kwika 17.10.08, 09:26 Znajomi poszukują nowego mieszkania w Pruszkowie. Jakiego dewelopera polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habier Re: Solidny deweloper w Pruszkowie 17.10.08, 09:37 hmm... nie chciałbym nikogo obrazić ale wg mnie te dwa słowa "Solidny" oraz "deweloper" wzajemnie się wykluczają :-( Jeśli ja szukałbym mieszkania w Pruszkowie - to na rynku wtórnym. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi-pruszkow Re: Solidny deweloper w Pruszkowie 17.10.08, 10:08 oczywiscie, jedyny, niezastapiony, solidny, elokwentny, posiadajacy bogate doswiadczenie i niezwykle uprzejma kadre PSM, czyli Pieknie Sobie Mieszkasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
szawel77 Re: Solidny deweloper w Pruszkowie 17.10.08, 11:39 Mogę powiedzieć którego nie polecam, bo miałem złe doświadczenia. Hirny BD - kótko mówiąc krętactwo i dymanie klientów na kasę. Trochę przez nich straciłem czasu (i tym samym pieniędzy, bo przez te kilka miesięcy robienia mnie w konie ceny mieszkań znacznie wzrosły). Odpowiedz Link Zgłoś
ediszew Re: Solidny deweloper w Pruszkowie 20.10.08, 19:07 a ja nie polecam firmy Rekord... nie da się z nimi dogadać, po podpisaniu umowy i otrzymaniu kasy olewają Klienta... szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś