Dodaj do ulubionych

Nowe opcje

19.08.02, 16:51
Co sadzicie (Ci z nas, ktorzy sie loguja na forum) o tych dodatkowych opcjach
forum - po prawej stronie na gorze - SKASUJ i bodjrze POLEC TEN WATEK
Obserwuj wątek
    • Gość: 79 Re: Nowe opcje IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 08:46
      bezużyteczne, jak narazie
    • servent Re: Nowe opcje 21.08.02, 16:37
      dla mnie bomba
      ale było by lepsze, gdyby przyciskanie tych ikonek dawało jakiś efekt.
      • zeus Re: Nowe opcje 21.08.02, 17:00
        Efekt jest. Klikniecie ikonki powoduje przekazani informacji do redakcji.
        Na szczesie o usunieciu watku nie decyduje jedna osoba - bo byloby to
        koszmarem - ale niejako my wszyscy. Podobnie przy "promocji watku" na strone
        glowna.
        • Gość: 79 Re: Nowe opcje IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 08:53
          niezły gips. no i słaby jest?
          • bla_bla_bla Re: Nowe opcje 25.08.02, 18:06
            Ja weszłam w "moje forum",bo do tej pory było to niemożliwe(nie miałam
            konta),próbowałam sobie cś poustawiać,ale co się miało świecić w większości
            wcale się(buuuu:'-()nie świeci-TAKA TO PODPUCHA!!!!!!
            • Gość: 79 Re: Nowe opcje IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 09:19
              Świecidełkami chcą nas oczarować!
            • zeus Re: Nowe opcje 26.08.02, 11:42
              Szary i zielony - fe, czerwony sie zuca w oczy - ale nie u nas :-(
              • Gość: bla..bla Re: Nowe opcje IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 15:45
                ...zielony groszek
                • bla_bla_bla Re: Nowe opcje 27.08.02, 19:10
                  A więc jednak-otwieram moje konto i patrzę:bla_bla_bla@gazeta.pl
                • bla_bla_bla Duuużo reklam 27.08.02, 19:12
                  Zauważyliście,ze teraz otworzenie każdej osobnej rzeczy to nowa reklama?Do tej
                  pory była ciągle jedna i ta sama(ostatnio np z patrzącym ogórkiem)
                  • Gość: kuki Re: Duuużo reklam IP: *.isko.net.pl 27.08.02, 20:09
                    gdy wchodze na forum wylaczam wszystkie reklamy i kolory szaroniebieskie tylko pozostawiam. (ikonki przy czacie poczcie itd sa jak z piaskownicy babki wziete). dosc ogorkow mbankow i innych banerow. polecam zmiane przegladary.
                    pozdr
                    • Gość: 79 Re: Duuużo reklam IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 12:14
                      teraz nie ma żadnej, na przykład
                      • zeus Re: Duuużo reklam 28.08.02, 12:53
                        a ja mam
                        • Gość: k Re: Duuużo reklam IP: *.isko.net.pl 30.08.02, 21:21
                          a jednak ogorek byl najlepszy...
                          • Gość: bla..bla Re: Duuużo reklam IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 15:21
                            Ogórek miał bardzo przenikliwe spojrzenie.Ja mam za to prośbe do kukiego-jak Ty
                            to robisz,że nie masz tych reklam???
                            • Gość: k Re: Duuużo reklam IP: *.isko.net.pl 31.08.02, 18:29
                              wyrzucilem explorera i zamontowalem inna przegladarke-opere. dla siedzacych dlugo w sieci ma wiele udogodnien, ktorych explorer nie posiada. mozesz wylaczyc wszystkie migajace obrazkireklamy, zmienic kolor tla itp.
                              www.opera.com/pozdr
                              • Gość: k Re: Duuużo reklam IP: *.isko.net.pl 31.08.02, 18:31
                                link wyszedl z pozdrowieniami, a nie powinien.
                                www.opera.com/
                                pozdr osobno
    • zeus Jednak dzial!!! 04.09.02, 18:17
      Jakby ktos nie zauwazyl z naszego forum zniknal przynajmniej jeden watek
      (wszyscy pewnie go pamietacie - bo dyskusja byla "goraca")
      • Gość: 79 Re: Jednak dzial!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 09:26
        A czyja to sprawka?
        • zeus Re: Jednak dzial!!! 05.09.02, 16:14
          A kto klikal?
          • Gość: bla..bla Re: Jednak dzial!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 18:00
            ...a jaki wątek?
            • Gość: 79 Re: Jednak dzial!!! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 08:04
              ...a kto za tym wszystkim stoi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka