Dodaj do ulubionych

Szukam pracy...

23.03.06, 14:11
Od dłuższego czasu bezskutecznie szukam pracy.
Mieszkam w Piastowie i z dojazdem nie mam kłopotu.
Pracowałam przez 7 lat, prowadząc biuro w firmie poligraficznej. Zajmowałam
się księgowaniem, sporządzaniem listy płac itp.
Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc bedę bardzo wdzięczna.
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • wpr2006 Re: Szukam pracy... 27.03.06, 19:53
      Skopiowana oferta pracy:

allkaja napisała:

> Witam!! Szukam osoby do prowadzenia, pielęgnacji b. dużego ogrodu, prac
      > porządkowych przy domu i w niektórych przypadkach do napraw w domu..
      > Zapewniam mieszkanie na miejscu + opłaty oraz pensję. Osoba ta może
      > zamieszkać z żoną, która może wykonywać prace w domu. Ogród znajduje się 30
      > km od Warszawy. Wszelkie zgłoszenia proszę kierować na maila kaja1@op.pl
      > Jeśli znacie takie osoby godne polecenia to też proszę o kontakt. Pozdrawiam.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36750&w=39283063
      • millerek Re: Szukam pracy... 28.03.06, 08:23
        Dziewczyna jest kadrową a Ty podsyłasz jej ogłoszenie o poszukiwanym ogrodniku?
        • wpr2006 Re: Szukam pracy... 28.03.06, 10:58
          jest to tak skopiowane z innego forum i zaznaczono, ze moze ktos poleci . to co
          nalezalo specjalnie zakladac odrebny watek jak jest watek o pracy ?
          • wpr2006 Re: Szukam pracy... 28.03.06, 11:03
            allkaja napisała:

> Witam!! Szukam osoby do prowadzenia, pielęgnacji b. dużego ogrodu, prac
            > porządkowych przy domu i w niektórych przypadkach do napraw w domu..
            > Zapewniam mieszkanie na miejscu + opłaty oraz pensję. Osoba ta może
            > zamieszkać z żoną, która może wykonywać prace w domu. Ogród znajduje się 30
            > km od Warszawy. Wszelkie zgłoszenia proszę kierować na maila kaja1@op.pl
            > Jeśli znacie takie osoby godne polecenia to też proszę o kontakt. Pozdrawiam.

Zaznaczyła też godne polecenia to zle? to co nie moze ktos inny polecic np. Ty,
            ja, czy ktos inny ?
            • krzys1900 Re: Szukam pracy... 29.03.06, 14:36
              Poszukuję do współpracy przede wszystkim młodych kreatywnych osób, ale nie
              tylko, chętnie studenci, jeśli masz dostęp do internetu, nie masz problemów z
              jego obsługą, obsługą komputera, skrzynki e-mail oraz edytora tekstu napisz do
              mnie krzys1900@interia.pl w temacie wpisz „współpraca”, a ja odeślę ci
              wszystkie niezbędne informacje, jest to dodatkowa praca dzięki której dorobisz,
              ale także poszerzysz swoją wiedzę z zakresu marketingu pozdrawiam
              • zwierz.alpuhary Re: Szukam pracy... 29.03.06, 15:11
                tiaa...
              • cinkciarzyna Re: Szukam pracy... 31.03.06, 08:28
                krzys1900 napisał:

> Poszukuję do współpracy przede wszystkim młodych kreatywnych osób...

to jest ta jego super propozycja:

Witaj na mojej stronie ! Mam na imię Krzysiek. Zapraszam Cię w podróż ku
                niezależności finansowej !
                To czego się tu dowiesz, na zawsze odmieni Twoje życie.
                Chciałem podzielić się z Tobą czymś niesamowitym
                “Ty też możesz mieć niezależną pracę
                nie wychodząc z domu”

Zanim przeczytasz całą treść do końca, to chciałbym,
                abyś odpowiedział(a) na 5 poniższych pytań:

Jak bardzo zmieniłoby się Twoje życie,
                gdybyś posiadał(a) bezpośredni wpływ na wielkość własnych dochodów?

gdybyś osobiście wyznaczał(a) czas Twojej Pracy?

gdybyś Ty sam(a) wyznaczał(a) sobie zadania do realizacji, a nie Twój pracodawca?

gdybyś nie musiał(a) wstawać rano do pracy, a Twoim biurem byłby Twój dom?

gdybyś wreszcie zaczął(ęła) zarabiać dla siebie a nie dla innych?
                Kiedyś i ja zadawałem sobie takie właśnie pytania.
                Pytań, których już wkrótce nie będziesz musiał(a) sobie zadawać.

Teraz wyobraź sobie, jakby to było, gdyby każdego dnia na Twoje konto wpływało
                od 100zł do 400zł czystej gotówki (tak każdego dnia). Wyobraź sobie, że osiągasz
                to pracując niespełna dwie godziny dziennie i to wtedy kiedy masz na to ochotę.
                Wyobraź sobie siebie, uśmiechniętego, pełnego energii, z optymizmem
                spoglądającego w przyszłość.
                Prawda jest niestety taka, że wielu z nas pracuje dużo, zarabia mniej niż mu
                potrzeba. Niewielu z nas kiedyś w przeszłości miało okazję spotkać na swojej
                drodze prawdziwą szansę, która zmieniła jego życie.
                Temu wszystkiemu można zaradzić.
                Jeżeli masz na tyle ochoty, żeby raz na zawsze zmienić swoje życie, zacząć
                czerpać pełnymi garściami z każdej chwili, to jesteś w dobrym miejscu. Nie będę
                tu pisał o tych pięknych samochodach, które będziesz mógł kupić, o pięknym
                mieszkaniu, o wakacjach 3 razy do roku, chcę podzielić się z Tobą, tym, co
                odkryłem i pokazać system, który na zawsze zmieni Twoje spojrzenie na
                rzeczywistość. Możesz być pewien, że na każdym etapie Twojej drogi od dziś aż do
                olbrzymiego bogactwa i obfitości, będę Ci pomagał.
                Poświęć 10 minut i przeczytaj wszystko, co mam Ci do powiedzenia. Usiądź
                wygodnie i zacznij czytać. Dowiesz się tu, jak wielokrotnie zwiększyć swoje
                dochody, co zrobić, żeby pracować mniej a zarabiać znacznie więcej !
                W ostatnim czasie zarabianie przy pomocy Internetu
                staje się coraz bardziej popularne. Dlaczego?

Otóż ta forma zarabiania jest najwygodniejsza i w porównaniu do innych pochłania
                najmniej czasu. Możesz już prowadzić biznes w całości w systemie on-line lub
                off-line.

Naucz się radować obecną chwilą. Wykorzystuj każdą sekundę życia. Ceń każdą
                chwilę, gdyż, jeśli nie użyjesz jej w pozytywny dla Ciebie sposób, to znaczy, że
                straciłeś ją na zawsze !!!

Jeśli czytasz dalej, to gratuluję! Jesteś osobą, która jest odważna, zdecydowana
                i konkretna.
                6 powodów, dla których powinieneś(powinnaś)
                do nas dołączyć:

=> Nie musisz rezygnować z dotychczasowej pracy, gdyż praca w systemie
                MLM zajmować Ci będzie tylko 1,5h-2h dziennie,

=> W systemie MLM pracować może każdy, bez względu na płeć, wykształcenie czy wiek,

=> To do Ciebie zwracają się zainteresowani o prezentacje, a nie odwrotnie i
                posiadasz
                bezpośredni wpływ na wielkość własnych dochodów. Możesz sam ustalać godziny
                pracy, a przyszły potencjalny klient sam szuka z Tobą kontaktu,

=> Wszyscy Klienci płacą Ci w gotówce!,

=> Twoje jedyne koszty w tym biznesie wyniosą tylko 20 zł na zakup
                wszystkich 4 pakietów.

=> Zapewniam Ci darmowe wsparcie: krzys1900@interia.pl

Jestem zainteresowany(a) systemem MLM,
                co otrzymam w zamian?

=> Otrzymasz cztery, wartościowe pakiety (każdy pakiet kosztuje tylko 5zł),
                zawierające wiedzę na temat marketingu, którą wykorzystasz
                przy sprzedaży zakupionych pakietów.
                => Nauczysz się technik marketingu internetowego, organizacji poczty email,
                pozyskiwania nowych współpracowników, pisania skutecznych reklam i ofert.
                => Moją fachową pomoc na każdym etapie zarabiania przez Ciebie pieniędzy.

• mimi9991 Re: Szukam pracy... 30.03.06, 08:10
        Niestety muszę odmówić. Lubię pracę w ogrodzie, bo sama mam duży ogród pod
        Warszawą. Szukam pracy umysłowej, jestem po Politechnice. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka