Dodaj do ulubionych

sposoby na upał

IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:09
Jeszcze wiosna na dobre się nie zaczęla, a już takie upały. Proszę o sposoby
stawiania czoła wiosennym upałom. Zaraz się ukiszę!!!!
Obserwuj wątek
    • vwdoka Re: sposoby na upał 06.05.02, 14:03
      Basen, zimne piwo i trochę cienia...

Pozdrawiam,
      vwdoka
      • Gość: 79 Re: sposoby na upał IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:41
        Piwo w upał działa na mnie jak młot, cienia mam jak na lekarstwo, a basen ...
        to już lepiej.
        • Gość: ToJa Re: sposoby na upał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 20:36
          do basenu dołożył bym kaczkę
          i ładną pielęgniarkę na nocnym dyżurze
          ( i tym razem bez kroplówki)
          • Gość: 79 Re: sposoby na upał IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:50
            Dwie pielęgniarki!!!
            • Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 10.05.02, 00:35
              Jakie sposoby na upal?
              Czy jak jestes syty, potrzebujesz lekarstwa?
              • Gość: 79 Re: sposoby na upał IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 08:16
                Aha
              • Gość: M. Re: sposoby na upał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 20:58
                Gość portalu: kuki napisał(a):

> Jakie sposoby na upal?
                > Czy jak jestes syty, potrzebujesz lekarstwa?

a JAK CHORY , JEDZENIA?
                NO WŁASNIE
                TYLKO CO TO ZNACZY

• Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:17
                  Skoro piwo działa na Ciebie ,jak młot to moze by tak siakiś kompresik,klapeczki,
                  otwarte wrota do lodówki i powinno Ci się polepszyc.Co do pielegniarek to mam
                  pewne obiekcje chyba ,że nabawiłeś się z tego gorąca udaru???
                • Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:20
                  A jak klapki to bez skarpetek na nogach!To odwieczny problem Polaków- białe
                  skarpetki w sandałach lub klapkach.Polonia z Australii nazywa takie
                  zjawisko "PZP",czyli"prosto z Polski".Stanowczo odradzam...
                  • Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 10.05.02, 21:24
                    Gość portalu: bla..bla napisał(a):

> A jak klapki to bez skarpetek na nogach!To odwieczny problem Polaków- białe
                    > skarpetki w sandałach lub klapkach.Polonia z Australii nazywa takie
                    > zjawisko "PZP",czyli"prosto z Polski".Stanowczo odradzam...

No tak. NIgdy inne obuwie o tej porze. Swoja droga widzialem kiedys na plazy
                    kolesia w glanach. Bylo lato. Az takie idealy? Nawet nie chcialem sobie
                    wyobrazic, jak sie jego stopy czuja.
                    pzdr
                    • Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:26
                      ...moze były ortopedyczne???
                      • Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 10.05.02, 21:34
                        Gość portalu: bla..bla napisał(a):

> ...moze były ortopedyczne???

glany? - jasne:)
                        • Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:37
                          niekoniecznie glany,ale np.wkładki.Do klapek sobie nie wsadzisz wkładek nie
                          narażajac się na pośmiewisko.Honor zachowany...
    • Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:34
      albo dawno nie obcinał pazurków u nóg i wolał się tym nie chwalić...
      albo miał po prostu taki styl-glany i slipki-raj dla oczu wszystkich pań na
      plaży...
      • Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 10.05.02, 21:39
        z perspektywy goscia w klapkach wygladal dziwnie.
        • Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 17:41
          To Ty jakis dziwny jesteś -w klapkach na plażę???Co Ty sie na modzie nie
          znasz???
          • Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 13.05.02, 04:16
            jeszcze zakladam takie...na ramiona zeby nie utonac. Rekawki?
            pzdr
            • Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 15:59
              ...pływaczki:-))))))))))...Dobre-chociaż nie powinnam się śmiać ,bo dawno temu
              też takie nosiłam-pomarańczowe,żeby mnie było lepiej widać...
            • Gość: bla..bla Re: sposoby na upał IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 16:02
              A rurkę zakładasz,albo taki kosmiczny zacisk na nos?-nigdy nie wiadomo,co Ci
              się może stać w polskim Bałtyku-jakaś większa fala i toniesz...
              • Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 13.05.02, 21:49
                albo cie sledzie zjedza.
                pzdr
                • Gość: kuki Re: sposoby na upał IP: *.isko.net.pl 13.05.02, 21:51
                  wiem, humor mam dzisiaj wczorajszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka