Dodaj do ulubionych

Polanica - dr Anna Olender

13.02.06, 11:43
Dzień dobry, czy ktoś z Was kojarzy tę lekarkę? Mój syn będzie operowany
najprawdopodobniej przez nią. Jesli ktoś poznał, słyszał, miał przyjemność
lub nie - będę wdzięczna...
Obserwuj wątek
    • micra Re: Polanica - dr Anna Olender 13.02.06, 12:54
      Anna Olender, wcześniej Anna Jaworska. Młoda kobieta, nie dawno urodziła (nie
      dawno = max. 2 lata temu). Do nie dawna była dosyć nie przyjemna - oschła, jakaś
      taka dziwna. Może teraz coś się zmieniło.

Nie wiem jak z operacjami, dotychczas nasza córka była operowana przez prof.
      Kobusa oraz dr Stępniewskiego.

Myślę, że najważniejszy jest efekt operacji - czyjeś zachowanie można przełknąć
      jak gorzką pigułkę. Niestety - tu nie mogę Ci pomóc.
      • florunia Re: Polanica - dr Anna Olender 13.02.06, 13:16
        właśnie dlatego pytam, że mnie też wydała się dziwna.
        moje dziecko operowali dotąd dwaj inni specjaliści, operacje były udane, a ta
        pani jakoś nie podeszła mi przy pierwszym kontakcie i to nie chodzi nawet o to
        że była niemiła, nie. tylko jakaś taka roztrzepana, kilka razy pytała o to
        samo, w koncu i tak powtórzyła źle.
        nie wiem
        może jestem przewrażliwiona
        masz rację, efekt operacji jest najważniejszy i mam nadzieję, że odezwie się
        ktoś jeszcze, kto już miał do czynienia z jej skalpelem, co by, daj Boże,
        rozwiać moje wątpliwości
        • micra Re: Polanica - dr Anna Olender 13.02.06, 14:02
          Hmm, to żeby uspokoić Cię tak do końca. Wiem, że jeden z ojców zaczął się
          odnosić prawie tak jak Ona do jego dziecka. To ją chyba uspokoiło.

Ostatnio jednak jak byliśmy była znośna, ale to było jakiś czas temu. Nie
          pamiętam, czy podczas ostatniej kontroli to była ona, czy ktoś inny, ale przy
          poprzednim spotkaniu była ciut spokojniejsza.

Zapamiętaliśmy wspólnie z żoną jej oschłość na granicy odrzucenia ze zmianą na
          lepsze przy ostatnim spotkaniu. Bądź jednak dobrej myśli. Powodzenia.

I tak chyba większa ilość chirurgów będzie operować tam teraz skoro przenieśli
          się do dużo lepszych warunków. Oby nie przeszli w ilość porzucając jakość.
          Akurat teraz (w tym tygodniu środa-środa) było operowane dziecko znajomych to
          będziemy mieć informacje o obecnych zwyczajach tam panujących. W środę będą w
          domu z dzieckiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka