kolega.maynard 19.09.03, 22:47 macie jakichs normalnych nauczycieli w szkole? cos ostatnio powatpiewam ze tacy jeszcze sa gdzies.... o tych nienormalncyh nie pytam nawet Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonk_ts Re: moze normalni nauczyciele 20.09.03, 11:13 Nauczyciel też człowiek... choć świnia i małpa. Normalnych brak. Są znośni niektórzy, ale tylko czasami. P.S. "Artysta głodny jest o wiele bardziej płodny... " Kolega głodny? Bo płodzisz tematy jak kot kupke gdy go sraczka chyci. :P Żarcik, rzecz jasna. ;) Pozdrosy. Odpowiedz Link
kolega.maynard Re: moze normalni nauczyciele 20.09.03, 19:07 heheh, chyba mi sie nudzilo :) Odpowiedz Link
bonk_ts Re: moze normalni nauczyciele 20.09.03, 21:12 To dobrze. Bo nam Forum zamiera. Chyba Nas Dwóch Zostało... :/ Odpowiedz Link
kolega.maynard Re: moze normalni nauczyciele 20.09.03, 22:04 wlasnie tak zauwazylem ze nikt sie nie wpisuje... dziwne, nawet xavier11 siedzi cicho. Pewnie siedza i kuja do matury :P a tak w ogole to sa tu jacys "krypto-licealisci", czyli ci tamci po gimnazjum? Czy nawet oni nie czuja sie licealistami? Odpowiedz Link
kolega.maynard Re: moze normalni nauczyciele 20.09.03, 22:05 dobra, po namysle wycofuje pytanie, bo jest hmmm..... powiedzmy dyskryminujace Odpowiedz Link
bonk_ts Re: moze normalni nauczyciele 20.09.03, 22:07 Fakt faktem, Admin sie opuszcza.... Trza by jakąś rewolucyje zrobić. Przejąć władze na Forum. ;) Serio,to xavier jest teraz w Szwablandii na jakimś zlocie młodzieży, czy cuś... Odpowiedz Link
kolega.maynard Re: moze normalni nauczyciele 20.09.03, 22:08 popieram, a potem zaprowadzimy chaos i zniszczenie !!! Odpowiedz Link
bonk_ts Re: moze normalni nauczyciele 20.09.03, 22:14 ... bo przecież o to w życiu chodzi.... :P Nabijamy, nabijamy.... Odpowiedz Link
kolega.maynard Re: moze normalni nauczyciele 20.09.03, 22:16 a tak w ogole to kiedy sciagneli to forum ze strony glownej? Odpowiedz Link
bonk_ts Re: moze normalni nauczyciele 20.09.03, 22:18 W Wakacje dziady. Po naszych protestach, stwierdzili, ze wbrew pozorom fora na stronie głównej sie zmieniają... :P Odpowiedz Link
deithwen777 Re: moze normalni nauczyciele 01.10.03, 11:43 hmmmmm normalni nauczyciele nie zauwazylem niestety takich osobnikow :( :( co zas do Odpowiedz Link
kasztann44 Re: moze normalni nauczyciele 03.10.03, 19:50 ja znam jednego- Janusz Ziarko Armia Czerwona, wbrew pozorom to spoko gosc [ok] Odpowiedz Link
kasztann44 Re: moze normalni nauczyciele 03.10.03, 19:53 lubie tez naszą nauczycielke od w-fu, jakos dziwnie mnie kręci...... [ok] hehehe Odpowiedz Link
kalgar Re: moze normalni nauczyciele 27.11.03, 21:41 stary wątek odgrzeję nieco - otóż ja mam praktycznie wszystkich nauczycieli normalnych- takich, z którymi da się pogadać, wyjść gdzieś po szkole, wspólnie wypić piwo do kolacji, jednym słowem- fajnych, normalnych ludzi, którzy traktują nas po partnersku. Nadmienię także iż jestem licealistką po gimnazjum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link