krecik23 01.03.06, 14:10 cicho i spokojnie daje przyklad innym Gminim Roztocza, popatrzcie i poczytajcie prosze roztocze.com/agroturystyka/adamow/atrakcje.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Brawo Gmina Adamow 01.03.06, 15:29 Porównanie dwóch wójtow tej gminy (obecnego i poprzedniego: Niebo i Pieklo. m Odpowiedz Link
koziorozka Re: Brawo Gmina Adamow 01.03.06, 17:58 Strona świetna, szkoda tylko, że nie ma żadnego linka-poczty. Chciałam obejrzeć zdjęcia z gminy Rachodoszcze i... coś tam jest pokręcone. Nie wiem, gdzie posłać maila z prosbą o "naprawienie". Odpowiedz Link
czuk1 Re: Brawo Gmina Adamow 01.03.06, 18:42 Trudno ustalić adres twórcy stony Adamów. BIP dla Adamowa projektowała firma www.mikrobit.pl/, może oni coś wiedzą. Pytanie można wpisać na BIP Adamów. Mógł bym też zapytać, zadzwonić do UG. Jesli to ważne. Pozdrawiam - mariusz Odpowiedz Link
krecik23 Re: Gmina Adamow-Rachodoszcze dla Kozirozki 02.03.06, 09:08 roztocze.com/agroturystyka/adamow/galeria/rachodoszcze.html dzisiaj dziala to moglybyc kaprysy serwera ) Odpowiedz Link
czuk1 Re: Gmina Adamow-Rachodoszcze dla Kozirozki 02.03.06, 09:29 Kreciku. Jak zrozumialem Koziorożce chodzi o kontakt z tworcami tej strony o Adamowie. Do niej jest dobry dostep ale nie wiadomo do kogo adresować uwagi ktore zmierzaja do doskonalenia tej witryny. m Odpowiedz Link
krecik23 Re: Gmina Adamow-Rachodoszcze dla Kozirozki 02.03.06, 10:33 www1.bip.mbnet.pl/enginev252.php?attr=bGFuZ2lkPTEmZ209MSZtaWQ9MSZzdHI9MQ== moze cos tutaj..... Odpowiedz Link
krecik23 Re: Gmina Adamow- Suchowola 02.03.06, 10:41 www.adamow.net.pl/info4/Page.html Odpowiedz Link
krecik23 Re: Gmina Adamow-Bondyrz inicjatywa 02.03.06, 10:44 www.adamow.net.pl/info3/Page.html uffffffffffffffff ale nasmiecilem sorry)))))) ale moze warto.........a nawet nalezy pokazywac wszystko co sie da ....promowac, popularyzowac................ Odpowiedz Link
koziorozka Re: Gmina Adamow-Bondyrz inicjatywa 02.03.06, 19:15 Śliczne dzięki, znalazłam maila, napisałam i juz jest poprawione Strona należy do biura Quand = www.roztocze.com Odpowiedz Link