macgil 09.06.05, 17:59 W pięknych okolicznościach przyrody Roztocza odbywa się co roku wielce interesująca impreza filmowa: LETNIA AKADEMIA FILMOWA www.laf.kompas.net.pl Polecam i serdecznie zapraszam Pozdrawiam, macgil Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Filmowo na Roztoczu 09.06.05, 18:04 Pisaliśmy o LAF pisali. Myślę Macgilu, że bieżącym roku będzie jeszcze ciekawiej? Warto znać wcześniej program. Lipiec za miedzą. wydobędę wątek ubiegloroczny. m Odpowiedz Link
macgil Re: Filmowo na Roztoczu 10.06.05, 18:12 Co roku jest inaczej i co najmniej równie ciekawie Odpowiedz Link
czuk1 Re: Filmowo na Roztoczu 11.06.05, 09:05 Czekamy na program pieknej imprezy filmowej, ściągającej wielką grupę młodych (głównie) kinomanow. Rozkladsją się oni na 10 dni w Zwierzyńcu - na kwaterach i obozach - i ... wybieraja , oglądają najciekawsze z blisko 200 wartosciowych filmów. Jest to wielka dla nich uczta. m Odpowiedz Link
benia30 Re: Filmowo na Roztoczu 11.06.05, 22:57 Może linka aktywnego z programem wrzucę, bo warto poczytać program i zobaczyć wszystko w realu: www.laf.kompas.net.pl/program2005.htm A czy kino nocne pod chmurką, przy kufelku piffka, na terenie browaru jest przewidziane??? pozdrawiam Odpowiedz Link
benia30 Re: Filmowo na Roztoczu 12.06.05, 23:59 macgil napisał: > Jest przewidziane. Bezwzględnie tak Bezwzględnie dziękuję )))) i pozdrawiam ))) Odpowiedz Link
czuk1 Re: Filmowo na Roztoczu 13.06.05, 10:17 Byłem na tej stroniczce. Dziekuje Beniu. W tym roku bedzie inaczej. Zrobilem też wpis na tej stroniczce na temat miejsca koncertów. Miesce na stawem w wąskiej uliczce faktycznie nie nie jest trafione. m Odpowiedz Link
macgil Re: Filmowo na Roztoczu 13.06.05, 15:24 A ja uważam, że jest jak najbardziej trafione. Jeśli ktoś chce poskakać - jest miejsce (nigdy dla nikogo miejsca nie zabrakło). Jeśli nie - może usiąść, coś do jedzenia/picia zamówić i posłuchać. (Po całodniowym siedzeniu w kinie to wreszcie okazja, by nadrobić braki w odżywianiu Pozdrawiam, macgil Odpowiedz Link
benia30 Re: Filmowo na Roztoczu 13.06.05, 17:48 czuk1 napisał: > Miesce na stawem w wąskiej > uliczce faktycznie nie nie jest trafione. > m Chodzi o uliczkę A. Wachniewskiej i deptak pomiędzy karczmą Młyn a stawem? Odpowiedz Link