xy78 18.09.08, 22:48 Czy może ktoś z Państwa wie, gdzie można zaparkować tira w Pruszkowie, bądź w okolicach Pruszkowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alabama8 Re: Gdzie można zaparkować tira? 19.09.08, 08:52 Kiedyś widziałam zaparkowane tiry na ul. Działkowej. Nie wiem czy to się podobało mieszkańcom okolicznych bloków. Ale pewnie nóż na gardle, co? Odpowiedz Link Zgłoś
xy78 Re: Gdzie można zaparkować tira? 19.09.08, 20:23 Czytając inne wątki, wnioskuję że to pewny nóż na gardle. Szukam "spokojnego" miejsca, nawet odpłatnego. Jeżeli nic nie znajdę , to trzeba będzie zaryzykować na tej Działkowej ;-) Dzięki za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
slsz Re: Gdzie można zaparkować tira? 14.07.09, 14:03 Nie radzę :) Mam tam sklep i tak jak przedmówca napisał, mieszkańcom nie podobają się tam tiry. Bardzo często, straż miejska wystawia tam mandaty. <a href="HTTP://www.flesz.neostrada.pl">Fotografujesz?</a> Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Gdzie można zaparkować tira? 20.09.08, 13:08 tutaj: www.pmu.pl/magazyn.html Odpowiedz Link Zgłoś
apeironic Re: Gdzie można zaparkować tira? 13.07.09, 19:04 parking dla tirów jest przy ul. Groblowej 5 w Pruszkowie (całkiem niedaleko urzędu celnego). Czynne 24 h. tel. 502 799 066 Odpowiedz Link Zgłoś
xy78 Re: Gdzie można zaparkować tira? 17.07.09, 15:45 Zaparkowaliśmy pomiędzy Pęcicami Małymi a Sokołowem za budynkiem Lyreco. Jest tam za nim jakiś magazymn sieci RTVeuroAGD, a przed nim bezpłatny parking dla tir-ów. Dobry dojazd jak się jedzie Krakowską. Dziękuję za podanie innych możliwości , skorzystamy jak będzeimy jechali Al. Jerozolimskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
viking03 Millenium Logistic Park na ul.3 Maja 8 21.07.09, 20:14 tylko "szlabaniarzowi" mówisz że jedziesz na rozładunek/załadunek do jakiejś firmy , DSV, VIS, M&M cokolwiek, szlaban sie otwiera i wjeżdżasz ;-) dostajesz "przepustkę jednorazową", taki świstek papieru, który podbijasz w dowolnej recepcji ( a w każdym budynku na terenie Millenium jest parę , he he he ) Odpowiedz Link Zgłoś