ankalenka Re: KTÓRA MAŚĆ NAJLEPSZA PO OPERACJI? 15.02.05, 09:31 ale zaraz po, czy po miesiącu? Odpowiedz Link
mamaadika Re: KTÓRA MAŚĆ NAJLEPSZA PO OPERACJI? 15.02.05, 09:42 a jaką maść należy stosować po miesiącu??? Odpowiedz Link
asia.mama.marcelego Re: KTÓRA MAŚĆ NAJLEPSZA PO OPERACJI? 15.02.05, 10:52 Contractubex lub Cepan. My stowaliśmy tylko contractubex więc nie mamy porównania. Odpowiedz Link
zmrocznik Re: KTÓRA MAŚĆ NAJLEPSZA PO OPERACJI? 15.02.05, 11:00 Zaraz po.My mamy Neomycynę, ale słyszałam też o innych. Odpowiedz Link
ankalenka Re: KTÓRA MAŚĆ NAJLEPSZA PO OPERACJI? 15.02.05, 11:44 my mieliśmy detreomycynę. Biorąc pod uwagę, że jest to antybiotyk, nie zmieniałabym na żadną inną, tylko grzecznie smarowała jak przykazali. Grubo i często. po miesiącu Contratubex lub Cepan jak kto woli. Trudno powiedzieć co lepsze... Odpowiedz Link
magda_g2 Re: KTÓRA MAŚĆ NAJLEPSZA PO OPERACJI? 15.02.05, 12:13 Stosowałam i Cepan i Contractubex.Darka ma bardzo brzytkie blizny.Większą różnicę widzę po stosowaniu Contractubexu. Odpowiedz Link
mamaadika Re: KTÓRA MAŚĆ NAJLEPSZA PO OPERACJI? 15.02.05, 15:01 dziękuje za odp.,przyznam że nie dopytałam jak długo muszę smarować blizne po oper. maścią z antybiotykiem ,a pierwszą konsultację mamy 03.03 ,zadzwoniłam do p. prof. z zapytaniem ,i usłyszałam że jeśli nic niepokojącego nie dzieje się z blizną, to mogę już dziś smarować zdecydowanie CONTRACTUBEX-em pozdrawiam Odpowiedz Link