szpak_zam 29.06.06, 18:51 Jak wyglada stan kąpielisk w Krasnobrodzie/Zwierzyńcu/Nieliszu/Majdanie Sopockim/i gdzie jeszcze jakaś woda jest? Sanepid jakieś pretensje ma czy wszystko już działa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszeks Re: kąpieliska 29.06.06, 20:33 Ja byłem w sobotę w Krasnobrodzie. Woda ciepła, ale trochę śmierdzi nawozami. Nie wiem jak z sanepidem, czy juz zatwierdzone czy też jeszcze nie. Ratownicy już siedzieli. To pozwolenie chyba już jest. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
leszeks Re: kąpieliska 29.06.06, 22:36 No i znamy już stan na bieżący naszych wód. roztocze.net/newsroom.php/21356/ Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
misia.m Re: kąpieliska 30.06.06, 18:04 W tym roku będę miała okazję sprawdzić niektóre miejsca osobiście Hurra! I to już niedługo..... Odpowiedz Link
leszeks Re: kąpieliska 30.06.06, 21:33 Misia, cieszę się Twoim szczęściem z przyjazdu na Roztocze. Spróbuję się pojawić w Hucisko w tym czasie. A stąd już jeden skok rowerkiem do Borowiny. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link