Dodaj do ulubionych

Operacja w Poznaniu?

09.12.04, 10:46
Czy ktoś coś wie o efektach operacji przeprowadzanych w Poznaniu w Instytucie
na Szpitalnej?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ilona3211 Re: Operacja w Poznaniu? 09.12.04, 13:03
      moja córka miała robione trzy operacje w poznaniu.potem jej lekarz przeszedł na
      emeryture i zostalismy bez lekarza.polecił nam swojego ucznia,ktury chciał kase
      jak nie dostał przed operacją to powiedział ze sie nie nadaje na operacje i
      kazał czekać.jak miałam czekać skoro moja córka miała 5 lat i nie zoperowane
      podniebienie.powiedział ze nie jest jego pacjetka i nic nie zrobi.pojechałam do
      IMiDZ w warszawie zapytac sie dlaczego dziecko nie nadaje sie na operacje a tam
      dostałam odrazu termin i wszystko poprawiali od początku bo było zle szyte
      dlatego jak mozesz jedz do IMiDZ tam są fachowcy juz jezdzimy tam 5 lat
      pozdrawiam
      • mamrysia78 Re: Operacja w Poznaniu? 09.12.04, 14:50
        A jak nazywali się Ci poznańscy lekarze?
        • ilona3211 Re: Operacja w Poznaniu? 09.12.04, 19:07
          docent Wojciechowski i juz nie zyje Krzyzanski
    • kamisiaczek Re: Operacja w Poznaniu? 14.12.04, 11:40
      Moge sie wypowiedziec na ten temat, poniewaz moj synek Stas byl niedawno operowany(dokladnie 22 listopada).Mial wtedy 16 miesiecy. Operacja odbyla sie z 2 miesiecznym opoznieniem poniewaz zaplanowany zabieg zostal przelozony gdyz synek zachorowal na zapalenie oskrzeli. Stas mial operowacje podniebienia miekkiego i twardego. Lekarze stwierdzili ze byl to dosc rozlegly rozszczep a operacja trwala 4,5 godziny. Musze powiedziec ze po operacji lekarze zaraz nam wyjasnili jak wszystko przebiegalo i przez caly pobyt w szpitalu - 7 dni informowali nas o przebiegu gojenia sie podniebienia. Jak dotyczas a minelo 3 tygodnie od operacji wszystko jest w porzadku, nie ma przetok, synek swietnie sie czuje i jestesmy w ciaglym kontakcie z lekarzem w razie jakiej kolwiek potrzeby.Acha lekarze prowadzacy to dr Becela i dr Kazimierski -naprawde godni polecenia.
      pozdrawiam
      • mamrysia78 Re: Operacja w Poznaniu? 14.12.04, 13:21
        Cieszę się że napisałąś o tych lekarzach.
        W czwartek wybieramy się właśnie do doktora Beceli - z doktorem Kazimierskim
        już rozmawiałam i zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie. Czy Twój synek miał
        wcześniej operowaną wargę czy był to tylko rozszczep podniebienia?
        Pozdrawiam
        • kamisiaczek Re: Operacja w Poznaniu? 14.12.04, 17:37
          Staś akurat miał tylko rozszczep podniebienia ale bardzo rozległy. Ja akurat będę jutro- w środę w poradni na ul. Szpitalnej.Wybieramy się na kontrolę do doktora Beceli.Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Musze Ci powiedzić, że jeszcze jak synek był malutki-2 mies. byliśmy w poradni na ul. Krysiewicza ale bardzo sie zraziłam do lekarza który nas przyjmował, praktycznie uznał tą wadę za błahy problem i ciągle się dopytywał czy może wiemy z jakiego powodu ta wada powstała??!! Także z czystego serca polecam zaufać lekarzom ze Szpitalnej.

Pozdrawiam
    • maks15 Re: Operacja w Poznaniu? 15.12.04, 09:00
      Myślę, że jeśli chodzi o fachowe oko i rękę, w Poznaniu godny polecenia jest dr
      Stępniewski.
    • mamaadika Re: Operacja w Poznaniu? 19.02.05, 10:40
      Po przeczytaniu tych postów ja swojego dziecka nie oddała bym w ręce " TYCH
      LEKARZY"
      • ilona3211 Re: Operacja w Poznaniu? 19.02.05, 11:21
        ja podpisuje sie pod tym tak samo zadnych lekarzy z poznania inaczej sie szyje
        podniebienie a inaczej wygląda warga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka