Dodaj do ulubionych

Hotel dla zwierząt

27.08.09, 17:12
Witam,
Przeszukałam forum i nie znalazłam podobnego wątku.
Poszukuję sprawdzonego hotelu dla zwierząt w okolicach Pruszkowa.
Czy ktoś korzystał, poleca?
Obserwuj wątek
    • orchidka77 Re: Hotel dla zwierząt 27.08.09, 21:22
      Bazę hoteli znajdziesz na hotele.cafeanimal.pl/

Porady czym sie kierować w wyborze - artykuly.cafeanimal.pl/Jak-
      wybrac-dobry-hotel-dla-zwierzat,1706

W naszej okolicy jest sporo. Polecić Ci nie mogę, bo nie korzystałam.
      Podpytaj np. na dogomania.pl
    • szczupak72 Re: Hotel dla zwierząt 27.08.09, 21:41
      W okolicach Pruszkowa nie znam ale w okolicach Otwocka jak najbardziej. Nie jest
      to aż tak bardzo daleko (codziennie dojeżdżam stamtąd do pracy w Pruszkowie) a
      można to nazwać bardziej pensjonatem niż hotelem ;-). Wiele osób korzysta z tego
      hotelu i to z dalszej odległości gdyż prowadzącą jest kobieta kochająca psy.
      Jest również w bliskim kontakcie z hotelem dla kotów i innych zwierząt co jest
      na jej stronie internetowej. Adres jest poniżej w moim podpisie. Wbrew pozorom
      nie jest to droga "impreza" a pies jest zadbany i bardzo zadowolony ponieważ ma
      przynajmniej 2-3 spacery dziennie po pięknej leśnej okolicy w towarzystwie można
      powiedzieć "arystokratycznym" ;-) gdyż prowadząca ten hotel ma również hodowlę
      psów rasowych. Ja jak na razie nie musiałem korzystać z tego hotelu ale bywam
      tam dość często więc mogę polecić jak najbardziej to miejsce.
      • mantra1 Re: Hotel dla zwierząt 27.08.09, 23:44
        Mogę polecić na priv, ale nie hotel, tylko osobę profesjonalnie zajmującą się
        psami (głównie szkoleniem), która przyjmuje również psy na przechowanie do
        swojego domu na wsi, między Pruszkowem, a Ożarowem. Jeśli miałabym komuś oddać
        na trochę swojego psa to tylko jej.
    • przepior Re: Hotel dla zwierząt 28.08.09, 08:38
      bazyli.webpark.pl/
      Znam człowieka osobiście i pełną gębą profesjonalista. Hotel znajduje
      się przy trasie gdańskiej, kawałek za Łomiankami.
      • orchidka77 www.petsitter.pl 28.08.09, 11:37
        możesz też skorzystać z ofert petsitterów:)
        www.petsitter.pl/ogloszenia.php?notice_cat=331&PHPSESSID=b2b6ab73d925db821cb103a84b765de3
    • klapeczka Re: Hotel dla zwierząt 28.08.09, 12:54
      Polecam hotel Syriusz w Otrębusach hotel.syriusz.prv.pl/. Znam
      właścicieli prywatnie i kilka razy korzystałam z usług. Od wielu lat prowadzą
      hotel dla zwierzaków (wcześniej w Kaniach). Można im spokojnie powierzyć
      zwierzęta, zaopiekują się troskliwie.
    • andzia6962 Hotel Syriusz Otrębusy 01.05.13, 19:43
      Witam,
      Mam pytanko Czy może ktoś zostawiał swojego psa w hotelu Syriusz w Otrębusach? Jeśli tak to bardzo proszę o opinię.
      Pozdrawiam
    • karolinap80 Psoteria 17.12.13, 00:45
      Na ekranie led jest reklama Sylwestra dla psów w hotelu Psoteria :D
      Ktoś tam był? To chyba w Kaniach. Mój Gonzo potworni boi się petard i w sylwka w ogóle nie chce się załatwiać... kiedyś nawet próbował wcisnąć sie za kaloryfer. Może pojadę tam zobaczyć, jak ten hotel wygląda. Ktoś coś wie?
      • pusia84 Re: Psoteria 24.12.13, 18:19
        Byłam, widziałam i polecam. Świetne miejsce, ludzie z dużą wiedzą i doświadczeniem. Jeden z nie wielu hoteli gdzie mogłabym spokojnie zostawić własnego zwierzaka
      • burza_gradowa Re: Psoteria 25.12.13, 00:15
        Tu z kolei ja sie wypowiem - znam właścicieli i wiem, że wkładają serce w to, co robią. Ostatnio spóźnili się na spotkanie towarzyskie, bo uznali, że trzeba jeszcze trochę czasu poświęcić jednemu z rezydentów, lekko przestraszonemu nowym otoczeniem. Nie watpię, że szybko zyskają wiernych klientów.
        • karolinap80 Re: Psoteria 25.01.14, 00:01
          Dobrze wiedzieć. Ja w końcu byłam tam dopiero ostatnio i następnym razem Sylwestra Gonzo spędzi tam. Piękny hotel, bardzo miła obsługa, psy chodza luzem. Właścicielka jest psychologiem zwierzat, także opieka profeska. Trochę sobie wołają za noc, ale po wizycie wiem za co. Gonzo spędził tam ostatni weekend i jestem zadowolona, i wyglądało, że on też :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka