16.11.12, 09:21
Witajcie , od kiedy w Imid zaszły nowe zmiany ?? Nie wiadomo na czym człowiek stoi , dzwoniąc tam . Nasze dziecko miało mieć wyznaczony termin operacji na jesień przyszłego roku (przeszczep) , zadzwoniłam i usłyszałam , że teraz pan dr wyznacza terminy , więc chciałam się zapisać na wizytę kontrolną , co najlepsze do grudnia zajęte , a od stycznia jeszcze nie zapisują ...:(Wiecie jak tam jest z terminami , lepiej wcześniej wyznaczyć , bo zawsze coś nieprzewidzianego może spotkać nasze dziecko np . infekcja przez którą przekładana jest operacja :(
Obserwuj wątek
    • ib.ag Re: Imid 16.11.12, 15:51
      To dziwne. Ostatnio ortodonci dali nam zgodę na przeszczep i mąż od razu od ortodontów poszedł do chirurgów zapisać córkę. Akurat nie było żadnego lekarza ale pielęgniarka wyznaczyła datę i zapisała córkę na maj. To było ze dwa tygodnie temu. Może dlatego że osobiście byli a przez telefon zbywają ludzi? A może trafiłaś na kogoś niekompetentnego? Może warto zadzwonić jeszcze raz?
      • kaskazuza Re: Imid 17.11.12, 16:33
        Sądzę, że skończył się tegoroczny kontrakt. Pacjentów z końca roku przesunięto na nowy rok, i na nowy rok też już prowadzą zapisy, bo w końcu jakiś kontrakt od nowego roku będzie.
        • majkulka Re: Imid 18.11.12, 10:20
          Niestety co jest najlepsze kiedy zadzwoniłam do rejestracji powiedzieli mi , że do grudnia akurat do naszego lekarza nie ma już miejsca , a od stycznia jeszcze nie przyjmują , a pani , która wyznaczała terminy operacji powiedziała , że można od stycznia się zapisać . Nie wiem jak tam jest , ale każdy mówi co innego .
          • kaskazuza Re: Imid 18.11.12, 17:48
            Bo to chyba jest tak, że się skończył kontrakt na zabiegi, a nie na konsultacje. Tyle, że na konsultacje do końca grudnia do Waszego lekarza już nie ma miejsc, bo są pozapisywani pacjenci, a zabiegów nie ma, bo się skończył kontrakt.

Strasznie frustrujące. W sumie to jak tylko się da trzeba umawiać zabiegi na pierwszą połowę roku - mniejsze ryzyko. Tylko ile tak można :(.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka