aaugustw 07.10.10, 20:35 W zwiazku z moim wyjazden sluzebnym (AA), melduje poslusznie, ze robie przerwe w pisaniu na okres 3 dni... A... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfigen Re: Odmeldowanie... 08.10.10, 16:28 a Tobie co? żona Cie nie karmi słodyczami ? ze tutaj musisz se szukać autoryzacji zainteresowania własną osobą?.......puknij sie czasem w łeb człowieku. a potem puknij w głowę. to pomaga. hej Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Re: Odmeldowanie... 08.10.10, 18:04 Palikot wysłał ci już "Sztukę pierdzenia"? Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Odmeldowanie... 08.10.10, 18:33 AA ma mniej więcej tylu zwolenników ilu aaugust na tym forum. Ale nie załamuj sie august zawsze raz na rok jakiegoś pijaczka złapiesz w pajęczą sieć AA , a jak nie to trudno monopol albo melina sie wzbogaci Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Odmeldowanie... 09.10.10, 11:18 Nie rozumiem, czemu takie reakcje... kontra August. Przecież to chyba jego obowiązek wyjeżdżać na te różnorodne wspólnotowe spotkania, a ponadto przyjemność niemała. Podróżuje, a ponieważ dobrze czuje się swoim kręgu, jest zadowolony, widać doskonale, że osiągnął prawdziwą pogodę ducha. AA kojarzy mi się z ponuractwem i fanatyzmem, ale August to wyjątek. W pozytywnym sensie. Ja nie chadzam na mityngi, więc co się będę wtrącać. Rozganiać pijaków? Na co mi to... A to, że August informuje o swoich wyjazdach - jest trochę śmieszne, ale miłe. Można zobaczyć, jak wygląda aowski żywot. Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Odmeldowanie... 09.10.10, 12:28 August dzięki AA zwiedził już prawie cały świat. Szkopuł polega jednak na tym, że są to podróże tendencyjne - ostatnio wycieczka zwiedzała, w Archangielsku, muzeum alkoholizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: Odmeldowanie... 09.10.10, 17:44 Nie wiem, ile i co zwiedzil August, ale przypuszczam ze tyle samo co babcie jadace na grob papieza nazwiedzaja sie w Rzymie, grob, kaplica, plac, okno i w autobus. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Odmeldowanie... 11.10.10, 22:10 beka.smiechu-w.sali.obok napisała: > Nie wiem, ile i co zwiedzil August, ale przypuszczam ze tyle samo co babcie jad > ace na grob papieza nazwiedzaja sie w Rzymie, grob, kaplica, plac, okno i w aut > obus. ________________________________________. ;-) Chcialbys beka... - Chcialbys aby tak bylo...! ;-) Wyjazd do Toronto (np.) po zakonczeniu Konwencji AA i zwiedzaniu miasta we czworke, (pod przewodnictwem miejscowego), zakonczyl sie nad Niagara. A w Moskwie, (najpierw zorganizowanym autobusem, potem takze we czworke), miejscowa moskwiczanka pokazala nam wszystkie uroki Moskwy dniem i noca. Jak widzisz, beka wycieczki oplacane przez biura podrozy tu wysiadaja...! ;-) Na Ukrainie, z kolei - we Lwowie mialem swoja prywatna pania z AA ze Lwowa...! (przedtem byl Luck). Skoncze lepiej, bo sie jeszcze wyda...! A ty szukasz i szukasz tej swojej... ;-) Ech, dobranoc: A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Odmeldowanie... 11.10.10, 22:00 pierzchnia napisał: > August dzięki AA zwiedził już prawie cały świat. > Szkopuł polega jednak na tym, że są to podróże tendencyjne - ostatnio wycieczka > zwiedzała, w Archangielsku, muzeum alkoholizmu. _______________________________________________. Calego swiata nie sposob zwiedzic... Nie wiem skad wytrzasnales te slowa; "tendencyjne podroze". Sa to bardzo urozmaicone podroze, ktore po zakonczeniu spraw i sluzb AA zawsze koncza sie zwiedzaniem miejsc i okolic, ktore zaden przewodnik tak nie poprowadzi, jak zrobi to miejscowy aowiec...! Pogody Ducha zycze: A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Odmeldowanie... 11.10.10, 21:56 e4ska napisała: > Nie rozumiem, czemu takie reakcje... kontra August. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jaras napisalby: Czyn dobro, mimo wszystko: www.youtube.com/watch?v=3Nsr_k8dHJ4_______________________________________. e4ska napisała dalej: > Przecież to chyba jego obowiązek wyjeżdżać na te różnorodne wspólnotowe spotkan > ia, a ponadto przyjemność niemała. Podróżuje, a ponieważ dobrze czuje się swoim > kręgu, jest zadowolony, widać doskonale, że osiągnął prawdziwą pogodę ducha. A > A kojarzy mi się z ponuractwem i fanatyzmem, ale August to wyjątek. W pozytywny > m sensie. - - - - - - - - - - - - - - - - - - ;-) Dziekuje...! Tak wlasnie to jest, oprocz jednego: To nie jest zaden obowiazek - to przyjemnosc i potrzeba ducha...! ____________________________. e4ska napisała dalej: > Ja nie chadzam na mityngi... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - To nie byl Mityng AA. To byl trzydniowy Zlot sluzb AA, w Zaglebiu Ruhry, dot. wieziennictwa w przepieknym hotelu, (Merkel takze tam byla pare dni wczesniej). Mialem byc tylko tlumaczem dla Polakow, a oni wybrali mnie na koniec Pelnomocnikiem do d/s wieziennictwa na teren calego D. ;-) ________________________________. e4ska napisała dalej: > ... A to, że August informuje o swoich wyjazdach - jest trochę śmieszne, ale miłe. > Można zobaczyć, jak wygląda aowski żywot. - - - - - - - - - - - - - - - - - Napisalem to dla moich przyjaciol, zeby sie nie martwili o mnie, oraz dla moich wrogow, zeby ich jeszcze wiecej krew zalewala...! ;-) Pozdrawiam serdecznie: A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Odmeldowanie... 11.10.10, 21:45 deoand napisał: > AA ma mniej więcej tylu zwolenników ilu aaugust na tym forum. Ale nie załamuj s > ie august zawsze raz na rok jakiegoś pijaczka złapiesz w pajęczą sieć AA , a j > ak nie to trudno monopol albo melina sie wzbogaci ___________________________________________. Chcialbys aby tak bylo deo...! Ale ty wiesz, ze terapeuci zawsze beda w cieniu alkoholikow...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Po kolei... 11.10.10, 21:42 wiesj23 napisał: > Palikot wysłał ci już "Sztukę pierdzenia"? _______________________. To jest wlasnie twoj poziom...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Odmeldowanie... 11.10.10, 21:40 wolfigen napisał (do A...): > a Tobie co? żona Cie nie karmi słodyczami ? ze tutaj musisz se szukać aut > oryzacji zainteresowania własną osobą?.......puknij sie czasem w łeb czło > wieku. a potem puknij w głowę. to pomaga. _______________________________. Glupis, wiec nie komentuje tego...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Odmeldowanie... 12.10.10, 13:28 Jednego august nie mozna ci odmówic czyli sprytnego załapania sie do grona kierowniczego organizacji , dzieki czemu mozesz za pieniądze szeregowych aowców zwiedzac świat . a jak udało ci sie wyrolować Niemiaszków to rzeczywiście duży plus . Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Glupia odpowiedz... 12.10.10, 16:00 deoand napisał: > Jednego august nie mozna ci odmówic czyli sprytnego załapania sie do grona kier > owniczego organizacji , dzieki czemu mozesz za pieniądze szeregowych aowców zwi > edzac świat . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ty dalej myslisz kategoriami postkomunistycznymi, wiec wyjasniam: Do sluzb AA KAZDY potrafi (jak piszesz) sie "zalapac", potrzeba tylko chciec sluzyc, a z tym jest juz gorzej... - Ludzie nie chca Nieba na ziemi, wola Pieklo i ciezka tyrke... Skad to wiem? - Ano sam bylem takim pijanym syzyfem...! Ps. Dojazd: 2x 260 km zaplacilem z wlasnej kieszeni, ale skoro mnie tam chcieli i to chyba mi oddadza...(!?). Jest mi to obojetne...! ____________________________________________. deoand napisał dalej: > a jak udało ci sie wyrolować Niemiaszków to rzeczywiście duży plus . - - - - - - - - - - - - - - Zobaczyli we mnie Führera, wiec wybrali...! - Ha, ha...! ;-) (na glupie pytania - glupia odpowiedz...!). A... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Glupia odpowiedz... 13.10.10, 18:01 august a ty własciwie to po jakiemu te 12 kroków odmawiasz - nauczyłeś sie po niemiecku ? a zreszta w Niemczech gdzie piwo leje sie strumieniami to jak moze być AA - nie do pomyslenia dla Niemca - Turcy to nie pija z założenia - to z kim ty sie bawisz w AA Odpowiedz Link Zgłoś
wolfigen Re: Glupia odpowiedz... 13.10.10, 18:27 jade jutro kupic se nowego psa, wiec nie bedzie mnie jakis czas. ale jak wroce to opisze Guciowi jaka to rasa. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Glupia odpowiedz... 13.10.10, 21:41 wolfigen napisał: > jade jutro kupic se nowego psa, wiec nie bedzie mnie jakis czas. ale jak wroce to opisze Guciowi jaka to rasa. __________________________________________. Biedny pies... - Chocby pochodzil z przedniego rodu, za pare miesiecy upodobni sie on do wlasciciela...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Glupia odpowiedz... 13.10.10, 21:39 deoand napisał: > august a ty własciwie to po jakiemu te 12 kroków odmawiasz - nauczyłeś sie po n > iemiecku ? a zreszta w Niemczech gdzie piwo leje sie strumieniami to jak moze być AA ____________________________________________. Toz to w takich tylko warunkach najwiecej rosnie AA...! A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Glupia odpowiedz... 13.10.10, 22:41 Zorganizowany alkoholizm, coś potwornego. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfigen Re: Glupia odpowiedz... 14.10.10, 13:33 jutro nie jade na zadne zakupy, bede robil pranie i dlatego odezwe sie dopiero w niedziele po mszy w intencji dopalaczy. Odpowiedz Link Zgłoś