Gość: Klaudyna IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 13:50 Hej.Czy są w tym mieście jakieś fajne ,miłe knajpki??Jakieś ogródki piwne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AiG Re: fajne knajpki IP: *.mmj.pl / 192.168.2.* 23.07.03, 18:27 Zatrzęsienie knajpek jest w Michalkowicach. Niedawno otwarto nowy pub KLIMAT. Raczej jestem slabym bywalcem knajp. POlecam w Michalkowicach Gekko, Pocztylion, Osterie. W sentrum mozna pojsc do Laury lub Antykwy. Jak ktyos poszuka to co pareset metrow znajdzie teraz jakis ogrodek piwny. AiG Odpowiedz Link Zgłoś
wrzood Re: fajne knajpki 23.07.03, 21:02 Dorzuciłbym jeszcze CASTEL CLUB. Jest tam także dosyć sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: fajne knajpki IP: *.mmj.pl / 192.168.8.* 24.07.03, 18:14 Jedyna fajna knajpa z duzym ogródkiem to ToTu na Bytkowie, koło wieży. Nowo otwart Pub Klimat w Michałkowicach - beznadziejny! Wystrój jak w kuchni, choć trzeba przyznać, że jest tanio. Geko - może być, choć ogródek bardzo mały i zaraz przy ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mirrax Parkowa 28.07.03, 16:31 A mnie się wydaje ze ponadczasowa jest "Parkowa". Tylko trzeba trafić w odpowiednim momencie, by nie spotkać stałego bywalca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: Parkowa IP: *.devs.futuro.pl 28.07.03, 20:45 Hejka Kim jest stały bywalec???? A. Odpowiedz Link Zgłoś
wrzood Re: fajne knajpki 28.07.03, 18:23 Parkowa jest ponadczasowa! Można wypić dobre piwko, i zjeść porządny obiad... polecam pizze z tuńczykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: fajne knajpki IP: *.mmj.pl / 192.168.8.* 29.07.03, 10:47 Heh... ostatniego łykendu odwiedziłem nocą Piekiełko w Michałkowicach (swego czasu Paradise) zlazły się tam chyba wszystkie sterydziaże z Michałkowic... heh... dobrze, że jest ogródek, bo w środku jak na piekło przystało to ze 50 stopni było (klimatyzację znają tylko z amerykańskich filmów) a muzyka beznadziejna zupełnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś