mamrysia78 09.12.04, 10:46 Czy ktoś coś wie o efektach operacji przeprowadzanych w Poznaniu w Instytucie na Szpitalnej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilona3211 Re: Operacja w Poznaniu? 09.12.04, 13:03 moja córka miała robione trzy operacje w poznaniu.potem jej lekarz przeszedł na emeryture i zostalismy bez lekarza.polecił nam swojego ucznia,ktury chciał kase jak nie dostał przed operacją to powiedział ze sie nie nadaje na operacje i kazał czekać.jak miałam czekać skoro moja córka miała 5 lat i nie zoperowane podniebienie.powiedział ze nie jest jego pacjetka i nic nie zrobi.pojechałam do IMiDZ w warszawie zapytac sie dlaczego dziecko nie nadaje sie na operacje a tam dostałam odrazu termin i wszystko poprawiali od początku bo było zle szyte dlatego jak mozesz jedz do IMiDZ tam są fachowcy juz jezdzimy tam 5 lat pozdrawiam Odpowiedz Link
mamrysia78 Re: Operacja w Poznaniu? 09.12.04, 14:50 A jak nazywali się Ci poznańscy lekarze? Odpowiedz Link
ilona3211 Re: Operacja w Poznaniu? 09.12.04, 19:07 docent Wojciechowski i juz nie zyje Krzyzanski Odpowiedz Link
kamisiaczek Re: Operacja w Poznaniu? 14.12.04, 11:40 Moge sie wypowiedziec na ten temat, poniewaz moj synek Stas byl niedawno operowany(dokladnie 22 listopada).Mial wtedy 16 miesiecy. Operacja odbyla sie z 2 miesiecznym opoznieniem poniewaz zaplanowany zabieg zostal przelozony gdyz synek zachorowal na zapalenie oskrzeli. Stas mial operowacje podniebienia miekkiego i twardego. Lekarze stwierdzili ze byl to dosc rozlegly rozszczep a operacja trwala 4,5 godziny. Musze powiedziec ze po operacji lekarze zaraz nam wyjasnili jak wszystko przebiegalo i przez caly pobyt w szpitalu - 7 dni informowali nas o przebiegu gojenia sie podniebienia. Jak dotyczas a minelo 3 tygodnie od operacji wszystko jest w porzadku, nie ma przetok, synek swietnie sie czuje i jestesmy w ciaglym kontakcie z lekarzem w razie jakiej kolwiek potrzeby.Acha lekarze prowadzacy to dr Becela i dr Kazimierski -naprawde godni polecenia. pozdrawiam Odpowiedz Link
mamrysia78 Re: Operacja w Poznaniu? 14.12.04, 13:21 Cieszę się że napisałąś o tych lekarzach. W czwartek wybieramy się właśnie do doktora Beceli - z doktorem Kazimierskim już rozmawiałam i zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie. Czy Twój synek miał wcześniej operowaną wargę czy był to tylko rozszczep podniebienia? Pozdrawiam Odpowiedz Link
kamisiaczek Re: Operacja w Poznaniu? 14.12.04, 17:37 Staś akurat miał tylko rozszczep podniebienia ale bardzo rozległy. Ja akurat będę jutro- w środę w poradni na ul. Szpitalnej.Wybieramy się na kontrolę do doktora Beceli.Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Musze Ci powiedzić, że jeszcze jak synek był malutki-2 mies. byliśmy w poradni na ul. Krysiewicza ale bardzo sie zraziłam do lekarza który nas przyjmował, praktycznie uznał tą wadę za błahy problem i ciągle się dopytywał czy może wiemy z jakiego powodu ta wada powstała??!! Także z czystego serca polecam zaufać lekarzom ze Szpitalnej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
maks15 Re: Operacja w Poznaniu? 15.12.04, 09:00 Myślę, że jeśli chodzi o fachowe oko i rękę, w Poznaniu godny polecenia jest dr Stępniewski. Odpowiedz Link
mamaadika Re: Operacja w Poznaniu? 19.02.05, 10:40 Po przeczytaniu tych postów ja swojego dziecka nie oddała bym w ręce " TYCH LEKARZY" Odpowiedz Link
ilona3211 Re: Operacja w Poznaniu? 19.02.05, 11:21 ja podpisuje sie pod tym tak samo zadnych lekarzy z poznania inaczej sie szyje podniebienie a inaczej wygląda warga Odpowiedz Link