siskom_tak 11.10.05, 00:16 Prosimy bardzo o wyrażenie swojej opinii w ankiecie: www.siskom.waw.pl/korki-w-warszawie.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wfe416n Re: Jak bardzo dokuczają Wam korki w Warszawie? 11.10.05, 15:23 A komu i czemu ma służyć ta ankieta? Odpowiedz Link Zgłoś
vglodz Re: Jak bardzo dokuczają Wam korki w Warszawie? 11.10.05, 22:23 Myślę, że przede wszystkim autorom ankiety. Jakiś grancik chyba na PW i do ich własnych kieszeni trafi. Komputery sie trochę zagrzeją analizując nadesłane ankiety, powstaną jakieś kolorowe wykresy i zapewne... raport. Wyjdzie zapewne, że jest żle, mieszkańcy są wściekli. Ale to wiedzieliśmy już przed wypełnieniem ankiety. I co ? I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
josip_broz_tito Re: Jak bardzo dokuczają Wam korki w Warszawie? 12.10.05, 13:55 TO WSZYSTKO WINA STAROŚCINY I RADNYCH I ICH RODZIN DO SIÓDMEGO POKOLENIA JAK RÓWNIEŻ RZĄDZĄCEJ KLIKI Z WARSZAWY, KTÓRA DO TEGO JEST POWIĄZANA Z KIEŁBASĄ MASĄ I PERSZINGIEM A AUTOR ANKIETY TO ŻYD MASON I DO TEGO KOMUNISTA! Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Jak bardzo dokuczają Wam korki w Warszawie? 12.10.05, 15:36 josip_broz_tito napisał: > TO WSZYSTKO WINA STAROŚCINY I RADNYCH I ICH RODZIN DO SIÓDMEGO POKOLENIA JAK > RÓWNIEŻ RZĄDZĄCEJ KLIKI Z WARSZAWY, KTÓRA DO TEGO JEST POWIĄZANA Z KIEŁBASĄ > MASĄ I PERSZINGIEM A AUTOR ANKIETY TO ŻYD MASON I DO TEGO KOMUNISTA! josip_broz_tito wyluzuj szorty, trochę optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
milenkaj Re: Jak bardzo dokuczają Wam korki w Warszawie? 12.10.05, 11:09 a ja wypelnilam...moze efektow zadnych nie bedzie ale moze komus sie przyda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Jak bardzo dokuczają Wam korki w Warszawie? 13.10.05, 08:57 A mi nie dokuczają, bo chodzę głównie piechotą. A do centrum pociągiem o!. a nawet jak autobus postoi w korku to jest czas by sobie powyglądac przez okno i porozmyślać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
josip_broz_tito Re: Jak bardzo dokuczają Wam korki w Warszawie? 13.10.05, 10:54 albo gazetę poczytać, nespa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Jak bardzo dokuczają Wam korki w Warszawie? 13.10.05, 11:00 owszem i to bardzo dokuczają ankietę też wypełniłam Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: Jak bardzo dokuczają Wam korki w Warszawie? 13.10.05, 20:17 -a co mnie obchodzą korki w Warszawie, jak ja do niej nie mogę normalnie dojechać, bo już od 7 rano na skrzyżowaniu Aleji i Boh.Warszawy (stara stacja CPN)robi się tak ciasno,że dopiero przy stacji CPN w Ursusie jest rozluźnienie i można śmiało podjechać szybciej ale......tylko do wysokości Castoramy! I kto to wymyślił takie wąskie gardło (mam na myśli skrzyżowanie przy Zniczu!), gdzie zjeżdżają się w kierunku Warszawy,prawie w jednym momencie "pacjenci" z dwóch głównych ulic Pruszkowa i wpadają w przerębel służący chyba tylko do chwilowego ich dyscyplinowania poprzez zredukowanie prędkości! O! Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Jak bardzo dokuczają Wam korki w Warszawie? 14.10.05, 08:23 a ja omijam to miejsce (i wszystkie światła po drodze) przez pęcice ładnie tam teraz zrobili: rondo (wściekli się czy co? wszędzie ronda) i takie światełka w jezdni jak pas startowy - no bomba po prostu tylko o kasztanowej zapomnieli ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok przez Pęcice.. 14.10.05, 09:15 Ja też, ja też. Ale na Ursynów jadę, to Alejami nie po drodze by mi było. I wiecie co, tak sobie narzekamy że tu się przeciąga, że tam ciasne rondo, ale w sumie to dużo się ostatnio w sprawie dróg dzieje. Nie wiem na ile trwały efekt daje zdarcie asfaltu, przyklepanie żwirku i wylanie nowego asfaltu, ale na pewno jest to o niebo lepsze od łatania dziur co pół roku. I ja się cieszę, i nie mam czasu ani ochoty się zastanawiać kto jest dróg właścicielem i kiedy są najbliższe wybory samorządowe. Ot, taka nieobywatelska postawa. A ronda nie są takie złe. Dzięki nim przynajmniej czasem udaje się komuś wyjechać z bocznej, dotychczas podporządkowanej drogi. Może mniej płynnie się przejeżdża niż przez normalne skrzyżowanie, ale może bezpieczniej? Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: przez Pęcice.. 14.10.05, 09:25 jeśli chodzi o ronda to jestem - wbrew pozorom - za drugą hiszpanię nam robią chyba bo tam same ronda (hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
siskom_tak Re: przez Pęcice.. 07.11.05, 21:08 Ostatnio widziałem, ze poszerzyli drogę pomiędzy Pruszkowem, a Pęcicami. Przydałoby się jeszcze od Pęcic do Reguł. Ta trasa jest jedną z bardziej niebezpiecznych, jakie znam - wąsko, dziurawo, ruch pieszy i rowerzysrów spory i w dodatku samochodów sporo, bo to niezły skrót pomiędzy Pruszkowem, a Al.Jerozolimskimi. Odpowiedz Link Zgłoś