomarańczowe,żeby mnie było lepiej widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 16:02 A rurkę zakładasz,albo taki kosmiczny zacisk na nos?-nigdy nie wiadomo,co Ci się może stać w polskim Bałtyku-jakaś większa fala i toniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 13.05.02, 21:49 albo cie sledzie zjedza. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 13.05.02, 21:51 wiem, humor mam dzisiaj wczorajszy. Odpowiedz Link Zgłoś